• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

:124:cenanın ay sonu b-fit sonuçları:124:

kahvaltıdaki bal, pekmez-tahin, helva ve günlük yediğim meyve haricinde tatlıyı bıraktım
haftada bir kez kızartma ve tatlı, ekmek de çavdar, tam buğday ve miktarı da azalttım..

haftada 4 (bazen 5) kez gittim.
yağ oranı % 1 azaldı.
3 kilo verdim.
ve toplamda yaklaşık 30 cm inceldim.. :130:

(göğüs, göğüs altı, bel, karın, kalça, basen, baldır, kol ölçümleri)

Son düzenleme:
Yoldan geldin cnm en kolayından kıymalı spagetti yapabilirsin:34: yada patlıcan oturtma, karnıbahar, ıspanak, patates yemeği falan da olur ama yorgun olabilirsin uğraşamazsan en kolayı makarna:))
Bsüt

Benimde makarna yapasım var ne yalan söyleyeyim:) yada erişte. Yanına da buzlukta yeşil fasülye vardı onu yapim hemen. Ohh olduda bitti maşallah...

Bu arada kızlar ben bahçe domateslerinden yazın bol bol atmıştım buzluğa. Kızıma çorba yaparım diye. Dünde ilk kez domates çorbası yaptım kıymalı ve irmikli. Bayıldı. Ama sorum olacak dondurulmuş yiyeceklerle ilgili bi sıkıntı varmı acaba bebekler için?

kahvaltıdaki bal, pekmez-tahin, helva ve günlük yediğim meyve haricinde tatlıyı bıraktım
haftada bir kez kızartma ve tatlı, ekmek de çavdar, tam buğday ve miktarı da azalttım..

yağ oranı % 1 azaldı.
3 kilo verdim.

Vuavvv diyorumm! Kv diyetimin papucunu dama attın heeee!

yağ oranı % 1 azaldı.
3 kilo verdim.

ollleeeeeeeyyyyyyy :)
şimdi sana ne kadar inceldin sonuçlar nedir diye sormak için girdim foruma:)
bu haftasonu yazılıcaktım hem regl oldum hem de senin sonuçlarını almak istedim öncee..

öncelikle çoook sevindimm bayaaa bi toparlamış demekki vücut 3 kilo da çok iyi bence çünkü diyet yapmıyorsun..
bu yolda devamm cenacımm:))

ben de saana bu haftasonu katılıcam inş bu incelme haberlerini verdiğim günler gelir:)

Bizde de 4 öğün ek gıda var aslında 5 olmalı ama hala yoğurt yapamadım:17::17:
sırasıyla sabah kahvaltı, meyve püresi, sebze püresi yada çorba, muhallebi. Aralarda doymadığı zaman takviye olarak da süt

canım ben de 4 öğün ek gıda veriyorum.
kahvaltı,meyva,sebze çorbası,pirinçli sütlü mama..
bunun dışında sürekli emiyo canı her istediğindeee:)
bir de gece 1 defa 120 cc devam sütü veriyorum.
gayet iyi bence daha küçükler..

yağ oranı % 1 azaldı.
3 kilo verdim.

iştee buu :7::13::13:
tebrik ederimm:21:

Benimde makarna yapasım var ne yalan söyleyeyim:) yada erişte. Yanına da buzlukta yeşil fasülye vardı onu yapim hemen. Ohh olduda bitti maşallah...

