Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

"Aksama ne pisirsem" sorusu gitti "kuzuma ne pisirsem" sorusu geldi:)

yer yer,herseyi deniycez.ne severlerse. Hele severek yerse insan nasil mutlu oluyor..
ispanak varsa makarnayla pisirip cirpiyorum. Brokoli varsa patates sogan ekleyip eziyorum. Sebze yoksa yogurt corbasi tarhana. Kuru kayisiyi pisirip cirpiyorum sutlu muhallebiye karistirip veriyorum. Balkabagini irmikle pisirip veriyorum, dun de ilk defa mezgit yedirdim cok begendi.surekli deniyorum,begendikleri bunlar..

yemek yerken bile pepe iğremdimmmm :37:

ben yoğurt yapım nasıl yaptınn afyet bal şeker olsunnnn

yogurdu ben 2.5 kilo alıorm 2kilosu bize 1kavanozda doruga yapıorm en az yarım saat kaynatıp soguduktan sonra hani el yakmıcak kıvama geldkten sonra 40derece ideali kaplarına alıp hiç kımıldamıcak yere örtüleri serip sütü orda mayalıom 2kiloya 1yemek kaşığı kadar kavanozada 1tatlı kaşığı maya iyi oluor mayalayıp güzelce sarıom 5saat sonra sarsmadan dolaba atıom dolabda katılaşıo iyicene süper oluo yap canım sende mutlaka ev yoğurdu gibisi yokk:34:

yer yer,herseyi deniycez.ne severlerse. Hele severek yerse insan nasil mutlu oluyor..
ispanak varsa makarnayla pisirip cirpiyorum. Brokoli varsa patates sogan ekleyip eziyorum. Sebze yoksa yogurt corbasi tarhana. Kuru kayisiyi pisirip cirpiyorum sutlu muhallebiye karistirip veriyorum. Balkabagini irmikle pisirip veriyorum, dun de ilk defa mezgit yedirdim cok begendi.surekli deniyorum,begendikleri bunlar..

anaaa herşeyi deniyorsun desene :1: bende veriyroum balık . afiyet bal şeker sağlık olsun inşalahh

selam kızlaaaarrrr.ne zamandır giremedim.oğluşumu uyutup ancak açabildim bilgisayarı.benim sıpam yine diş çıkaracak sanırım çok huzursuz.birde2-3gündür bir sinir bir sinir.sıkıldığında ya da istediği bişeyi eline vermediğimizde kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor.çok korkuyorum onu böyle görünce.sizin bebişlerde de aynı durum var mı? evham yapmalı mıyım ki acaba???
Bizdede var o durum. Hatta demin dergiyi almış eline bir sıkıyor surat kpkırmızı. Endişelenecek bişy olduğunu sanmıyorm cnm asabiler azıcık byler:41:
kızlar ecoşa dün pirnç patates havuç orbası yaptım

bugun ne yapsam ne yapcaksınız bi önerisi olan varmııııı

Ben dün kıymalı tarhana yaptım cnm, içinede ekmek doğradım yedi.

iyi pazarlarrr canlarm :)
dün benim en yakın 3 arkadşımdan birinin evindeydik,gece geç döndük..
kızım sağolsun hiç sorun çıkarmadı teyzeleriyle eniştesiyle oynadı:)
ama 3te uyudu eve gelince,yorulmak nedir bilmiyorrr,pekmezin etkisi mi, acabaaaa:)))

Evet canım bende bankaciyim

canım Allah sabır versin mi diyeyim ne diyeyim :)
ben bezmiştim doğum iznine çıkmadan öncee...

Offf kızlar canım çok sıkıldı evde durmaktan.. :14::14:Hiç bişey yapasın yok.. kocam da hava soğuk diye bizi evde bırakıp kendi dışarı çıktı...:5::5: Sizler nasılsınız?

