aynen öyle yapıyor canım ya memeden ayrılınca ağlıyor resmen emzik yaptı beni doğru dürüst sütüm de yok aslında. ben de sebebini anlayamıyordum demek hoşuna gittiği için yapıyormuş saatlerce onla uğraştım bugunemzik verdim sonunda ağzına
canım lohusalık süresi maksimum 40 gündür ,40 günden sonra artık abdest almak gerekiyor kanama sürse bile lohusalıktan sayılmıyor.
benim oğlum da bugun 5 saat uyudu sonra 4-5 saat uyanık kaldı.dün böyle değildi. bir günü diğer gününe uymuyor,korkmamıza gerek yok bence
Kızlar bebek arabası kullanan var mı, memnun musunuz? biz bu haftasonu almayı düşünüyoruz 2 haftalık oldu artık dışarı çıkarırım heralde?
Canım bebek arabası alırken arabanız varsa arabanın bagajına rahatça sığacak bir şey almaya dikkat et.Ayrıca mümkünse çift taraflı al,şimdi bebek küçük ya gezerken onu görerek gezmeyi tercih edebilirsin.Sonra büyüyünce de dışarıya baka baka gezer.Ağırlığına dikkat et,bir de tek elle açıp kapanabilir bir şey al.Ben chicco lite way aldım.Hafif,tek elle açılıyor,bagaja sığıyor ancak çift yönlü değil.Onu da çözdü eşim bebeği ters yatırıyoruz önündeki tentesini de çıkarıp ayak ucuna takıyoruz çift yönlü gibi oluyor.
eğer arabanın bagajına sığması önemli değil diyorsan baby2go lar var çift yönlü onlar da çok kullanışlı.