selamünaleyküm kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum pek yazmaya fırsatım olmuyo ama sizden baya bişeyler öğrendim.bebeklerle malum çokta sosyalleşemiyoruz genelde evdeyiz o yüzden burdan faydalanmak ve bizimle aynı şeyleri yaşayanları görmek iyi geliyo.mesela hala dişinin çıkmamasına,emeklememesine çok takıyordum ne kadar uğraştıysam yapamıyo malesef aslında yapıyo ama cesaret edemiyo sanırım kedi gibi duruyo sadece elini ayağını ileri atamıyo bir türlü

sanırım hala bebeği emeklemeyen dişi çıkmayan annelerimizde var bizim gibi.dişi çıkanlarada hayırlı olsun diyorum

bide en büyük sorunumuz iştah :26: her zaman çok farklı herşeyi yemiyo bigün güzel yiyosa yarınsı gün kesinlikle ağzını açmıyo aç geziyo resmen.ne vericemi ne yapcamı şaşırdım.eline ekmek ver hapur hupur yiyo ama kaşık veya biberonla verince yemiyo.siz böyle anlatıyosunuz ya yoğurt verdim,meyve-sebze püresi verdim pekmez kahvaltılık flan çok şaşırıyorum biz kızım onları kesinlikle yemiyo pekmezide kusa kusa yediriyorum kan ilacı kullanmayanlardanım çünkü.heleki içeriğini öğrenince hepten vazgeçtm hatta attım ilacı.resmen öğürüyo tatlı şeyler verdiğimde muzun kokusunu bile uzaktan anlayıp kaçıyo vercem die.ama limonu şapır şupur yiyo

çok farklı bir damak zevkimiz var yani.ay ne çok yazmışım insan bebeğiyle ilgili şeyleri bilen insanlarla paylaşınca daha iyi oluyo sanki kusura bakmayın biraz karman çorman yazmışım ama idare edin

aslında yazacak çok şeyim var yani eş ve kv konusunda ama anlatıpta daha çok moralimi bozmak istemiyorum ama şunu anladım hemen hemen herkes yaşıyomuş aynı sorunları burayı okuyunca daha iyi anladım.takmıyorum artık umursamamak sanırım en iyisi hem onların gözünde dahada iyi oluyo şu an kv onları takmıyorum ve aramıyorum die sinir oluyodur ama ohh olsun

neyse biraz daha yazarsam hayat hikayemi yazıcam size ve bebişlerinize güzel günler diliyorum öptüm