• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam kızlar
Dün kardeşimin davetiyeleri gelmiş katlanıp zarfa koyulacaklardı çocukları kv ye bırakıp ben de gittim anneme
Kuzenler vardı beraber yaptık çay içtik çok güzel oldu
Bugün sabah da keremi kreşe götürdüm biraz uyuzluk yaptı bi çocuğu itti vs
Eve dönerken yoruldum beni kucağına al diye ağlıyordu, nasıl alıcam acaba dana kadar olmuşsun dedim
Öğlen uyudu; sonra da hava çok güzeldi görümcemle parka götürdük çocukları.
20 tl ye tavşan satıyorlar alsam başa çıkabilir miyim acaba :KK70: bilen bilir 6 yaşına getirdiğim tavşanım kayboldu babamların bahçesinden.. Ben evlenince babam bakıyordu bezmişti adam :KK70: yedi mi nedir

Bu arada eaglee ciğimin doğum günüymüş galiba nice mutlu senelerin olsun güzel arkadaşım iyi ki tanımışım seni ve yavrucuklarını.. <3
Gününün güzel geçmesine sevindim canım. Keyifler yerine gelmişş, hastalık furyasından kurtulunmuş ohhh;)

Gunaydin hatunlar
Busmai iyi dileklerin icin tesekkur...ne tavsani kiz sanki evdeki tavsanlara gucumuz yetiyor da ;) otur oturdugun yerde ;)
Bu arada benim kuzular bize sabahlari hayirli isler demeye basladi hep kacardik.."acikinca eve gelirsiniz" diye tembih ediyorlar.hic disarda yiyemedigimiz icin disarda yiyenleri gorunce "napiyo onlar,burda yenmezki evde yenelir."diyolar...buyuduler ama bizden gidenler ortada...
Bir arkadas mektebim okullarinin bir subesine mudur oldu...icimden okula bak ne genclere birakiyor yonetimi dedim...sonra bir dusundum eski sistem olsa emekliligim gelmis nerdeyse :(

Gunaydin hatunlar
Busmai iyi dileklerin icin tesekkur...ne tavsani kiz sanki evdeki tavsanlara gucumuz yetiyor da :KK66: otur oturdugun yerde :KK66:
Bu arada benim kuzular bize sabahlari hayirli isler demeye basladi hep kacardik.."acikinca eve gelirsiniz" diye tembih ediyorlar.hic disarda yiyemedigimiz icin disarda yiyenleri gorunce "napiyo onlar,burda yenmezki evde yenelir."diyolar...buyuduler ama bizden gidenler ortada...
Bir arkadas mektebim okullarinin bir subesine mudur oldu...icimden okula bak ne genclere birakiyor yonetimi dedim...sonra bir dusundum eski sistem olsa emekliligim gelmis nerdeyse :KK43:
Abartsaydınnnn :D eskiden 41-42 yaşında emekli ettiler tabi milleti şimdi biz 58e kadar çalışıciz Allah'ım sağlık versin de :)

Biz bayadır dışarda yemiyoruz. Tabi diyetim de çok etkili bu durumda. Ama yedir yani yazık kıyamam ben onlara :p :) ben hep hoşçakal diyerek çıkıyorum da noluyo; şu ara bir seramonidir gidiyor. Kıyamam ben şu veletlerin yalnız kalma korkusunaaaaaaa :)

:KK52:Günaydın hayırlı sabahlar.☺☺☺☺

ya ben neden yazı rengini değiştiremiyorum birde gülücük falan yapacağımdan hep başa geliyor neden ki ben yazıyorum sonradan gülücük eklemek istiyorum o başta çıkıyor anlamadım gitti?

Günaydın hanımlar, işlerimi bitirip oturmaya fırsat olmuyor hiç, ben birkaç tane usta katletmeden bitseydi şu tamirat :KK34:
Hepinize sağlıklı güzel günler :KK36:

ya ben neden yazı rengini değiştiremiyorum birde gülücük falan yapacağımdan hep başa geliyor neden ki ben yazıyorum sonradan gülücük eklemek istiyorum o başta çıkıyor anlamadım gitti?
yazı rengini değiştirmek için; mesaj yazma panelinin üstündeki simgelerden ikinci bölümdeki
altı çizili A harfine tıklayıp renk seçebilirsin.

smiley için de yine aynı panelde gülen yüz ifadesine tıkla. ve simgeyi nereye koymak istiyorsan
imlecini oraya getir.

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-30-09-12-33.webp
    Screenshot_2015-03-30-09-12-33.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 63
Günaydın hanımlar, işlerimi bitirip oturmaya fırsat olmuyor hiç, ben birkaç tane usta katletmeden bitseydi şu tamirat :KK34:
Hepinize sağlıklı güzel günler :KK36:
banyo hala bitmedi mi ya? :KK64:

aslında başlarında iş bilen bi adam durup takip etse çok daha hızlı ve iyi yaparlar işlerini..
kendi kendilerine kalınca savsaklayabiliyorlar...

banyo hala bitmedi mi ya? :KK64:

aslında başlarında iş bilen bi adam durup takip etse çok daha hızlı ve iyi yaparlar işlerini..
kendi kendilerine kalınca savsaklayabiliyorlar...
Banyo bitti cnm , salonda rutubet sorunu oluştu, binada dış cephe yalıtımı yapıldıktan sonra üstelik .
Esasında kontrol eden birisi de var ama, temizlik kısmına dikkat etmiyorlar, salon ve giriş kirli mesela adam geliyor banyoya da basıyor pis ayakkabılarıyla ,birisi de evine giderken giydiği ayakkabılarını kütüphaneme koymuş :KK4: Neyse az kaldı sabır diyorum kendime :KK9:

