ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Canım seni merak ediyordum alerjiniz ne durumda sennasılsın vitaminsiz kaldın bayağı. ciğerleri için kontroller nasıl gidiyor
allah razı olsun canım sağolasın. diyete devam bir ayı geçti. üç kilo vermişim ama sanki on kilo vermiş gibiyim kızım bile çok ağır geliyor kaldıramıyorum. bir ay daha devam edecekmişim diyete sonra yavaş yavaş bişeyler ekleyecekmişiz önce ben yicem bikaç gün sonra kızıma vercem. ek gıda için 6. ayı bekliyoruz. bi de alerjiden dolayı kızım bu ay az kilo almış mamaya başla dediler alerji maması verdiler. bizde durumlar karışık biraz ama geçecek inşallah. ciğerlerinde bi sorun yok aslında ama ocak başında doktora gideceğiz ameliyat tarihi verecekmiş o kisti almam lazom diyor. sen nasılsın bebiş nasıl?

rabbim başka sıkıntı vermesin inşallah bunlar çok önemli değil bizim bebişler çok güçlüler sağlıkla büyüsünler inşallah. amaliyat olup kist alınırsa senin içinde rahatlar canım ya . zor tabiki amaliyat olmasını görmek ama denizimiz çok çabuk iyileşir inanıyorum.bizde çok süşür iyiyiz canım ama bana çalışmak zor geldi ya çok özlüyorum galiba ocak gibi bırakıcam işi kızıma bakıcam. bir daha bir evladım olmayabilir kızımı bari kendim doya doya büyütmrk istiyorum.

evet canım ilk başta zor olacak ama kist alınınca herşey daha güzel olacak inşallah.
Bebeğe kim bakıyor şimdi? valla haklısın kendin doya doya büyütmek farklı tabi imkanın varsa ne mutlu sana

evet canım ilk başta zor olacak ama kist alınınca herşey daha güzel olacak inşallah.
Bebeğe kim bakıyor şimdi? valla haklısın kendin doya doya büyütmek farklı tabi imkanın varsa ne mutlu sana
İnşallah canım. Babannesi bakıyor ama normalde şehir dışında yaşıyor bizim için gwldi ve bizimle yaşıyor inada babada zor oluyor bakıcı parası vermektense kendim bakmak istiyorum kısmet olursa inşaallah. Diğer tarafa yazmıyorsun ama eğer amaliyat falan okursa deniz buradan yada özelden YA dua ederim prensese

Canim benim mesajlara bak orda bi grup var ben hala orda dua ediyorum bu grup bitince digerine katilabilirsin ama 2 gunde 250 falan okuyoruz.

Benim kizimin kakasi da hep mukuslu ve yesil ben de sut urunleri tuketmemeye calisiyorum. Ama cikolatadan kirtulamadigim icin gecmiyor sanirim.

buraya yazarım tabi canım ameliyat olursa. bize de bakıcı başlayacak eve kamera sistemi taktırcaz ne olursa olsun içim rahat etmezdi kamerasız. anne gibi olmaz ama işim esnek benim çıkar çılar gelirim akşamları da ilgilenirim kızımla. benim çalışmam lazım hem maddi hem manevi olarak ihtiyacım var. babaanne de iyi bakar ama ev üstünde ev olmaz derler ya kendin bakarsan en güzeli. ay büyüdüler ya maşallah kocaman oldular beşim ağrıyp taşırken :))

Benim kizimin kakasi da hep mukuslu ve yesil ben de sut urunleri tuketmemeye calisiyorum. Ama cikolatadan kirtulamadigim icin gecmiyor sanirim.
ah o çikolata yok mu çok canım istiyor yiyemiyorum şu alerji belası bi geçsin bol bol yicem inşallah :) sen de bitter fln ye onlarda daha az süt var en azından

Canım inşallah bir çırpıda kurtulur tatlı kızın:)Güle oynaya çıksın ameliyattan

Çok şükür büyüdüler canım. Benim de maddi yönden ihtiyacım var borcunuz var ama isim co stresli ve artık bıktım. Birde kızımı özleyince dayanılmaz oluyor. Hayirlisi artık hakkizmjzda

Merhabalar Nasılsıniz? Birkaç sozum var size nedense duygulandim yazarken umarim hislerimi siz de oralardan anlar hissedersiniz ♥

F Ftszynp allah senden razı olsun beni buraya kabul ettiğin için.Daha önce böyle bi gruba katilmamis bilmiyor etmiyor demedin bitirebilir mi okumaz mi napar demedin kabul ettin beni. Sayende duayı da ezberledim. Ikinci 4444 umu bitirdim yarin ucuncuye başlıyorum allah nasip ederse.

P pdozlem gecem1984 asososos F ferda88 LiveYourLife35
@Mehtapi jio C calikusu2912
Allah hepinizden razı olsun.Yavrularinizi size sizi de yavrulariniza bağislasin. Ay sonunda ameliyat olcak kızım. Günü belli değil çagiracaklar gidicez.muhtemelen ani olacak yazamayabilirim.belli olunca haber ederim demiştim unutmadım. Siz de beni unutmayin yazin iyisinizdir inşallah

Canım çok sevindim allah senden de razı olsun dua edicem denize bol bol . İnşallah günü bellin olimca fırsat bulup yazarsan o gün yasin de okurum . Herşey çok güzel olacak

Allah sifa versin kuzuya hayirli haberlerini bekliyoruz cnm.

Yavrunuda sana bağışlasın Rabbim inşallah hayırlı haberlerin olsun herşey yolunda gitsin canım.Buraya yaz mutlaka dualarım sizinle

Canım benim allah hepimizden raZı olsun. Rabbim istemiş ben sebep oldum. İnşallah kızın da hayırlısıyla ameliyattan saglıcakla çıksın. Rabbim inşallah her şeyi gönlüne göre verir. Benim kızımın da kafası küçük diye 2 ayda bir nörologa gidiyoruz şimdilik böyle inşallah bi şey çıkmadana büyür benim de kızım benim dualarım seninle. Sen de benim kızımı unutma dualarında.

Amin canim sağolasın sen de kizin benim dualarimdasin. Allah sifa versin. Hepsi duzelecek allahin izniyle hepsi gececek evlatlarimiz cok iyi olcak.olumlu dusunmek lazim yoksa insan boşlukta kendini kaybediyo
Durumunuz nedir simdi?dogumda kafasi kac cm di simdi kac aylik kac cm.

Dogum kafasi 34.3 tu 35 haftadan sonra buyumemisti zaten. Simdi 40.2 en alt sinirdayiz insallah daha dusmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…