Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Aksama ne pisirsem" sorusu gitti "kuzuma ne pisirsem" sorusu geldi:)
yese bariii![]()
yemek yerken bile pepe iğremdimmmm
ben yoğurt yapım nasıl yaptınn afyet bal şeker olsunnnn
yer yer,herseyi deniycez.ne severlerse. Hele severek yerse insan nasil mutlu oluyor..
ispanak varsa makarnayla pisirip cirpiyorum. Brokoli varsa patates sogan ekleyip eziyorum. Sebze yoksa yogurt corbasi tarhana. Kuru kayisiyi pisirip cirpiyorum sutlu muhallebiye karistirip veriyorum. Balkabagini irmikle pisirip veriyorum, dun de ilk defa mezgit yedirdim cok begendi.surekli deniyorum,begendikleri bunlar..
Bizdede var o durum. Hatta demin dergiyi almış eline bir sıkıyor surat kpkırmızı. Endişelenecek bişy olduğunu sanmıyorm cnm asabiler azıcık bylerselam kızlaaaarrrr.ne zamandır giremedim.oğluşumu uyutup ancak açabildim bilgisayarı.benim sıpam yine diş çıkaracak sanırım çok huzursuz.birde2-3gündür bir sinir bir sinir.sıkıldığında ya da istediği bişeyi eline vermediğimizde kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor.çok korkuyorum onu böyle görünce.sizin bebişlerde de aynı durum var mı? evham yapmalı mıyım ki acaba???
kızlar ecoşa dün pirnç patates havuç orbası yaptım
bugun ne yapsam ne yapcaksınız bi önerisi olan varmııııı
Evet canım bende bankaciyim
Offf kızlar canım çok sıkıldı evde durmaktan..Hiç bişey yapasın yok.. kocam da hava soğuk diye bizi evde bırakıp kendi dışarı çıktı...
Sizler nasılsınız?
Birde ben yine birşeyler yaptım sizinle paylaşmak istiyorum...
Dün akşam yaptığım salyangoz yada iki renkli kurabiyelerim...
Eki Görüntüle 635094 Eki Görüntüle 635095 Eki Görüntüle 635096 Eki Görüntüle 635097
Bunlarda bu sabah ilk defa denediğim ev yapımı simitlerim...
Eki Görüntüle 635099 Eki Görüntüle 635100 Eki Görüntüle 635101 Eki Görüntüle 635102
Offf kızlar canım çok sıkıldı evde durmaktan..Hiç bişey yapasın yok.. kocam da hava soğuk diye bizi evde bırakıp kendi dışarı çıktı...
Sizler nasılsınız?
Birde ben yine birşeyler yaptım sizinle paylaşmak istiyorum...
Dün akşam yaptığım salyangoz yada iki renkli kurabiyelerim...
Eki Görüntüle 635094 Eki Görüntüle 635095 Eki Görüntüle 635096 Eki Görüntüle 635097
Bunlarda bu sabah ilk defa denediğim ev yapımı simitlerim...
Eki Görüntüle 635099 Eki Görüntüle 635100 Eki Görüntüle 635101 Eki Görüntüle 635102
canım acd3 ü 3 aydır kullanıyorum ben,10 damla hergün..
portakallı bi tadı var kızım çok seviyor:))
ama ne diş varr ne bişee..
evetttt:))
sende miiiiii yoksaaa?
iyi pazarlarrr canlarm :)
dün benim en yakın 3 arkadşımdan birinin evindeydik,gece geç döndük..
kızım sağolsun hiç sorun çıkarmadı teyzeleriyle eniştesiyle oynadı:)
ama 3te uyudu eve gelince,yorulmak nedir bilmiyorrr,pekmezin etkisi mi, acabaaaa:)))
canım Allah sabır versin mi diyeyim ne diyeyim :)
ben bezmiştim doğum iznine çıkmadan öncee...
Is basi yapmadin mi canim
düştü çok şükür 37.1 e
kızlar ecoşumun ateşi 38.3 felan gözleri baygın bugun kötü inşallah hastalık değil dişdir :26:
düşmezsse gece acile götürcem babası gelsin ılık banyo yaptırcam:2:
düştü çok şükür 37.1 e
düştü çok şükür 37.1 e