• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce çalışmak mı bebek mi

ZYVZYZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
259
105
53
35
Arkadaslar meraba 1 senelik evliyim bu benim ikinci evliligim 10 yasinda kizim var hem bende hem babasinda kaliyor ama cogunlukla bende neyse dugun yaptik ama baya battik bekledigimiz gibi olmadi taki konulari :) cok borcumuz var netten is bakiyorum bi yondende 2 aydir bebek calismasina basladik simdilik bebek yok yasim bu sene 30 biticek sizce 1.2 sene calisip borclari bitirip bebegi oylemi dusunmek yoksa bebek calismalarina devam mi etmek is gorusmelerinede gittim hayirlisi bakalim belki haber gelir aslinda yasimdan dolayi tereddutteyim arkadaslar 32 de falan olurmu sizce bebek herkes farkli farkli seyler soyluyor bu yuzden konuyu buraya acmak istedim karisik yazdiysam kusura bakmayin

Valla siz kendi hayat dinamiklerine göre karar vermelisiniz. Onceliklerinixi değerlendirin. Ben sadece 32 de çocuk olmayacaksa ne zaman olacak. Bir kadının her anlamda üst seviyelerde olduğu yaş dönemidir 30 lar.

baya battık diyip yine de bir çocuğun maddi tüm yükünü göze alıp 2 aydır uğraşıyorsanız bence devam edin denemeye. demek ki o kadar da batmamışsınız gibi anlaşılıyor çünkü yazdıklarınızdan.
Insan kararsiz kaliyor dedigim gibi yasimdan dolayi kararsizim sonradan tam tamina istedigimizde ya olmazsa diye dusunuyorum

sütten bir defa ağzınız yanmış 2.ye evlenmişsiniz , daha yeni evlisiniz, borç harç içinde batmışsınız.ki çocuğunuz da var zaten.taş mı yedireceksiniz o bebeğe doğunca?allah akıl fikir versin.

2.evlilikte 1 yillik evlilikte 2 aydir deneme yapmak buyuk cesaret diye dusunurken, baya battik ama deniyoruz gibi bir cumleyi okuyunca sadece mutluluklar dileyebiliyorum.
Neden boyle herseyi bilip bilmeden boyle bi yorum atiyorsunuz ben ne diyorum ne anlatmaya calisiyorum siz ne anlatiyorsunuz

sütten bir defa ağzınız yanmış 2.ye evlenmişsiniz , daha yeni evlisiniz, borç harç içinde batmışsınız.ki çocuğunuz da var zaten.taş mı yedireceksiniz o bebeğe doğunca?allah akıl fikir versin.
Ne diyorsunuz siz yaa sacmalamissiniz Allah a guveniyoruz biz o battik derken esimin calistigi sadece bizim gecimimizi sagliyor borc odeyemiyoruz biraz iyi dusunceli olun Allah askina yaa ben ne diyorum miller ne anliyor yasimi dert ediyorum yasimiiiii

G gunces siz buraya gulmek icinmi giriyorsunuz ha bire bos bos gulucuk atiyorsunuz ahahaaa :)))

Arkadasim konu actin yorum yazdim. Alintiladin cevap verme geregi duymadim cunku gereksiz olurdu..yetinmedin etiketledin. Mutluluklar diledim sadece..hayata karsi bir hincin varsa onu benden degil de baska yerde cikar. Hadi kolay gelsin.

Arkadasim konu actin yorum yazdim. Alintiladin cevap verme geregi duymadim cunku gereksiz olurdu..yetinmedin etiketledin. Mutluluklar diledim sadece..hayata karsi bir hincin varsa onu benden degil de baska yerde cikar. Hadi kolay gelsin.
Yorum yapmana degil benim lafim olumsuz butun cvplara gulmussun noluyoruz yani bende cok konulari okuyorum burda ama gulmuyorum hepsine insanlarin ne yasadigini tam olarak bilemezsiniz

Merhaba bir doktora gidip muayene olmalı çocuk sahibini olmanıza engel bir durum olup olmadığına sağlığınızin buna el verip vermediğine baktırın eğer bir sorun varsa(doğurganlık açısından diyorum) o zaman tedirgin olabilirsiniz bu eşinizden çocuk sahibi olmak istiyorsanız ve çok beklemeniz iyi olmayacaksa göze alıp yaparsınız ailelerinizden bakacak olursa çalışırsınız da bir yandan.

Yorum yapmana degil benim lafim olumsuz butun cvplara gulmussun noluyoruz yani bende cok konulari okuyorum burda ama gulmuyorum hepsine insanlarin ne yasadigini tam olarak bilemezsiniz

Arkadasim saka misin? Hangi cevaba gulmusum? Anliyorum derdin polemik ama sana kolay gelsin bacim ben almiyim cok tesekkur ederim nezaketin icin.

Lutfen daha fazla alintilayip etiket yapma! Iyi forumlar.

Ama sağlıklı bir bireyseniz bir müddet çalışıp kazandiginizi kenara koyup sonrasında çocuk düşünürseniz biriktirdiklerinizle bir müddet bakabilirsiniz çocuğa.

Bu arada yoruma ben güldüm cevap hoşuma gittiği için orada yanlış anlaşılma oldu sanırım diğer üyemiz gülmemiş konu sahibi gülen benim bana kızın kızacaksanız :KK51:

Yani kısacası 40 ında da doğuran var kendi vücudunuzla alakalı bu biraz da. O yüzden önce bir kontrole gidin sonra karar verin hayırlısı olsun hakkınızda :dua:

Merhaba bir doktora gidip muayene olmalı çocuk sahibini olmanıza engel bir durum olup olmadığına sağlığınızin buna el verip vermediğine baktırın eğer bir sorun varsa(doğurganlık açısından diyorum) o zaman tedirgin olabilirsiniz bu eşinizden çocuk sahibi olmak istiyorsanız ve çok beklemeniz iyi olmayacaksa göze alıp yaparsınız ailelerinizden bakacak olursa çalışırsınız da bir yandan.
Size cok tesekkur ederim bekledigim cvb yazdiginiz icin evet kayinvalidem bakar hayirlisi olsun benim icinde hepimiz icinde tekrardan cok cok tesekkur ederim bana iyi geldi mesajiniz :)

Polemik mi hic isim gucum yok polemik icin buraya konu acicam guldurmeyin Allah askina

Back
X