• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hep böyle canım ya diş gelince daha kötü oluyor hatta
Oyunla yedirmek de işime gelmiyor yemezsen yeme diyip bırakıyorum zaten bu yüzden hepten zayıfladı
Canım benim ya haklısın senin içinde çok zor ama kızlar haklı, oyun moyun bir süre idare etsen aklı erince zaten oyuna gerek kalmıyor. Şekil A- arya;)

Selamlar hanımlar, destiny çok geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin..

Elektriğimiz şükür geldi , evde her yer toz. Su da kesildi, telefonum da kapandı dünyayla bağlantım tamamen koptu perişan vaziyetteydim, çok şükür ki aydınlığa kavuştuk ..

Busmai, Pembişe katılıyorum , oyunla da olsa yedir yedirebildiğin kadar, instagramda anilitta diye birisi var, 5 aylıktan beri önüne koyuyormuş çocuk kendi dilediği miktarda avucuyla eliyle yiyor :) videoları var hatta.. O şekilde yapmayı dener misin bilmem, ben 3.bebeğim olsa denerim :KK48:

Hayırlı akşamlar hepinize ..
Senin işin de çok zor canım ya, kolaylıklar diliyorummm!!

Slm canlar.. İstanbul da elektrik yok. Türkiye bin birçok şehrinde de kesilmiş, anlamadım nasıl is:KK57:

Elektriğimiz şükür geldi , evde her yer toz. Su da kesildi, telefonum da kapandı dünyayla bağlantım tamamen koptu perişan vaziyetteydim, çok şükür ki aydınlığa kavuştuk ..

Busmai, Pembişe katılıyorum , oyunla da olsa yedir yedirebildiğin kadar, instagramda anilitta diye birisi var, 5 aylıktan beri önüne koyuyormuş çocuk kendi dilediği miktarda avucuyla eliyle yiyor :) videoları var hatta.. O şekilde yapmayı dener misin bilmem, ben 3.bebeğim olsa denerim :KK48:

Elektriğmiz akşam sekiz gibi geldi. Ne kötü bir gündü. İnsanlar metroda, asansörde kalmış.

Bahsettiğim aparat şöyle pamukhelvacım
Yolda giderken güvenlik için yoksa çok uzun süre durmaz tabi ama yurtdışında çok kullanıyorlarmış
İkiz arabaları çok hantal diye buna karar verdimEki Görüntüle 1475177

Busmaicim o bizde de var. Kızım o benim arabam diyo avm falan gittiğimizde yoruldum yürümek istemiyorum deyip hemn oturuyo. Yemek konusu bizde de aynı çok yemiyor yediği kadar yediriyorum yemek istemedi mi çıkarıyor zorlamiyorum. Eline kuru ekmek kraker veriyorum meyva falan onları kendi yiyor döken saça. Ben bıraktım artık yemedi yo diye stres yapmayi☺
Günaydın millet. Çok hastayım. Geberıyodum az daha. 39.8 ates. Sanki sekerat anında can teslim ediyodum. Can ne tatlı şeymiş. Doktor penisilin ve yanındabi antıbıyotik daha verdı diğer ilaçları hiç saymıyorum. Senmisin ceylini parka götururken kısakollu giyen. Şimdi daha iyiyim. Ates yok ama vücut ve boğaz agrım var müthiş. Yalnız laf aramızda bu hastalık sürecinde kocamın ilgi alaka ve özverisi takdire şayandı. Sanırım yeniden aşık olabilirim:)

Nfk ev buldunuz mu. Nolu nolur seni buraya alak. Ben sana burdan bulayım ev:) ay ne guzel olurdu.

Geçmiş olsun Destiny. Bu havalar tam hastalık havası insanı aldatiyor.

Hayırlı günler hatunlar.. Nasılsınız?:KK14:
Aryacım sen nasılsın? bulantıların ne alemde?:110:
Nerelerdesin canım sen ya? Bi göründün sonra kayboldun? Sen nasılsın asıl şekerim, karnın çıktı mı?

