- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.830
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 günlük olduk artık ne istediğini anlayami yorum
öpmeyin kucağa almayın diyorum kimse anlamiyor
ağlayinca hemen almayn dyorum kendlgndn uyusun yok
birde dkka başı emzir deyip duruyorlar çocuk artık ögürüyo çıldırcam
kaynanamğil de 20 gün bende kalacakmis of![]()
ben dun ​aksam bebegimi alip alisveris merkezine gittim alisveris yaptim valla:)) cikarken babamiz gergindi biraz aglarsa ne yapcaz diye ama sonrao da bize katildi 4 saat uyanmadi kizim. Alisverisimi yaptim:)) eve 100 metre kalinca uyandi huysuzlandi biraz. Sonrada eve gelip emzirdim zaten. 32. Gunumuz bugun ilk kez kalabalik bir yere gittik. Guzeldi:)) bebekle olmak ta heyecanli ne zaman uyanacak korkusuyla kostur kostuur
![]()
Biz yaz tatillerinde kv lerde kaliyoruz. Lohusalikta da oyle oldu. Benim kv cok iyidir allah var. Baslarda temizlik yemek hepsini yapti kadin. 2 haftadir da bebekten firsat buldukca ben yapiyorum yemekleri. Ama iftara misafir alalim diyince de sinirlendim acikcasi. Bide gorumcemden icin diyo ki ayni kisileri o almasin misafir gerek yok yorulmasin biz alalim! İyi valla ana yuregi iste kendi kizina kiyamiyo.biz musluman cocugu degiliz zaten! Bebekle kostur kostur 6-7 cesit yemek!!! Aslinda dedigim gb iyi kadindir ama yinede ne varsa kendi annende var kimse kendi annen kadar dusunemiyor:) neyse hiiic kendimi yormadan oldugu kadar yapcam valla
bende dün forum kayserideydim 3saat
ya ustume birşeyler alim dedim yok 36 beden dim hatta 34. 40 beden aldım ustume göğüslerden bulamadım güya 10 kilo verdim![]()
Ayni soku bende yasadim 36 idim40 bile oldu ben sokk!! Aglayacaktim neredeyse. Nasil gitcek bu kilolar ve gobek? Tam evli mutlu gobekli oldum heee:18:
kvde kalmakmı aman Allah ım maaşallah valla iyi kalıyorsunuz canım sonuçta kaynana:111:
yemekleri sen yapıyorsun diye misafirlere de yapabilirsin anlamımı oluyormuş
bebekle imkansız yemek yapmak hadi seninki büyüdü 1 aylık oldu ama sonuçta yeni daha boşver ne bulurlarsa yesinler![]()
Hayir hadi neyse yemekleri yapabilecegimi dusundun de bana bari soyleme kizina kiyamadigini( kizi da cocuksuz) ayrica cok severim gorumcemi iyi arkadasim ayni zamanda. Ama yaniii iste batiyo bu donemde hersey insana. Bi evime gitseydim hayirlisiyla 3 hafta kaldi![]()
üstüme bişi bulamadım biliyormusun benim göbek kalmadı kalça abooooooo
sen nerden alıyorsun kot alim dedim yok keten alim dedim rodi den defactodan şu üstü geniş pileli altı dar çıkmış birtane aldım 38 i oturdu iç çamaşırı felan hep belli
eşim dedi 40 al biraz geniş oldu ama kalça ney ortada
ya üstüme bişi alamıyorum alsam birdaha giymicem çünki zayıflamaya uğraşıyorum yürüyorum az yiyorum napcam bilmiyorummm
bu arada senin ev nerde
Alparslandayim ben canim. Sen ne taraftasin?üstüme bişi bulamadım biliyormusun benim göbek kalmadı kalça abooooooo
sen nerden alıyorsun kot alim dedim yok keten alim dedim rodi den defactodan şu üstü geniş pileli altı dar çıkmış birtane aldım 38 i oturdu iç çamaşırı felan hep belli
eşim dedi 40 al biraz geniş oldu ama kalça ney ortada
ya üstüme bişi alamıyorum alsam birdaha giymicem çünki zayıflamaya uğraşıyorum yürüyorum az yiyorum napcam bilmiyorummm
bu arada senin ev nerde
Valla ben esofman takimi ile geziyodum genelde. Dun gidip nike den bi daha takim aldim valla. Hem rahat hemde dedigin gb beden degisecek aldigin da biseye yaramayacak. Ben zaten arkadaslarimla ve yakin akrabalarla gorusuyorum esofman sorun olmuyoo o yuzden. Sporu da 40 dan once baslamayin yaziyodu okudugum kitapta onu bekliyorum bende. Ama 3 gundur iyi yuruyorum. Gider insallah kilolar. Yemek konusunda cok acikiyorum cok tatli cekiyor canim tutamiyorum kendimi herkes bu kadar acikiyor mu ya? Bide cocuk icin yemek zoorunda hissediyorum kendimi
Alparslandayim ben canim. Sen ne taraftasin?
