- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 652
- 163
Merhaba taze anneler bende bu topiktenim.. Hepinizin yasadigi sikintilari bende yasiyorum. Bugun 32. Gunumuz gunduzleri ve geceleri cok guzel uyuyor ama aksam 7 de basliyor gaz sancisi gece 12ye kadar devam ediyor huy edindi heralde hergun ayni sey oluyor. Sizdede boyle oluyor mu( gaz sancisi olunca ben karnina isitilmis havlu koyuyorum o biraz rahatlatiyor ve karnina saat yonune dogru masaj yapiyorum biraz iyi geliyor ama dedigim gibi gece saat tam 12 de gozlerini kapatiyor.
merhabalar aynı sıkıntı bizde de var bir kaç gündür aksam 7 den gece 12 ye kadar uyutamıyorum.İlk başlarda geceden sabaha sorun yaşıyorduk şimdi akşam ile gece arasında uyuyamama durumu hasıl oldu. Ne yapacağımı şaşırdım acaba sütüm akşama doğru azalıyormu diye düşünüp yanında tekrar mama takviyesi yapmaya başladım.Kendi sütümü arkasından mama vermeye çalışıyorum bu sefer de nerdeyse yarım saat hıçkırmaya başlıyor. Keşke bebeklerde iki yaşına kadar üzerlerinde yanıp sönen bir sinyal olsa acıkınca yeşil doyunca kırmızı gazı olunca sarı falan yansa:)