Banyo bitti cnm , salonda rutubet sorunu oluştu, binada dış cephe yalıtımı yapıldıktan sonra üstelik .
Esasında kontrol eden birisi de var ama, temizlik kısmına dikkat etmiyorlar, salon ve giriş kirli mesela adam geliyor banyoya da basıyor pis ayakkabılarıyla ,birisi de evine giderken giydiği ayakkabılarını kütüphaneme koymuş :KK4: Neyse az kaldı sabır diyorum kendime :KK9:
Ben de nedense işini tam yapan ustaya rastlamadım diyebilirim. Bir mutfak dolapçım iyiydi.

Günaydın dicem ama öğlen oldu :D iyi günler kızlarrrr :) sınav haftası bu hafta o yüzden bol koşturmalı geçiyor.

Pamuk helvam usta milleti hep aynı malesef. Tek tüktür işini düzgün ve vaktinde yapanı. Allah sabır versin ne diyim.

Selam kızlar biz de dün bi avm ye gittik ama açık hava bir yer. Zaten pazar günü kapalı yere gidilmez tıklım tıklım oluyor. İşimizi halledip çıktık, mertin zayıf olması bi yönden işime yarıyor hala sling le taşıyabiliyorum. Kerem de inadına bebek arabasına binmek istiyor hala :) tabi eşimin işine geliyor zaptetmek daha kolay oluyor
Yurtdışından bişey getirtiyorum şimdi bebek arabasının arkasında ayakta durabilecek kerem. Kaykay gibi tekerlekli ama arabaya sabitlenmiş. Yani yalnız başıma ikisiyle çıkmam gerekince işime yarayacak.
Sonra yemeğe gittik kerem hiç durmadı neyse sağ salim çıktık. Eşimin bi akrabası vefat etmişti oraya başsağlığına gittik ve günü bitirdik..
Bugün de güya temizlikçi gelecekti cenazesi varmış gelmedi kaldım evde çocukları banyo yaptım yemek yaptım..
Biliyorsunuz kv yan binada oturuyor ve görümcesi ve eltileri de orda. Eşime buraya taşınırken özgürlüğüme müdahale ettirmeme şartı koymuştum.. Bugün kv min görümcesinde gün varmış beni de çağırıyorlarmış çok işim var gelemem dedim,ısrar edince kıramıyorum da.ama bunlara bi karışırsam bi daha zor ayrılırım.. Sıkılıyorum zaten işim başımdan aşmış. eşim de "benim izin vermediğimi söyle" dedi ,söyledim kv ye daha iyi oldu ben çıktım aradan :KK70:
Kuzenimin nişanı var dedim ya cumartesi günü birlik istanbula uçuyorum yine inş

işler güçler.. herkes meşgul..

ben de verilecekleri atılacakları ayıklıyorum, koli yapıyorum. ayşecikle de bi şenlikli oluyor ki :KK53:
Allahtan yemeğim var, şimdi mutfağı toparlayıp eşya toparlamaya devam..

istanbulda lale zamanı :KK36: gözümüz gönlümüz açılsın
göztepe parkına bi uğrayıp akşam eşimin akrabasına çaya gidicez inş.
(buluşmayı nisan ayında yapalım mı ne dersiniz, açık havada ayyyyyy :KK37: )
herkesi öptüm:KK15:

aryam, neredelerdesin kuzu?!

Son düzenleme:
:110::110:Nfk cnm o dediklerini yapıyorum olmuyor imleci koyuyorum cümle sonuna o başta çıkıyo. Yazıyı da öyle yaptım sabah olmadı ama neyse böyle yazmaya devam

Sağolun kızlar:KK39: Pembiş kolay gelsin cnm, ilbilge afiyet olsun :kk77: Busmai , güzel taktik geliştirmişsiniz beyinle :KK48:
Aldığın aparat nasıl birşeymiş hiç görmedim. Kaykay gibiyse kesin bayılır Keremcik, Mert kuzusu da arabaya terfi eder :KK60: Laleler açmış mı nfk :KK37: En son geçen pazar Çubuklu korusuna gidebilmiştik , son günlerde hırdavat&yapı malzemesi satan dükkanlarda geçti vaktimiz:KK48: Ayyy insallah buluşalım laleler geçmeden, açık havada parklı,bahçeli alanda oluruz.... insallah ortak noktada karar verebilirsek tabii :KK48: Kuzular da tanışır, güzel olur ..kolay gelsin sana da :KK28:

:110::110:Nfk cnm o dediklerini yapıyorum olmuyor imleci koyuyorum cümle sonuna o başta çıkıyo. Yazıyı da öyle yaptım sabah olmadı ama neyse böyle yazmaya devam
Canım sana da bir türlü cvp yazamadım, bende hamileyim ve 3 buçuk haftalık olduktan sonra başlayan, baya şiddetli ağrırarım var. Şimdi biraz seyrekleşiyor gb, düşük riskim var, bi ara kanamam oldu 2 gün hastanede falan yattım, şimdi toparladım sayılır. Ama kanama yoksadr lar kasık ve bel ağrılarını normal sayıyorlar.

Back
X