Benim bulantılar devam valla, her sabah bi rutinim var :p arya da ilk altı ay hiç kilo almamıştım bunda şimdiden 5 kilo aldım:KK17:
Göbeğim rahat 4-5 aylık gb:KK61:

Bir nöbet gününü daha devirmenin haklı gururu içindeyim:KK71:

Pazar günü kv leri yemeğe alma niyetim var, onlar için içli köfte yapıp dolaba attım bugün sabah, o yüzden yoğundum bugün. Yemekte mercimek çorba, içli köfte, yarın gücüm yeterde yapabilirsem patatesli çerkez mantısı ( kp çok seviyor), eşim dışarda tavuk veya Etli bişi yaptıracak fırında. Yanına da pilav. Bu kadar valla. Bunlar bile büyüyo gözümde:) bi de talı yaparım belkim kolayından.

Selam kızlar keyifler gıcırdır inşallah. Annem ceylini alıp alışverişe gittiler kızkardeşimle. Boğaz ağrım devam ediyor bugun 1 gun daha aldım rapor. Yarın gitcem okula.
Alıntı yapamamışım.
Destiny,geçmiş olsun.
Busmai, yemeyen çocuk çok zor. Örnek benimki.

Meraba kızlar. Bu hafta malum yoğun bi günaydın bile yazamıyorum :KK43:

Destinycim geçmiş olsun canım. İnşallah hemen toparlarsın.

Busmaicim yemeyen çocuk zor tabi ama Mert daha çok küçük annesi yaaaaa. Valla Efe 1 yaşına kadar toplasan bir yemek kaşığı anca yerdi. İnanılır gibi değil nasıl manyamamışım :) ama sağlıklı olsun da gerisi boş. Senin velet baya kaslı maşallah. Hatırlıyorum hala kucakta kımıl kımıl hallerini te ozaman :) bence inat etme biraz oyunla yedir yiyosa. Zaten büyüyüp yemenin keyfine varınca oyun istemez :KK66:

Busmaicim o bizde de var. Kızım o benim arabam diyo avm falan gittiğimizde yoruldum yürümek istemiyorum deyip hemn oturuyo. Yemek konusu bizde de aynı çok yemiyor yediği kadar yediriyorum yemek istemedi mi çıkarıyor zorlamiyorum. Eline kuru ekmek kraker veriyorum meyva falan onları kendi yiyor döken saça. Ben bıraktım artık yemedi yo diye stres yapmayi☺

Hepinize gecmiş olsun dıleklerınız ıcın tesekkur ederim kızlar

Pamuk şekeri ceylinin önüne ben de öyle koyardım döksün saçsın hiç mühim değildi. Yemeyen yıne yemiyor. Ceylin hsla yemiyor

Pazar günü kv leri yemeğe alma niyetim var, onlar için içli köfte yapıp dolaba attım bugün sabah, o yüzden yoğundum bugün. Yemekte mercimek çorba, içli köfte, yarın gücüm yeterde yapabilirsem patatesli çerkez mantısı ( kp çok seviyor), eşim dışarda tavuk veya Etli bişi yaptıracak fırında. Yanına da pilav. Bu kadar valla. Bunlar bile büyüyo gözümde:) bi de talı yaparım belkim kolayından.
Daha ne olsun içli köfte yapmışsın. Madem eşin dısarıdan alacak ugrasmsaydın keşke. Tatlıyla da ugrasma dışardan al gitsin. Ellerine sağlık

Kız ben de zorlamıyorum ama açlıktan ağlıyor, yemeği güç bela yedirince keyfi yerine geliyor.. E o zaman yesene derdin ne
Ağzını açmaz, kalkıp gitmeye çalışır ,her yere dökülüp saçılır yemekler o kadar uyuz oluyorum ki

Nöbet bitince üstümüzden nasıl büyük bir yük kalkıyor dimi :)??

Kızım daha napıcannnn??? Maşallah sana <3 <3

Selam kızlar keyifler gıcırdır inşallah. Annem ceylini alıp alışverişe gittiler kızkardeşimle. Boğaz ağrım devam ediyor bugun 1 gun daha aldım rapor. Yarın gitcem okula.

