- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.196
- 248
Anladım canım aslında durum cok da kötü değil icini ferah tut allah şifa versin.Dogum kafasi 34.3 tu 35 haftadan sonra buyumemisti zaten. Simdi 40.2 en alt sinirdayiz insallah daha dusmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım aslında durum cok da kötü değil icini ferah tut allah şifa versin.Dogum kafasi 34.3 tu 35 haftadan sonra buyumemisti zaten. Simdi 40.2 en alt sinirdayiz insallah daha dusmez.
Canım Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla girip çıkacak inşallah çok güzel olacak herşey hemen bir yasin okuyorum ben
Canım Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla girip çıkacak inşallah çok güzel olacak herşey hemen bir yasin okuyorum ben
İstersen ben diğer topige de yazarım onlar da dua eder
matsiyahoje canım hayırlı guzel saglıklı haberlerle don bize yarın kızın için ya safi cekerim canım alkah izin ederse.
matsiyahoje canım herşey çok iyi olucak dualarımız seninle
matsiyahoje haber bekliyoruzz kuzun iyidir inşallah
Hayırlısı için dua et canım öpüyorum seni.ameliyat aysonu ertelendi bazi testler yapacaklarmis. sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim hayirlisi olsun
Canım merhaba yazını okudum hemen yazamadim fırsatını şimdi buldum inan.çok çok geçmiş olsun minigin sorunu nedir..Merhabalar Nasılsıniz? Birkaç sozum var size nedense duygulandim yazarken umarim hislerimi siz de oralardan anlar hissedersiniz ♥
F Ftszynp allah senden razı olsun beni buraya kabul ettiğin için.Daha önce böyle bi gruba katilmamis bilmiyor etmiyor demedin bitirebilir mi okumaz mi napar demedin kabul ettin beni. Sayende duayı da ezberledim. Ikinci 4444 umu bitirdim yarin ucuncuye başlıyorum allah nasip ederse.
@pdozlem gecem1984 @asososos F ferda88 LiveYourLife35
@Mehtapi @jio C calikusu2912
Allah hepinizden razı olsun.Yavrularinizi size sizi de yavrulariniza bağislasin. Ay sonunda ameliyat olcak kızım. Günü belli değil çagiracaklar gidicez.muhtemelen ani olacak yazamayabilirim.belli olunca haber ederim demiştim unutmadım. Siz de beni unutmayin yazin iyisinizdir inşallah
Canim ya srun su ki bemim kizimin kafasi 4 aylikken 38 di simdi 7 aylik 40.8 sanirim buyume hizi yavas inan ben de bilmiyorum. Pazartesi bi prof. A randevu aldik hayirlisi bakalim ne olur.Canım merhaba yazını okudum hemen yazamadim fırsatını şimdi buldum inan.çok çok geçmiş olsun minigin sorunu nedir..
Mesleğin için dua ettim insallah şifa olarak döner...bende bu grupla karşılaştığım için çok mutlu olmuştum, iyiki okumusuz birbirimize o dualari.ameliyat ay sonu demissin noldu ne yaptiniz bizide haberdar et.
F Ftszynp , canim size de çok geçmiş olsun, yalnız anlayamadığım birsey var benim kızımın dogum kafa ölçüsü de 34.cm di ve normal dendi dr aksi birsey söylemedi.2 aylıkken 38cm di.simdi 3 aylik oldu haftaya kontrole gidicem son ölçüleri bilmiyoruz.insallah sizde de hiçbir sıkıntı çıkmayacak dualarim tüm melekler ve anneleri için.
Küçük kafalı insanlar çok, benimde kafam küçüktür.senin minigin olcusu 2-3cm geriden geliyor, bence sorun çıkmayacak, sende canini sıkma uzulme lutfen.ablamin oğlu içinde kafasi biraz büyük inceleme test vs yapılmalı denmisti,...herşeyi normal sadece bir tık kafa büyük ama anormal durmuyo...hiçbirşeyi yokmus haberini alicam burdan inaniyorum buna...Canim ya srun su ki bemim kizimin kafasi 4 aylikken 38 di simdi 7 aylik 40.8 sanirim buyume hizi yavas inan ben de bilmiyorum. Pazartesi bi prof. A randevu aldik hayirlisi bakalim ne olur.
Cnm neredyse ayda 1 cm buyumus iste bas cevresi eminim boyu ve kilosuyla orantilidir minyon olacaktir senin kız birsey cikacagini sanmiyorumCanim ya srun su ki bemim kizimin kafasi 4 aylikken 38 di simdi 7 aylik 40.8 sanirim buyume hizi yavas inan ben de bilmiyorum. Pazartesi bi prof. A randevu aldik hayirlisi bakalim ne olur.
akcigerinde kist var canim. sadece kist denmisti alinacakti. ama tomografi cekildi cigerde de sıkıntı varmis ameliyat ertelendi ekstra tahliller yapilacak..moralim bozuk canim sıkkın bekliyoruz. allah şifa versin yavrularaCanım merhaba yazını okudum hemen yazamadim fırsatını şimdi buldum inan.çok çok geçmiş olsun minigin sorunu nedir..
Mesleğin için dua ettim insallah şifa olarak döner...bende bu grupla karşılaştığım için çok mutlu olmuştum, iyiki okumusuz birbirimize o dualari.ameliyat ay sonu demissin noldu ne yaptiniz bizide haberdar et.
F Ftszynp , canim size de çok geçmiş olsun, yalnız anlayamadığım birsey var benim kızımın dogum kafa ölçüsü de 34.cm di ve normal dendi dr aksi birsey söylemedi.2 aylıkken 38cm di.simdi 3 aylik oldu haftaya kontrole gidicem son ölçüleri bilmiyoruz.insallah sizde de hiçbir sıkıntı çıkmayacak dualarim tüm melekler ve anneleri için.
bence de bisey cikmayacak F Ftszynp dokyorlar abartiyor. mikrosefali olsa gozle de cok net belli olur kafasının kucuklugu. sence sorun yoksa tabi ki kontrolleri aksatma ama supheye de dusmeCnm neredyse ayda 1 cm buyumus iste bas cevresi eminim boyu ve kilosuyla orantilidir minyon olacaktir senin kız birsey cikacagini sanmiyorum
Tekrar çok çok geçmiş olsun..hergün dua edicem yavruya..bozma moralini oda hissetmesin.hepsi gecicek insallah.akcigerinde kist var canim. sadece kist denmisti alinacakti. ama tomografi cekildi cigerde de sıkıntı varmis ameliyat ertelendi ekstra tahliller yapilacak..moralim bozuk canim sıkkın bekliyoruz. allah şifa versin yavrulara
Canim ya srun su ki bemim kizimin kafasi 4 aylikken 38 di simdi 7 aylik 40.8 sanirim buyume hizi yavas inan ben de bilmiyorum. Pazartesi bi prof. A randevu aldik hayirlisi bakalim ne olur.
Canim biz simdi bu duayi devam ettirmiyoruz ama 4444 tefriciye duasi okuyabilirsin bebegin icin. Bi sey cikacagini zannetmiyotum icini ferah tut. Once iki rekat niyet namazi kil sonra bu duaya basla abdestsiz okunabiliyor. Dua kitaplarindan ya da netten bakip okuyabilirsin hatta istersen bolusebiliriz yaeisini da ben okuyabilirim ezberimde var cunku.Kızlar mrb.benim ikili test sonucu yuksek cikti? Almanyaya kan gonderdim sonucu bekliyorum.beni de yönlendirseniz nasıl kaç tane okuyacağım.