nasilsiniz kizlar.oyle keyifli kisir dongu icindeyim ki aklindasiniz ams bi turlu yazamiyorum. dikislerim hala zorluyor. normal dogum yaptim ama gerci bilemen sezeryan dikislari daha kotu oluyordur belki....hepinizin guzel haberlerini bekliyorum. usg deki olcumlere gercekten takilmayin benim doktorum bile kabul ediyordu. sabirsizlanin valla. ben 41 .haftada dogum yaptim.bileydim boyle guzel olacagini 37 de sezeryanla aldirirdim.saka bi yana kizlar dualarimdasiniz. normal dogumum gece 2.30 da suyum gelfi oglen 12 civarinda dogum gerceklesti. son 1 saat zorladi.onun oncesi dayanilmiyacak sancilar degil. ilk cati muaynem cok kotu gecmisti.moralim cok bozulmustu ama doktorum acilma oldukca kolaylasir dedi.gercekten de 4 cm den sonra rahatliyorsunuz yalnizca dogum sancilarini diyafrsm nefesiyle karsilsmak kaliyor. ikinma asamasinda sanciyi daha ax hissediyorsunuz yalniz ikinmak inanilmaz enerji kaybettiriyor. o yuzden en baslarda tasarruflu kullanin enerjinizi eget normal dusunuyorsaniz. kesileri atarken hisswtmedim ama yalan yok dikerkn hissettim. tek avantaji bebegini gordugunuz icin o an dayanma gucunuz oluyor. benim kan problemim oldu 11 ile doguma girdim 9 civari cikmisim.simdi gunde 2 kan ilaci aliyorum. demem o ki hamilelikte demir ilaclarinizin kullanimina ozen gostermk gerekiyomus.benim etmedigim olmustu.pismanim.velhasil kelam Rabbime sukur