Bende aynen onlari yoyorum. Ek olarak aktardan yaptirdigim cay var. Forumun alt katinda arifoglu diye bi aktar var ordan sut cayi yaptirdim ( sende deneyebilirsin) onu iciyorum ama tatliya hayir diyemiyoruumbayram olayı var ondan dolayı sorun ama bende gidim öle yapim nike den ayakkabı aldım ayağımın şişi indi diye umarım inmiştir
ben yemiyorum ya süt yapacak şeyler yiyorum sadece sürekli hoşaf felan
birde şu humana sitil tea içiyordum off içinde çemen otu varmış aynııı pastırmanın çemeni gibi kokutuyordu onu bıraktımm
ben günde 2 öğün yesem bile olyor tek istedğim suuuuuuu
Bende aynen onlari yoyorum. Ek olarak aktardan yaptirdigim cay var. Forumun alt katinda arifoglu diye bi aktar var ordan sut cayi yaptirdim ( sende deneyebilirsin) onu iciyorum ama tatliya hayir diyemiyoruumBenim sutum zaten az o yuzden yemeyince de olmuyor ki. Senin masallah sut var oyle bi sikintin yokki
Ben cok yogun yasamadim lohusalik psikolojisini ama aliniyorumm yinede boyle seylere. Bu zamana kadar hersey guzeldi ama artik evime gitmek istiyorum. 3 hafta var ama bayramdi mevluttu zaten kostur kostur gecer. Eve gidince de benim annem gelecek kizima bakmaya. Bizim ozel hayat mayat kalmadi yani! Bende boyle dusununce cok sinirleniyorum. Kendi annemde olsa kocamla eskisi gb olamicam. Uzaklasir miyiz acaba birbirimizden:18::18:
Kv kayseride yasiyorlar. Annemlerde burda.bizim evimiz sivasin bi ilcesinde.hımm yok canım ben süt kokuyorum artık eşim mööö diye dalga geçiyor
ye can boğazda gelirbu arda çayın faydası oldumu inşallah olmuştur.
kv gil kayserilimi ?? anne kadar rahat yer yok ye iç yat Allah razı olsunlar bende kaynanam işte 3 hafta sonra felan gelcek şimdiden krizlere grdim
çok haklısın cnım ama kvdenn yanında eşinle daha rahat olunuyor benm annem inanırmısın 2 haftadır yan yana yatırmıyor omuzuma elini atsa gözlerini açıyor felan neyse artık kardeşliğe devam![]()
bizimkinin de el ve ayakları soyuluyor, normalmiş.bebeğimin dersi soyuluyor sizinde öylemi _???
:111:12 günlük olduk artık ne istediğini anlayami yorum
öpmeyin kucağa almayın diyorum kimse anlamiyor
ağlayinca hemen almayn dyorum kendlgndn uyusun yok
birde dkka başı emzir deyip duruyorlar çocuk artık ögürüyo çıldırcam
kaynanamğil de 20 gün bende kalacakmis of![]()
benim de acil alışverişe gitmem gerek. ama eşim yanaşmaz..ben dun ​aksam bebegimi alip alisveris merkezine gittim alisveris yaptim valla:)) cikarken babamiz gergindi biraz aglarsa ne yapcaz diye ama sonrao da bize katildi 4 saat uyanmadi kizim. Alisverisimi yaptim:)) eve 100 metre kalinca uyandi huysuzlandi biraz. Sonrada eve gelip emzirdim zaten. 32. Gunumuz bugun ilk kez kalabalik bir yere gittik. Guzeldi:)) bebekle olmak ta heyecanli ne zaman uyanacak korkusuyla kostur kostuur
![]()
bizimkinin de el ve ayakları soyuluyor, normalmiş.
:111:
benim de acil alışverişe gitmem gerek. ama eşim yanaşmaz..
annem de bebeği bana bırak git diyor... ona da ben sıcak bakmıyorum, eşim de sanırım..
ne giycem bu bayramda bilmiyorum.. pöfff:105::100: