• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hayırlı günler annişler.. Biz bugün 7.ayımızı doldurduk......:16::16:Eki Görüntüle 637624 :32::32::21::21::46::46::62::62::66::66::65::65::65::81::81::116::119::119::119::118::118:(çok mu abarttım acaba:26:)

eşim kan ilacı olarak hausmann ferrum damla almış ama ben hiç vermedim..
zaten içinde paraben varmış...:20:

arkadaşlar sağlık ocakları normalde 1. yaşında yapılması gereken kızamık aşısını salgın olduğu için 6. ayda da yapıyorlarmış
yaptırmayı düşünen yada yaptıran varmı??
bize yaptılar canım.. 6. ay aşılarıyla beraber yaptılar....:31:

Maşaallah kuzuya.. çok tatlı çıkmış.. :16:

dün akşam eve giderken her zaman oğluma alışveriş yaptığım mağazanın önünden geçerken yine beni dürttü içimdeki şeytan :1::1: birkaç parça cici aldım kuzuma bakalım beğenecekmisiniz

Eki Görüntüle 637565 Eki Görüntüle 637566 Eki Görüntüle 637561

güzel günlerde giysin İnşaallah..:16:. mağazanın adı neydi canım?:10:

bir haftadır ayşecike verdiğim kahvaltıda pekmezin içine tahin de katıyorum..:31:
tahin hakkında bildiğim; bağışıklığı artırıyor, beyin ve zeka gelişiminde etkili ve kemik yapısını güçlendiriyor.:40:

siz veriyor musunuz tahin?

geçen gun bende verdim ağır gelirmi diye düşündüm internetten arastiracaktim unutmuşum bak söylediğin iyi oldu canım vermeye devam edeyim

sıhhatleer olsun canım banyoyu nasıl nerde kimle yaptırıyorsun benimki oturmuyor ayaktada çok zor oluyor yüz üstüde yatmıyor küvete sığmıyoruz artık ee nolcak

ben malum durumundan dolayı eşimle yaptırıyorum ama bazen çok kusuyor içime sinmiyor kucağıma alıp yaptırıyorum

eczacıya kızdım bepanthol el yüz kremi verdi diye ama kızlar inanmıcaksiniz sivilcelerin rengi sönmüş geçmeye başlamış çok ilginç dün akşam ve bu sabah ince bi tabaka halinde sümüştüm sadece, biraz önce baktım geçiyoo:46::46:
o ilacın 1-2 haftadır reklamı çıkıyor zaten bebeklerin pişiği için die görmediniz mi ?

bir haftadır ayşecike verdiğim kahvaltıda pekmezin içine tahin de katıyorum..:31:
tahin hakkında bildiğim; bağışıklığı artırıyor, beyin ve zeka gelişiminde etkili ve kemik yapısını güçlendiriyor.:40:

Ben 2 haftadır veriyorum. Hatta güzel kilo almasını da buna bağlıyorum. Bencede çok faydalı.

gerçekten mi bizdemi deneyelim:44:

allahım bu kocalar bunlar sadece paris ilgisinden anlıyor sanırım:17:

ayy evet ya bizim banyomuz duşakabin hala biz aldığımız küvette yıkıyoruz ama artık eskisi gibi değil hep ayağa kalkmak istiyor onunla birlikte bizde banyo yapıyoruz valla
duşakabini olanlar nasıl yıkayabiliriz bebişleri ben elimden kayar diye korkuyorum:26:

bizimkide dusakabin canım ben dediğim gibi kucağıma alıp yaptırıyorum. biri varsa kolay o giydirirken bende banyo yapıyorum biri yoksa onu hemen giydirip yatağına yatiriyorum ninni açıyorum hemen bende girip bi dus alıyorum

bende hiç vermedim.. alalım bizde:31: bende çok severim tahin-pekmez karışımını..:56::9:

kahvaltı olarak neler veriyorsunuz?
:26:

cincon oğlun kocaman adam olmuş son resme bayıldım:nazar:

ben verdim ama yüzünü ekşitti pek sevmedi

Hayırlı günler annişler.. Biz bugün 7.ayımızı doldurduk......:16::16:Eki Görüntüle 637624 :32::32::21::21::46::46::62::62::66::66::65::65::65::81::81::116::119::119::119::118::118:(çok mu abarttım acaba:26:)

eşim kan ilacı olarak hausmann ferrum damla almış ama ben hiç vermedim..
zaten içinde paraben varmış...:20:

[/B]:10:

biz de bugun 7 yi doldurduk şükürler olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şuan izliyorum dün akşamki bölümü, koptum ya..:9:
ama şu yeni film pek sarmıyor beni, başka konu mu bulamadılar, erol ibrahim :63:

ayy evet o biraz müstehcen kaçmış ama yakında nasılsa o senaryo da batar:1::1:

türrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkiye güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1:

sıhhatleer olsun canım banyoyu nasıl nerde kimle yaptırıyorsun benimki oturmuyor ayaktada çok zor oluyor yüz üstüde yatmıyor küvete sığmıyoruz artık ee nolcak

sağol canım bi de başına beyaz tülbent sardım üşümesin diye yorganın altında çok komik görünüyor sanki nenem yatıyor :1::1::1: yalnızım, küvette idare ediyorum zor olsa da,hertarafını güzel yıkayamıyorum tabi olduğu kadar:9:

Günaydın hanımlarrrr:))

Banyo konusunda valla bizimkide artık kendi küvetine sığmıyor. Babsıyla beraber giriyorlar küvete kucağında tutuyor eşim yıkıyorum bende, sonra hemencecik alıp giydiriyorum.
Bunda bir sakınca göremedim ben niye bu şekilde yıkamıyosunuzzz?? Tek başına yıkamak çok zor yani ben hayatta yıkayamam fok balığı gbi yerinde durmuyor oğlum

arkadaşlar sağlık ocakları normalde 1. yaşında yapılması gereken kızamık aşısını salgın olduğu için 6. ayda da yapıyorlarmış
yaptırmayı düşünen yada yaptıran varmı??
Bizede kendi doktorumuz 7.ayında yaptırabileceğimizi söledi salgından sebep. Önümüzdeki aya kızamık ve çocuk felcini yaptırcaz inşallah aile hekiminde

Oy maşallah yakışıklıya:nazar: son foto süperrrr:))

bende hiç vermedim.. alalım bizde:31: bende çok severim tahin-pekmez karışımını..:56::9:

Bizim kahvaltımız şöylekiiiii; milupa 8 tahıllı ballı kahvaltı onu hazırlıyorum. Bir parça peynir ve bir dilim ekmek içi. Ayrı ayrı bu şekilde yediriyorum. Bazende kahvaltı karışımına bebe bisküvisi ve peyniri karıştırıp veriyorum. Henüz yumurta ve pekmez yemedik biz, doktorumuz birdaahaki aya demişti.

keremin elif ebrarın 7.ayı kutlu olsun zaman nasıl geçmişşşşşşşşşşş darısı yaşlarına inşallahhh :54::16:

cincon oğlun kocaman adam olmuş son resme bayıldım:nazar:

ben verdim ama yüzünü ekşitti pek sevmedi

biz de bugun 7 yi doldurduk şükürler olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy evet o biraz müstehcen kaçmış ama yakında nasılsa o senaryo da batar:1::1:

türrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkiye güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1:

sağol canım bi de başına beyaz tülbent sardım üşümesin diye yorganın altında çok komik görünüyor sanki nenem yatıyor :1::1::1: yalnızım, küvette idare ediyorum zor olsa da,hertarafını güzel yıkayamıyorum tabi olduğu kadar:9:

bizim evimizde tv olmadığı için bu söyledikleriniz bana çok yabancı geliyor... :9:

Günaydın hanımlarrrr:))

Bizim kahvaltımız şöylekiiiii; milupa 8 tahıllı ballı kahvaltı onu hazırlıyorum. Bir parça peynir ve bir dilim ekmek içi. Ayrı ayrı bu şekilde yediriyorum. Bazende kahvaltı karışımına bebe bisküvisi ve peyniri karıştırıp veriyorum. Henüz yumurta ve pekmez yemedik biz, doktorumuz birdaahaki aya demişti.

Bende kendi yaptığım bebe bisküvisini ufalıyorum içine ceviz rendeliyorum pekmez birazda su karştırıp veriyorum.. Peyniri ayrı olarak veriyorum.:31:. Benim eşim hazır mamaları almıyor....:19:

keremin elif ebrarın 7.ayı kutlu olsun zaman nasıl geçmişşşşşşşşşşş darısı yaşlarına inşallahhh :54::16:

İnşaallah canım İnşaallah...:16::16::16:

bende sana yazcaktım canım reklamlardada var el yüz kremi diye etkili verme :9:

birde onun merhem yazanı var harika.
evet bide pişik için olanını alıcam o daha da etkilidir merhem olan yani
aynen :109:

adamlar sos veriyor:36:
duyun bu herifleriiii:61:
haklısın bacım:1:

o ilacın 1-2 haftadır reklamı çıkıyor zaten bebeklerin pişiği için die görmediniz mi ?

canım biliyorum bende pişik kremi reklamını bizim eczacının verdiği pişik için olan değil el yüz cilt bakım kremi vermiş ondan kızıyorum ya pişik için verse niye kızayım :9:

cincoonnn kırbirkere maşallhh tam yağız delikanlı olcak bu evlatt:nazar:

ben kahvaltı olarak labne peynir var ya 8 li paketlerde bir tane ondan bir kaşık pekmez birkaç ceviz bir dilim ekmek içi ve yumurta veriyorum canım yani ben değil annem veriyor :)