Hepinize gecmiş olsun dıleklerınız ıcın tesekkur ederim kızlar

Pamuk şekeri ceylinin önüne ben de öyle koyardım döksün saçsın hiç mühim değildi. Yemeyen yıne yemiyor. Ceylin hsla yemiyor

Daha ne olsun içli köfte yapmışsın. Madem eşin dısarıdan alacak ugrasmsaydın keşke. Tatlıyla da ugrasma dışardan al gitsin. Ellerine sağlık

İyileş artık şekerim ya :( baya iyi kapmışın ama şifayı...

Tatlı konusunda sana katılıyorum ;)

Kız ben de zorlamıyorum ama açlıktan ağlıyor, yemeği güç bela yedirince keyfi yerine geliyor.. E o zaman yesene derdin ne
Ağzını açmaz, kalkıp gitmeye çalışır ,her yere dökülüp saçılır yemekler o kadar uyuz oluyorum ki

Annesinin yağlamasını ballamasını istiyor işteeeeee :) Allah yardımcın olsun canım.

Kilosu nasıl canım, çok mu zayıf? ( bu kıyası yaparken asla keremle kıyaslama bence, çünkü kerem baya iri bir çocuktu maşallah;))

İyileş artık şekerim ya :KK43: baya iyi kapmışın ama şifayı...

Tatlı konusunda sana katılıyorum :KK66:

Annesinin yağlamasını ballamasını istiyor işteeeeee :) Allah yardımcın olsun canım.
Hey gidi... Senin gb becerikli değiliz ki bacım aynı günde hem yemek yapıp he misafir ağırlayalım. Bak kaç gün önceden hazırlık yapıyorum;)

Bacım hiç dert etme senı emıyosa alıyodur alacagını. Elinde tabak pesınden koşma. Açlık hissini tatsın. Kendi sinirlerini bozma. Bi şekilde büyüyorlar sonuçta

İyileş artık şekerim ya :KK43: baya iyi kapmışın ama şifayı...

Tatlı konusunda sana katılıyorum :KK66:

Ay sorma
Kefeni zor yırttık:) hık hık deyıp gidiyodum az daha:)
Kızımmmm içli köfteyi ben anca tepside yapıyom börek gibi :KK70: ne becerisi :)))))?????
O nasıl oluyo kız. Anlat hele

Bacım hiç dert etme senı emıyosa alıyodur alacagını. Elinde tabak pesınden koşma. Açlık hissini tatsın. Kendi sinirlerini bozma. Bi şekilde büyüyorlar sonuçta

Ay sorma
Kefeni zor yırttık:) hık hık deyıp gidiyodum az daha:)

O nasıl oluyo kız. Anlat hele

Hngi tarifti hatırmıyorum ama tepside içli köfte yazarsan çıkar bikaç tane. Ben de bakarım bi ara defterime yazmış mıyım diye. İçini ve bulgurunu hazırladıktan sonra bulgurun yarısından biraz azını tepsinin altına döşüyosun, üstüne kıymalı içi koyuyosun ve onun da üstüne kalan bulguru döşüyosun. Biraz yağ sürüp atıyosun fırına. Güzel oluyo bence ben beğeniyorum :)

Herkese günaydınnnnnnnnn. Sabah çok erken kalktım. Komşunun çocuğu dün oğluşumla oynamak istememiş. Bizimki durduğu yerde durmuyo ve çok konuşamıyo ya çekiniyo karşı taraf sanıyorum. Neyse kalkıp mikrodalgada kek yaptım. Fincana koyucam diye ölçüyü azalttım ama kekler pıstı bu sefer malesef :( lezzeti iyi olsun da gerisi boş :D ah insan anne olunca nasıl böyle manyaklıklar yapabiliyor çocuğu için yaaaaaa?!?!? :)

Güzel bir gün olsun inşallah :)

:KK14:
Kızımmmm içli köfteyi ben anca tepside yapıyom börek gibi :KK70: ne becerisi :)))))?????
Kızımm içli köfteyi ortaya koyacak kadar yaptım ancak. 20 ye yakındı zaten sayısı, birkaç tane de arya hanım ağladı diye ona pişirdim, 16 tane kaldı:KK61:

Senin yaptığını da biliyorum bence o daha mantıklı valla;)

Bugün de mantıyı halledeceğim, onuda az yapıp ortaya koyacağım;) sonra kızı parka götürme planım var, sonrada okul inşallah...

Herkese günaydınnn....

Back
X