Bu arada kızlar ben bahçe domateslerinden yazın bol bol atmıştım buzluğa. Kızıma çorba yaparım diye. Dünde ilk kez domates çorbası yaptım kıymalı ve irmikli. Bayıldı. Ama sorum olacak dondurulmuş yiyeceklerle ilgili bi sıkıntı varmı acaba bebekler için?
tazesi kadar olmaz ama bence bi sıkıntı yoktur.
kıymalı nasıl blendıra mı çektin
benim oğlum kıyma yiyince öğürüyo :19::19:

iştee buu :7::13::13:
tebrik ederimm:21:

tazesi kadar olmaz ama bence bi sıkıntı yoktur.
kıymalı nasıl blendıra mı çektin
benim oğlum kıyma yiyince öğürüyo :19::19:

Yağsız kıymayı iki kere çektirmiştim zaten. Bi önceki günki çorbamda aynı kıymayı kavurarak sebzelere katmıştım. Kızım da öğürdü çünki büyük geldi galiba parçaları. Dünde normal domates çorbası yaptım. Sonra küçük bi tencerede kıymaya az su koyarak karıştırarak haşladım. En sonda çorbaya katıp biraz daha pişirdim. Çok daha küçük oldu taneleri. Böyle dene birde istersen.

Zeynep sana katiliyorum herkes birbirinin arkasindan konusuyor ama yüzüne gülüyor,o kadar sacma geliyor ki bana.. Gecmis olsun feyzabilal
Günaydin herkese,bugun benim dogum günüm.. bakalim nasil gececek herkesi kucakladimm:31:

doğum günün kutlu olsun canım hep mutlu ol inşallah

Bende geçmişi çok okuyamadım.. Allah kolaylık versin canım...:16: Nasıl farkedilmemiş kim farketmemiş.. :20::20:

hoşgeldin canım.. 5 öğün ne veriyorsun canım..?:26: İnşaallah sünnetiniz kolay olur.. Çabucak iyileşir..:16:

Hayırdır canım yeni tel'mi aldın?..:23:

Evet canım ama boşuna çünkü uğraşmıyorum cenacim seni de tebrik ediyorum emegin karsiligi harikasin ben de 57.5 olmuşum dün bu ara çok yoruluyorum ondan verdim

ay bu pasta nası bi şey böyleee:52:
eşim de doğumgünümde bana pasta yapıyor, ama çok kolaya kaçıyor..
bunu kaydedeyim de böyle pasta yapsın bana:19:

ben geldim diye çıkıyon demi cena hanımmm...:19::19:
Küstüm işte sana...
:63::63:
he he.. olur mu kııız?!
bekliyorum sen de gel diye, ama yoksun..
ben de eskisi kadar çok takılmıyorum nete..
kardeşim geldi, ben de apar topar spora:10:

Mrb arkadaşlar uzun bi süredim yazamadım ama ara ara takipteydim sizleri bizde ek gıdaya başladık günde 5 öğün ek gıda veriyorum bu arada oğlumu bu ay sonu sünnet yaptıracağım kısmetse sizler nasılsınız
5 öğün :53:
bizimkisi iki öğün ya yiyor ya yemiyor..:26:
biraz kahvaltı, bazen de yoğurt ya da muhallebi
sünneti de kolaylıkla yaptırırsınız inş, zaten çabucak iyileşiyormuş:34:

artık action isiyor bu bebişler:emir_bebek:
güle güle kullanın :34:

Vuavvv diyorumm! Kv diyetimin papucunu dama attın heeee!
kv yağdan değil, kastan yer bitirir adamı :27:

ollleeeeeeeyyyyyyy :)
şimdi sana ne kadar inceldin sonuçlar nedir diye sormak için girdim foruma:)
bu haftasonu yazılıcaktım hem regl oldum hem de senin sonuçlarını almak istedim öncee..