Birde ben yine birşeyler yaptım sizinle paylaşmak istiyorum...
:31:
Dün akşam yaptığım salyangoz yada iki renkli kurabiyelerim...
:16:
$Görüntü167.webp$Görüntü168.webp$Görüntü175.webp$Görüntü176.webp
Bunlarda bu sabah ilk defa denediğim ev yapımı simitlerim...:16:
$Görüntü169.webp$Görüntü170.webp$Görüntü177.webp$Görüntü178.webp

Canım ya tam olarak benim oğlumdan bahsediyorsun, aynı şekilde davranıyor oğlum birkaç gündür, asabi, mutsuz.. Bizim henüz çıkan dişimiz yok, biraz ondan şüpheleniyorum. Ama dönemsel de olabilir. Hasta olmasından korkuyorum fakat başka bir belirti yok. İnşallah hemencecik düzelir kuzucuklar..[/QUOTE]
inşallah canımm.yarın doktor kontrolü var.doktoru ne söyleyecek bakalım.

Offf kızlar canım çok sıkıldı evde durmaktan.. :14::14:Hiç bişey yapasın yok.. kocam da hava soğuk diye bizi evde bırakıp kendi dışarı çıktı...:5::5: Sizler nasılsınız?

Eki Görüntüle 635094 Eki Görüntüle 635095 Eki Görüntüle 635096 Eki Görüntüle 635097
Eki Görüntüle 635099 Eki Görüntüle 635100 Eki Görüntüle 635101 Eki Görüntüle 635102

ellerine saglık salyangoz kurabiler harika gözüküooo canım

Eki Görüntüle 635094 Eki Görüntüle 635095 Eki Görüntüle 635096 Eki Görüntüle 635097
Eki Görüntüle 635099 Eki Görüntüle 635100 Eki Görüntüle 635101 Eki Görüntüle 635102

hariikaaa görünüyoorr canım hepsiiii,ellerine sağlııkk..
salyangoz kurabiyenin benzerini ben de eskiden yapardım,unuttum ama şimdiii..
bizde arkadaşımla (kardeşim sayılır artık 20 yıllık:) 2 gündür diş bugdayı için diş kurabiyleri süsleme işine sardık,güzel şeyler çıktı ortayaa..
tabii ortada diş yok ayrı mesele:)
foto eklemeyi beceremiyorum:(((

kızlar ecoşumun ateşi 38.3 felan gözleri baygın bugun kötü inşallah hastalık değil dişdir :26:

düşmezsse gece acile götürcem babası gelsin ılık banyo yaptırcam:2:

canım acd3 ü 3 aydır kullanıyorum ben,10 damla hergün..
portakallı bi tadı var kızım çok seviyor:))
ama ne diş varr ne bişee..

evetttt:))
sende miiiiii yoksaaa?

iyi pazarlarrr canlarm :)
dün benim en yakın 3 arkadşımdan birinin evindeydik,gece geç döndük..
kızım sağolsun hiç sorun çıkarmadı teyzeleriyle eniştesiyle oynadı:)
ama 3te uyudu eve gelince,yorulmak nedir bilmiyorrr,pekmezin etkisi mi, acabaaaa:)))

canım Allah sabır versin mi diyeyim ne diyeyim :)
ben bezmiştim doğum iznine çıkmadan öncee...

Is basi yapmadin mi canim

Is basi yapmadin mi canim

hazirandan beri izinliyim canım,
şuan ücretsiz izindeyim ama tam 1 ay 1 hafta kaldı onunda bitmesinee..
kızıma bakacak kimse yok şuan,bakıcı aradım 1200-1300 tl istiyolar..
sanırım istifa etmek zorunda kalıcm:(

düştü çok şükür 37.1 e

38.3 e kadar olan ateşi çok yüksek saymıyor bizim dr canım.
üzerini ince giydir 37 küsürlerde kalırsa iyidir yanii..
benim kızımın genelde 37.0 37.1 civarı.
inşallahh diştendirrrr diyelimm :)

Kızlar acil yardım kızım kabızlık çekiyor dünden beri zeytin ve ceviz gibi kaka yapıyor zeytinyağına kulak çubuğu sürüp poposuna surduk bir parça sabun koyduk bana misin demiyor önerileriniz var mi kızım acı çektikce çok üzülüyorum

Back
X