slm cnm hosgeldin, ben senin ideal kilonun hesapladim, BMI 26 cikti yani biraz kilo fazlasi dio, senin ideal kilona ulasman icin Bmi 25 cikmasi lazimmis, buda demek oluoki 2 ile 5 kilo arasinda versen bile yeterli olucak. 170 boy 75 kilo benim gibi 87 kilodaki bir insan icin normal geldide biraz
slam canım evet kilolu durmuyorum dışarıdan bakınca ama benim belim popoma göre iki beden daha ince böyle olunca hoş duruyo ama ben rahatsız oluyorum eskiden 65 kilolardaydım hatta guatr ameliyatımdan önce 60 falandım ilaçlar serumlar derken aldım kilolarımı biraz diyet biraz spor vercem inşallah 5 kilo malum bebek düşünüyoruz biraz kilo vermek lazım
dünkü yediklerimi yazayım
sbah bir dilim ekmek domates salatalık peynir tek şekerli büyük bi fincan çay
öğlen yeşil mercimek yemeği bir dilim ekmek
arada abarttım 3 tane elma yedim
tek şekerli neskafe
akşam mercimek çorbası taze fasülye salata yoğurt
gecede bir elma ve portakal
bide bol bol su içtim
inşallah göbişler gidince bebişlerimiz hemen gelir ben de pkolu olduğum için kilo vermek biraz zor ama sabah 45 dk akşam 45dk koşu bandında hızla yürüyorum onun dışında diyet yapıyorum bebek ilaç kullandım ama olmadı o yüzden önce bu kilomdan kurtulmam gerekiyor üfff umarım bi gün bizde olucaz
inşallah göbişler gidince bebişlerimiz hemen gelir ben de pkolu olduğum için kilo vermek biraz zor ama sabah 45 dk akşam 45dk koşu bandında hızla yürüyorum onun dışında diyet yapıyorum bebek ilaç kullandım ama olmadı o yüzden önce bu kilomdan kurtulmam gerekiyor üfff umarım bi gün bizde olucaz
selamlar
bende 2 sene bebek için uğraştıkdan sonra bebek fikrini kilo vgerinceye kadar rafa kaldırma kararı aldım
bende pko luyum ve hipotiroidim var ikiside kilo verdirmeyi engelleyen bi hastalık
ama inanıyorum ve çevremde gördüğüm okuduğum pek çok insandada olduğu gibi
kilo gidince pko belasından kurutulucaz.
bende koşu bandı aldım ilk koşumu yaptım sabah 55dk
vermem gereken 20 kilo var en az
biz istedikten sonra herşey olur buna inanıyorum
Arkadaşlar hamile kalmadan önce ki zayıflama deneyimleriniz, hamile kalmak istemeyen sadece zayıflamak isteyen arkadaşlarımıza göre bir değişiklik göstermemesi gerekiyor diye düşünüyorum, sizin amacınız hedef kilonuza ulaştığınızda bebek dünyaya getirmek ama o zamana dek tek amacınız zayıflamak... bu yüzden ayrı bir konuya gerek yok, mevcut konumuzdan devam etmenizi rica edeceğim.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194158-zayiflamak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
Ayrıca bulunduğumuz bölümde yeni konu açmak zaten mümkün değildir lütfen konu açmadan önce hangi bölümde olursak olalım "bölüm açıklaması" kısmını lütfen okuyalım...