öncelikle çoook sevindimm bayaaa bi toparlamış demekki vücut 3 kilo da çok iyi bence çünkü diyet yapmıyorsun..
bu yolda devamm cenacımm:))

ben de saana bu haftasonu katılıcam inş bu incelme haberlerini verdiğim günler gelir:)
ben de kendimde incelme fark ediyordum, özellikle bacak bölgesinde..
ama matematiksel bi gerçek görünce daha da gaza geliyor insan:31:

69,5 tan 66,5 e düştüm..
antrenör kastan da gidiyor, o yüzden proteini sakın atlama
mutlaka yumurta, süt, tavuk, nohut, mercimek, kırmızı et falan ye dedi..
hakikaten bu ara sebzeye yüklenmiştim, bundan sonra ekstra dikkat :40:

inş beraber incelir fitleşiriz bacım..:34::29:

merhaba kızlar nasılsınız
sizlerden bir ricam olacak
ablamın kızında doğuştan nöroblastomon var Allah tan iyi huylu çıktı 18 şubatta hastaneye yatacaklar 19 şubatta ameliyata girip doktor temizliyecek orayı inşallah Eda ya yaptığınız gibi yasin okuyabilir misiniz ben adet oldum yetişir muhtemelen bende okurum ama hepsini kendim yetiştiremem sizlerden yardım alayım dedim 41 yasin i tamamlayabilir miyiz ablamın kızının adı zeynep

Cenaaaaaa gel ben sana pastayi yapivereyim kiiiiiiiii :9: esine de helal olsun masallah kolayinida yapsa bile yapiyor ya sen ona bak :42: seni gercekten tebrik ediyorum 30 cm az degil anlasilan yaza manken gibi gireceksin :34: :32:

allahım daha büyük dert vermesin buda geçer diyorum kendi kendime ama kızlar kızım 1 haftadır hasta ne inatçı gripmiş. ilk herşey aşıyla başladı sanırım var olan az mikrobu aşı dahada tetikledi. ateşlendi burnu aktı öksürdü sabahlara kadar uyumadı yavrum derken şimdidi çocoukta bi hırıltı kaldı çok canımı sıkıyo .doktora gittik antibiyotik vermişti kullandım 3 oldu ama bugün kestim çünkü kızımı ishal yaptı.birazdan yine götürücem ciğerlerini falan bi dinlesin hemde ilaç yan etki yaptığını söylicem isyan etmiyorum ama neden bukada rkollarken doğğru düzgün dışarı bile çıkmazken bu çocuk bukadar sık hastalanıyor ne yapsamda ben bu kızın bünyesini kuvvetlendirsem. okadar çok hastalıklarla uğrastım ki 65 kg doğuma gittim şuanda 49 kiloyum üzüntüden hiç bişey yiyemez oldum. boşverin kızlar ya varın kilolu olun böyle kilo vericeğime 90 kilo olaydım yavrum hastalanmayaydı :( bu 3. hasta oluşumuz falan offf biliyiorum bebeğim balgamını atamıyo henüz öyle bi yeteneği yok tabi ama ya bu hırıltı bronşit falansa çokkkk üzülüyorum çokkkkk :((((

allahım daha büyük dert vermesin buda geçer diyorum kendi kendime ama kızlar kızım 1 haftadır hasta ne inatçı gripmiş. ilk herşey aşıyla başladı sanırım var olan az mikrobu aşı dahada tetikledi. ateşlendi burnu aktı öksürdü sabahlara kadar uyumadı yavrum derken şimdidi çocoukta bi hırıltı kaldı çok canımı sıkıyo .doktora gittik antibiyotik vermişti kullandım 3 oldu ama bugün kestim çünkü kızımı ishal yaptı.birazdan yine götürücem ciğerlerini falan bi dinlesin hemde ilaç yan etki yaptığını söylicem isyan etmiyorum ama neden bukada rkollarken doğğru düzgün dışarı bile çıkmazken bu çocuk bukadar sık hastalanıyor ne yapsamda ben bu kızın bünyesini kuvvetlendirsem. okadar çok hastalıklarla uğrastım ki 65 kg doğuma gittim şuanda 49 kiloyum üzüntüden hiç bişey yiyemez oldum. boşverin kızlar ya varın kilolu olun böyle kilo vericeğime 90 kilo olaydım yavrum hastalanmayaydı :( bu 3. hasta oluşumuz falan offf biliyiorum bebeğim balgamını atamıyo henüz öyle bi yeteneği yok tabi ama ya bu hırıltı bronşit falansa çokkkk üzülüyorum çokkkkk :((((

