Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım sizede. Artık yaz gelsin ve hastalıklar bitsinyaw dün o kdar alıntıladım yazamadm şimdik açıyım dedim pcyi ama yine alıntı yapamıcam sanırım hasta olan tüm bebişlere gecvmiş olsn zumrada da gıcık gb bi oksuruk var bide aşısı var haftaya inş düzelir hasta olan tüm bebişlere de geçmişler olsun...
pembiş senin yazını gördüm şimdi sen kocana cok acısıyosun ondan o da yorgun fln diyosn ben hiç dinlemyrm onun yorgun olmasını ee bız dglmıyız dıme ama :)
Ayyy, sabah yazmayınca aklıma geldî aslındaKızlar çok hastayız. Dün hiç uyuyamadık bi de acile gittik kusma oluncabugün ben de raporluyum. Yattım durdum. Oğluş ağır gripmiş. İlaç başladık. Burnu hala tıkalı yazık
herkes kendine iyi baksın öptüm.
Keyfim kaçık. Dunku dukkanın onune parkettirmeyen herifi hatırlıyosunuz. Kocama da anlattım dun olaydan sonra. Adam aksama kadar bi kere arayıp sormadı noldu dıye. Elin herifi bana bi suru laf da saydı sizden sonra. Arabanın sileceklerini kaldırmış falan. Benim kocamsa gece eve geldi 10 da meerak edip sormadı bile.
Ben erkek olcam benım karıma sokagın ortasında böyle elin herifi ileri geri konuşacak. Ben de o herifin agzını burnunu dagıtmıcam
Düngece kocama senin yanında kendımı kadın gibi hissetmiyorum hiç dedim.
Yok ben boşıcam bunu. Bu haftasonu pılı pırtıyı toplayı anneme tasınasım ve bi daha da dönmeyesim var.
Yok. O kimmiş dedi telde hepsi o
Sana şöyle boyle yap da demedi mi, oraya parketme falan?...
abi baya cesurmuş...adamakıllı bi bağır delikanlıysan burda arabama bir şey olsun bakalım noluyoruz diye çıngar çıkarBizim okulun yanında bi fotoğrafçı var benı deli etcek ya.adam dukkanın önü kapanıyo dıye dukkanın önundekı yola parkettırmıyo.neyse ona amenna.dukkanın önunun bir tık önüne de parkettırmıyo,neymiş kendi parkedecekmiş,bana da sabah ileri parket dedi," bu arada karşı pastanede kahvaltı yapıyorum oraya kadar geldı.oldu senden emir alıyodum zaten ben" dedim.almıyorum arabayı cok istiyosan kaldır hadı dedim.belediyeyı aradım.gecen sene de aramıştım zabıtaya şikayet ettım ama zabıta ılgılenmedı pek.bu sefer de ılgılenmedıler.
bu adam beledıyenın yolunu kendı dukkanın önü diye herıf parkettirmiyor,hadı gectım dukkan önünü,dükkanın önünün bir önündeki yere parkettim o da benım okulumun önü zaten.herifle sabah papaz olduk,şimdi de guvenlıkten haber göndermiş çeksin arabayı dıye.
asabım bozuldu ya,ağa mı bunlar
ben bunları nereye şikayet edebilirim.belediye tırt
yaw dün o kdar alıntıladım yazamadm şimdik açıyım dedim pcyi ama yine alıntı yapamıcam sanırım hasta olan tüm bebişlere gecvmiş olsn zumrada da gıcık gb bi oksuruk var bide aşısı var haftaya inş düzelir hasta olan tüm bebişlere de geçmişler olsun...
pembiş senin yazını gördüm şimdi sen kocana cok acısıyosun ondan o da yorgun fln diyosn ben hiç dinlemyrm onun yorgun olmasını ee bız dglmıyız dıme ama :)
Keyfim kaçık. Dunku dukkanın onune parkettirmeyen herifi hatırlıyosunuz. Kocama da anlattım dun olaydan sonra. Adam aksama kadar bi kere arayıp sormadı noldu dıye. Elin herifi bana bi suru laf da saydı sizden sonra. Arabanın sileceklerini kaldırmış falan. Benim kocamsa gece eve geldi 10 da meerak edip sormadı bile.
Ben erkek olcam benım karıma sokagın ortasında böyle elin herifi ileri geri konuşacak. Ben de o herifin agzını burnunu dagıtmıcam
Yok ben boşıcam bunu. Bu haftasonu pılı pırtıyı toplayı anneme tasınasım ve bi daha da dönmeyesim var.
Pembiş çok geçmiş olsun canım sende mi hastasın.
Pamukhelva haftaya ertelediysen daha kafan rahat olur hazırlık konusunda. Peki ustalar gidecek mi
Ayyy, sabah yazmayınca aklıma geldî aslındageçmişler olsun canım benim ya. Çabucak iyileşin lütfennnn!!!