selamünaleyküm kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum pek yazmaya fırsatım olmuyo ama sizden baya bişeyler öğrendim.bebeklerle malum çokta sosyalleşemiyoruz genelde evdeyiz o yüzden burdan faydalanmak ve bizimle aynı şeyleri yaşayanları görmek iyi geliyo.mesela hala dişinin çıkmamasına,emeklememesine çok takıyordum ne kadar uğraştıysam yapamıyo malesef aslında yapıyo ama cesaret edemiyo sanırım kedi gibi duruyo sadece elini ayağını ileri atamıyo bir türlü :emir_bebek: sanırım hala bebeği emeklemeyen dişi çıkmayan annelerimizde var bizim gibi.dişi çıkanlarada hayırlı olsun diyorum :nazar: bide en büyük sorunumuz iştah :26: her zaman çok farklı herşeyi yemiyo bigün güzel yiyosa yarınsı gün kesinlikle ağzını açmıyo aç geziyo resmen.ne vericemi ne yapcamı şaşırdım.eline ekmek ver hapur hupur yiyo ama kaşık veya biberonla verince yemiyo.siz böyle anlatıyosunuz ya yoğurt verdim,meyve-sebze püresi verdim pekmez kahvaltılık flan çok şaşırıyorum biz kızım onları kesinlikle yemiyo pekmezide kusa kusa yediriyorum kan ilacı kullanmayanlardanım çünkü.heleki içeriğini öğrenince hepten vazgeçtm hatta attım ilacı.resmen öğürüyo tatlı şeyler verdiğimde muzun kokusunu bile uzaktan anlayıp kaçıyo vercem die.ama limonu şapır şupur yiyo:9: çok farklı bir damak zevkimiz var yani.ay ne çok yazmışım insan bebeğiyle ilgili şeyleri bilen insanlarla paylaşınca daha iyi oluyo sanki kusura bakmayın biraz karman çorman yazmışım ama idare edin :9: aslında yazacak çok şeyim var yani eş ve kv konusunda ama anlatıpta daha çok moralimi bozmak istemiyorum ama şunu anladım hemen hemen herkes yaşıyomuş aynı sorunları burayı okuyunca daha iyi anladım.takmıyorum artık umursamamak sanırım en iyisi hem onların gözünde dahada iyi oluyo şu an kv onları takmıyorum ve aramıyorum die sinir oluyodur ama ohh olsun :51: neyse biraz daha yazarsam hayat hikayemi yazıcam size ve bebişlerinize güzel günler diliyorum öptüm :16:

selamünaleyküm kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum pek yazmaya fırsatım olmuyo ama sizden baya bişeyler öğrendim.bebeklerle malum çokta sosyalleşemiyoruz genelde evdeyiz o yüzden burdan faydalanmak ve bizimle aynı şeyleri yaşayanları görmek iyi geliyo.mesela hala dişinin çıkmamasına,emeklememesine çok takıyordum ne kadar uğraştıysam yapamıyo malesef aslında yapıyo ama cesaret edemiyo sanırım kedi gibi duruyo sadece elini ayağını ileri atamıyo bir türlü :emir_bebek: sanırım hala bebeği emeklemeyen dişi çıkmayan annelerimizde var bizim gibi.dişi çıkanlarada hayırlı olsun diyorum :nazar: bide en büyük sorunumuz iştah :26: her zaman çok farklı herşeyi yemiyo bigün güzel yiyosa yarınsı gün kesinlikle ağzını açmıyo aç geziyo resmen.ne vericemi ne yapcamı şaşırdım.eline ekmek ver hapur hupur yiyo ama kaşık veya biberonla verince yemiyo.siz böyle anlatıyosunuz ya yoğurt verdim,meyve-sebze püresi verdim pekmez kahvaltılık flan çok şaşırıyorum biz kızım onları kesinlikle yemiyo pekmezide kusa kusa yediriyorum kan ilacı kullanmayanlardanım çünkü.heleki içeriğini öğrenince hepten vazgeçtm hatta attım ilacı.resmen öğürüyo tatlı şeyler verdiğimde muzun kokusunu bile uzaktan anlayıp kaçıyo vercem die.ama limonu şapır şupur yiyo:9: çok farklı bir damak zevkimiz var yani.ay ne çok yazmışım insan bebeğiyle ilgili şeyleri bilen insanlarla paylaşınca daha iyi oluyo sanki kusura bakmayın biraz karman çorman yazmışım ama idare edin :9: aslında yazacak çok şeyim var yani eş ve kv konusunda ama anlatıpta daha çok moralimi bozmak istemiyorum ama şunu anladım hemen hemen herkes yaşıyomuş aynı sorunları burayı okuyunca daha iyi anladım.takmıyorum artık umursamamak sanırım en iyisi hem onların gözünde dahada iyi oluyo şu an kv onları takmıyorum ve aramıyorum die sinir oluyodur ama ohh olsun :51: neyse biraz daha yazarsam hayat hikayemi yazıcam size ve bebişlerinize güzel günler diliyorum öptüm :16:

benim kızımda emeklemiyo dişide çıkmadı yalnız değilsin.:1: burda herkes aynı şeyleri yaşıyor hemen hemen kv den tutda bebeklerine kadar. bende burda okuya okuya daha rahat olmaya başladım elde iyisi yok demişler öyle gerçekten politik oluyorum çoğu zaman akıl verme çabalarına evet evet haklısınız diyorum ama doğru olanı yapıyorum yine.

Back
X