canmel öncelikle geçmiş olsun canını sıkma aynı sorun bizdede ar bu gün tekrar antibiyotiğe başlıyorum oğluma
sakın antibiyotiği kesme hastalığı daha şiddetli olarak geri getirirsin
ishal yan etki değil yetişkinlerde bile antibiyotik ishal yapar
şuan yaşadığın sorun bronşit hastalığının başlangıcı henüz masum fakat iyi bakmalı ve antibiyotiğini saatini aksatmadan vermelisin
emin ol bebeğin sağlığına kavuşacak
tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın allah başka dert vermesin umarım herşey yoluna girer

doğum günün kutlu olsun canım hep mutlu ol inşallah
çok teşekkür ederim canım sen de inşallah

yağ oranı % 1 azaldı.
3 kilo verdim.

tebrikler benim arkadaşıma!!:72:

iyim canım koşuyorum dıyeblırım :) uzun zamandır gıremedım yokluğum hıc farkedılmemıs bıle :((
ben farkettimmmm
busmai iyi kii doğduuunnn :))
eşinle,yavrunla,sevdiklerinle nice mutlu yaşlaraaa...
çok sağol canımmm inşallah hep beraber
Hayırlı sabahlar annişler.. Nasılsınız?:ssz:
Haftasonu eşim evde olduğu için giremedim ama siz epey kaynatmışsınız
:19::1:

Busmai Kuşummmm Yeni yaşın hayırlı olsun...
:54::54: Eşinle oğlunla sevdiklerinle Huzurlu sağlıklı mutlu bir ömür geçirirsin İnşaallah... :16::16:
Feyzacım geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin.. Evine de hoşgelmişsin.. :16:

Bizde gece 2 ye kadar uyumadık.. kızımın ne derdi varsa anlayamıyorum..
:50:
teşekkür ederim canım benim cümlemize olsun
çok sağolun kızlarr
ev dandini dastana çamaşırlar bi tarafta
mutfak başka bi tarafta
hele ben bambaşka tarafta
eşim gelsin pansumana gidicem
parmağım iyileşseydi iyiyiydi
arya bende beğendim kv diyetini
ama şunu söyleyebilirim benim kv daha etkili
5 günde 2 kilo
gel gelelim tavsiye etmem:ssz:
busmaicim doğum günün kutlu olsunn
sağol canım..
şok diyetler tavsiye edilmiyo zaten:9:
Hosbulduk tatlim iyiyiz iste sadece bikac hafta sonra tasinicam onun sIkIntIsi var o kadar tek basina zor olucak :53:

Cuma Günüde benim dogum günümdü :9: BUSMAI dogum günün kutlu olsun tatlim :118:
seninki de kutlu olsun canım nice yıllara
Günaydınlar hanımlarrrrr:))
Yarına diş buğdayımızı yapıyoruz inşallah, hazırlıklarla geçer bugünüm. Sonra sizlerle fotolarımızıda paylaşırım.
busmai doğumgünün kutlu olsun cnm, nice mutlu senelere:))
inşallah çok guzel geçer yarın partiniz, çok teşekkürler nice dişlereeee
gü-nay-dıııııııın canlar!!!:3:
busmai yeni yaşın hayırlı olsun..
çekirdek ailen mutlulukla büyüsün, sağlık ve huzurlu nice senelere..:16:
seni çok seviyorum, ayşecikle çok öpüyoruz.. :69:

ben de seni çooooooooooook seviyorum ikinizi de öpüyorum nanaktannn

antibiyotiği en az 1 hafta kullanmadan kesmemelisin

hırıltı 1 ay bile sürebilir bunda üzülecek bir durum yok canım benimkinin de aylarca sürdü hırıltısı doktor ciğerleri temiz diyorsa hiç kafana takma