Pembisim, nasıl oldunuz bacım?![]()
abi baya cesurmuş...adamakıllı bi bağır delikanlıysan burda arabama bir şey olsun bakalım noluyoruz diye çıngar çıkardeli deliyi görünce sopasını saklarmış bak napabilir:)
var enteresan anılarım...tam bankanın önüne geliyorum ki çarşı dışında park acayip rahat ortalık bomboş gölgeye koyayım diye yer beğenirken adamın biri buraya koymayın dedi.. takım elbiseli filan...niye dedim burası bankaya ait değil bizim binanın önü dedi...yer mi bulamadınız arabanıza dedim çünkü o da direksiyonda...yok ben burda çalışıyorum dedi...benim şalterler bir atar...hemen oraya parkettim ben bankaya gidiyorum sıkıyosa kaldır dedim...dona kaldı... bankada otururken bir girdi bankaya siz psikopatmısınız diye bağırıyor güvenlik tutuyo adamı...düzgün konuşun çok ayıp dedim kaldıracaksın arabayı ordan diyo...kaldırmıyorum elinden ne geliyorsa yap dedim...tıs tıs çıkardılar... hiç de bişey yapamadı...valla ben şöför olduktan sonra hatta genel olarak atarlıyım... pembiş biraz haklı cadı derken... bu erkek cinsi fazla kibar buluyor bizi... herkese anladığı dilden...
bu arada kuzular nezle umarım ilerlemez dün gece kabus gibiydi bakalım bu gece nolacak...
hasta kuzulara ve annelere geçmiş olsun
eşim ortaokulda zaman zaman götürüyor takılıyolar ama cok soguk okulları ve inanılmaz kalabalık her gittiğinde kesin hasta oluyoAllah kolaylık versin bacım. çok şükür eşin yardımcı.
onun okulu lise miydi? anaokulu olan bi okulsa, belki arada yasiri götürebilirdi birkaç saat![]()
Kızlar çok hastayız. Dün hiç uyuyamadık bi de acile gittik kusma oluncabugün ben de raporluyum. Yattım durdum. Oğluş ağır gripmiş. İlaç başladık. Burnu hala tıkalı yazık
herkes kendine iyi baksın öptüm.
aman Allah korusun erkekler görmedikleri olay karsısında bizim kadar sinirlenemiyo sanırım tabi sorması lazım da türleri böyle bunlarınKeyfim kaçık. Dunku dukkanın onune parkettirmeyen herifi hatırlıyosunuz. Kocama da anlattım dun olaydan sonra. Adam aksama kadar bi kere arayıp sormadı noldu dıye. Elin herifi bana bi suru laf da saydı sizden sonra. Arabanın sileceklerini kaldırmış falan. Benim kocamsa gece eve geldi 10 da meerak edip sormadı bile.
çok saol cnm bugun daha iyi cok sukurGeçmiş olsun canım sizede. Artık yaz gelsin ve hastalıklar bitsin
Çok bunaldım
ek iş mi yapıyo enişte :)))) ben acımam hiç affetmem mesaisi işte değil eve girdiği saniyede başlıyo zaten işte daha az yoruluyorum diyo :))Zümracık inşallah hafifçe atlatsın gıcık öksürüğü annesiiiii.
Ya adam yazık kaçlara kadar çalışıyo. Kıyamam yani :) bi de bişi insanın içinden gelecek. Ben ittirmeyi sevmiyorum ne yalan söyliyim....
Erkekler balık hafıza. Unutmuştur saat 10a kadar. Tabi daha ilgili olsa daha iyiydi ama fıtrat işte bişi yapılamıyo. Sıkma canını.
Malesef canikom
İnşallah canımmm. Oğluş dün onca burun açma işlemine rağmen tıkandı durdu gece. Yine uykusuzduk yani... Beni de ilaçlar toparlıcak inşallah.
İyi olacağız canımcım :) inşallahhhhhhh.
Cadı eaglecım :) evet insanı çileden çıkarıyorlar ama unutmamak lazım ki bu ülkede kızınca hamile kadını bile döven yada bıçaklayan var. O yüzden çok da delirmemek lazım :/ Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın.
yaa bende de inanılmaz cok kıyafet var sen hep dagıttın mı diğerlerini yeni bebiş gelince yeniden mi alıcaksın ben hala saf gibi saklıyorum ama artık patlıcak bazalar o dediğin şeyden de hiç kullanmadm ben :/kızlar, dün şu vakumlu poşetlerden aldım. ayşeciğin küçülenlerini koymak istiyorum.
hoş şimdiye kadar olan kıyafetlerinden sadece 1/4ü kaldı ama
bunları tekrar yıkayıp ütüleyip o poşetlere koysam acaba sıkıntı olur mu?
üzerinde nem ve koku yapmaz falan yazıyor.
ama annem giysiler büzüşebilir falan dedi.![]()
el kadarlar ama o kadar çok parça var ki, toplayınca epeyce yer kaplıyor.yaa bende de inanılmaz cok kıyafet var sen hep dagıttın mı diğerlerini yeni bebiş gelince yeniden mi alıcaksın ben hala saf gibi saklıyorum ama artık patlıcak bazalar o dediğin şeyden de hiç kullanmadm ben :/
kızlar, dün şu vakumlu poşetlerden aldım. ayşeciğin küçülenlerini koymak istiyorum.
hoş şimdiye kadar olan kıyafetlerinden sadece 1/4ü kaldı ama
bunları tekrar yıkayıp ütüleyip o poşetlere koysam acaba sıkıntı olur mu?
üzerinde nem ve koku yapmaz falan yazıyor.
ama annem giysiler büzüşebilir falan dedi.![]()
eşim ortaokulda zaman zaman götürüyor takılıyolar ama cok soguk okulları ve inanılmaz kalabalık her gittiğinde kesin hasta oluyo
çok üzüldüm ıkınıze de cok gecmiş olsun yaa tez zamanda iyileşin inşş cocukla aynı anda hastalanmak cok zor oluyo
aman Allah korusun erkekler görmedikleri olay karsısında bizim kadar sinirlenemiyo sanırım tabi sorması lazım da türleri böyle bunların
çok saol cnm bugun daha iyi cok sukur
ek iş mi yapıyo enişte :)))) ben acımam hiç affetmem mesaisi işte değil eve girdiği saniyede başlıyo zaten işte daha az yoruluyorum diyo :))
buyrun kahvaltıya