Zeynep sana katiliyorum herkes birbirinin arkasindan konusuyor ama yüzüne gülüyor,o kadar sacma geliyor ki bana.. Gecmis olsun feyzabilal
Günaydin herkese,bugun benim dogum günüm.. bakalim nasil gececek herkesi kucakladimm:31:
iyi ki dogdun bitanem nice mutlu huzurlu senelere . Rabbim evladınla ve ailenle nice dogum gunlerı kutlamayı nasıp etsin . seni çok seviyoruzzz

günaydın güzel anneler,okuldayım dersim boş,laptopu aldım kucagıma,rahat rahat yazayım su kadınlar kulubune dedim:)

canım üşütmüş olabilir,üstüne diş sıkıntısı da eklendiyse normaldir.varsa evde bir çay kaşıgı calpol ver,rahatlatır.muhtemelen agrısı falan da vardır.hem ateşi düşer hem de agrısını ekser bıraz bir de uyutur calpol.rahatlar kuzucuk.geçmiş olsun hayatım

bence böyle oldugun ıcın gurur duymalısın kendınle.hiç kafana takma.senı anlayabılen 1 ya da 2 tane kişi olsun çevrende o sana yeter zaten

:54: doğum günün kutlu olsun canım,yavrucuğunun basında uzun uzun yıllar yaşa umarım.bugun kocamın da dogum gunu,dun aksam söylemesı ayıp tıremisu yaptım.baska bı sey yapamam kusura bakma tremusunu ye dogum gunun kutlu olsun deyıverdım:)
ben cok sevıyorum tremisuyu rica etsem tarıf yazar mısınnnn_ :9::16:

Gunaydin hanimlar.. zeynep libyana ve destiny gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
rica ederız Allah yasatmasın tekrarını

gü-nay-dıııııııın canlar!!!:3:
busmai yeni yaşın hayırlı olsun..
çekirdek ailen mutlulukla büyüsün, sağlık ve huzurlu nice senelere..:16:
seni çok seviyorum, ayşecikle çok öpüyoruz.. :69:

mübarek, sabah sabah epey güldürdün beni
kv diyeti :9:

canım, annem derki, insana bir dost yeter.
iki bile fazladır, bir tane olsun ömürlük olsun.. ki bi de bacın varsa, senin kimseye ihtiyacın kalmaz..
bence de doğru..

Eki Görüntüle 630140

canım geçmiş olsun diyeyim..
yolculuk da yormuştur, üşütmüştür kuzun..
inş kısa sürede atlatır.. üstüne bi de diş görünürse hemen unutursun bu huysuzlukları :1:
:38::38::38::38::38::38::17:

ömür dogdugundan beri 2 defa bronsıt 1 defa ust solunum yolu enf. 2 defa hastanelık olacak kadar kabız oldu :32::32::32:ne diyeyımmmm gecmıs olsun yavrummm

ay bu pasta nası bi şey böyleee:52:
eşim de doğumgünümde bana pasta yapıyor, ama çok kolaya kaçıyor..
bunu kaydedeyim de böyle pasta yapsın bana:19:

he he.. olur mu kııız?!
bekliyorum sen de gel diye, ama yoksun..
ben de eskisi kadar çok takılmıyorum nete..
kardeşim geldi, ben de apar topar spora:10:

5 öğün :53:
bizimkisi iki öğün ya yiyor ya yemiyor..:26:
biraz kahvaltı, bazen de yoğurt ya da muhallebi
sünneti de kolaylıkla yaptırırsınız inş, zaten çabucak iyileşiyormuş:34:

artık action isiyor bu bebişler:emir_bebek:
güle güle kullanın :34:

kv yağdan değil, kastan yer bitirir adamı :27:

ben de kendimde incelme fark ediyordum, özellikle bacak bölgesinde..
ama matematiksel bi gerçek görünce daha da gaza geliyor insan:31:

69,5 tan 66,5 e düştüm..
antrenör kastan da gidiyor, o yüzden proteini sakın atlama
mutlaka yumurta, süt, tavuk, nohut, mercimek, kırmızı et falan ye dedi..
hakikaten bu ara sebzeye yüklenmiştim, bundan sonra ekstra dikkat :40:

inş beraber incelir fitleşiriz bacım..:34::29:

tsk ederim canım.. çok guzel kilo vermişsin bravo. bakalım su doğumu atlatayim üç çocukla veremezsem bende giderim

merhaba kızlar nasılsınız
sizlerden bir ricam olacak
ablamın kızında doğuştan nöroblastomon var Allah tan iyi huylu çıktı 18 şubatta hastaneye yatacaklar 19 şubatta ameliyata girip doktor temizliyecek orayı inşallah Eda ya yaptığınız gibi yasin okuyabilir misiniz ben adet oldum yetişir muhtemelen bende okurum ama hepsini kendim yetiştiremem sizlerden yardım alayım dedim 41 yasin i tamamlayabilir miyiz ablamın kızının adı zeynep
tabi okuruz bacım, yani okurum :130:
kim sayıyor?
başlangıç olarak 2 tane alıyorum.
kızlar da baksın, yine kalırsa okurum.. :34:
Rabbim eda gibi ona da acil şifalar versin.. :16:

Cenaaaaaa gel ben sana pastayi yapivereyim kiiiiiiiii :9: esine de helal olsun masallah kolayinida yapsa bile yapiyor ya sen ona bak :42: seni gercekten tebrik ediyorum 30 cm az degil anlasilan yaza manken gibi gireceksin :34: :32:
doğumgünlerimizde pasta yapıyoz biz birbirimize.. :17:
benim favorim de çikolatalı
ama hep meyveli yapıyo:37:
ne kadannn nankörüm de mi?:111:

hedefim 65 kg a inmek ve göbeğin olabildiğince erimesi:115:

canım, geçmiş olsun diyeyim baştan..
zor işin. ama sabretmen gerek.. sen böyle koyverirsen kendini, bebeğin de bundan etkilenir:50:

kuzenimin bebeği henüz 3. ayını doldurdu.. 40. haftada 2600 normal doğumla geldi dünyaya.
doğar doğmaz kuvuöze, ciğerlerinde sıkıntı varmış.. kuvuözden çıktı..
anlaşıldıki, tiroid hormonu da dengesiz çalışıyor.. defalarca kan alındı, ankaraya gönderildi falan..

sonra grip oldu..
onu atlattı, üşüttü..
ardından bronşit oldu.. el kadar bebe, nasıl öküsrüyor, ciğerleri çıkacak sanki..sürekli antibiyotik iğne yapılıyor:14:
bu çocukki sıcacık evde dışarı çıkmadan insan içine çıkmadan bu kadar hasta oldu.
emzik almadı, biberon tutmadı, uykusu yarım saat, sürekli ağlıyor, gece gündüz annesi zombi gibi dolaşıyordu..
kadın doğuma kadar 5 kilo almıştı, doğumdan sonra 17 kilo verdi..
tabi yardım edeni de olmayınca, psikolojisi altüst oldu..
antidepresan kullanmaya başladı ve sütten kesti bebeği..:85:
neticede şimdi daha iyiler, kuzenimin de aklı başına geldi, kendini daha iyi hissediyor, bebeğine daha iyi bakıyor..
bebiş de biberondan mamasını yiyor, emziği emiyor, daha çok uyuyor, daha huzurlu..

bu olumsuz hikayeyi anlattım, moralin iyice bozulsun diye değil..
öyle olursa çok üzülürüm..:43:
yani kimi bebeğin bünyesi daha zayıf oluyor, kolay hasta oluyor..
demem o ki, kendini bırakma, ne dermansız dertler, ne devasız hastalıklar var.
sen kendini koyverme. sabret..

Son düzenleme:
Back
X