• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

nasilsiniz kizlar.oyle keyifli kisir dongu icindeyim ki aklindasiniz ams bi turlu yazamiyorum. dikislerim hala zorluyor. normal dogum yaptim ama gerci bilemen sezeryan dikislari daha kotu oluyordur belki....hepinizin guzel haberlerini bekliyorum. usg deki olcumlere gercekten takilmayin benim doktorum bile kabul ediyordu. sabirsizlanin valla. ben 41 .haftada dogum yaptim.bileydim boyle guzel olacagini 37 de sezeryanla aldirirdim.saka bi yana kizlar dualarimdasiniz. normal dogumum gece 2.30 da suyum gelfi oglen 12 civarinda dogum gerceklesti. son 1 saat zorladi.onun oncesi dayanilmiyacak sancilar degil. ilk cati muaynem cok kotu gecmisti.moralim cok bozulmustu ama doktorum acilma oldukca kolaylasir dedi.gercekten de 4 cm den sonra rahatliyorsunuz yalnizca dogum sancilarini diyafrsm nefesiyle karsilsmak kaliyor. ikinma asamasinda sanciyi daha ax hissediyorsunuz yalniz ikinmak inanilmaz enerji kaybettiriyor. o yuzden en baslarda tasarruflu kullanin enerjinizi eget normal dusunuyorsaniz. kesileri atarken hisswtmedim ama yalan yok dikerkn hissettim. tek avantaji bebegini gordugunuz icin o an dayanma gucunuz oluyor. benim kan problemim oldu 11 ile doguma girdim 9 civari cikmisim.simdi gunde 2 kan ilaci aliyorum. demem o ki hamilelikte demir ilaclarinizin kullanimina ozen gostermk gerekiyomus.benim etmedigim olmustu.pismanim.velhasil kelam Rabbime sukur;)

nasilsiniz kizlar.oyle keyifli kisir dongu icindeyim ki aklindasiniz ams bi turlu yazamiyorum. dikislerim hala zorluyor. normal dogum yaptim ama gerci bilemen sezeryan dikislari daha kotu oluyordur belki....hepinizin guzel haberlerini bekliyorum. usg deki olcumlere gercekten takilmayin benim doktorum bile kabul ediyordu. sabirsizlanin valla. ben 41 .haftada dogum yaptim.bileydim boyle guzel olacagini 37 de sezeryanla aldirirdim.saka bi yana kizlar dualarimdasiniz. normal dogumum gece 2.30 da suyum gelfi oglen 12 civarinda dogum gerceklesti. son 1 saat zorladi.onun oncesi dayanilmiyacak sancilar degil. ilk cati muaynem cok kotu gecmisti.moralim cok bozulmustu ama doktorum acilma oldukca kolaylasir dedi.gercekten de 4 cm den sonra rahatliyorsunuz yalnizca dogum sancilarini diyafrsm nefesiyle karsilsmak kaliyor. ikinma asamasinda sanciyi daha ax hissediyorsunuz yalniz ikinmak inanilmaz enerji kaybettiriyor. o yuzden en baslarda tasarruflu kullanin enerjinizi eget normal dusunuyorsaniz. kesileri atarken hisswtmedim ama yalan yok dikerkn hissettim. tek avantaji bebegini gordugunuz icin o an dayanma gucunuz oluyor. benim kan problemim oldu 11 ile doguma girdim 9 civari cikmisim.simdi gunde 2 kan ilaci aliyorum. demem o ki hamilelikte demir ilaclarinizin kullanimina ozen gostermk gerekiyomus.benim etmedigim olmustu.pismanim.velhasil kelam Rabbime sukur:KK66:
Cnm Allah bagislasin kac kg dogdu bebis? Bide ben sezaryen oldum 2 saat sonra yurutmeye basladilar ve ilk gunden beri bebise kendim bakiyorum hatta 6. Gun avm de alisveristeydim:)) yani kimse sezaryenden korkmasin mecbursa yaptirsin derim. Herkese hayirli dogumlar dilerim.

Cnm Allah bagislasin kac kg dogdu bebis? Bide ben sezaryen oldum 2 saat sonra yurutmeye basladilar ve ilk gunden beri bebise kendim bakiyorum hatta 6. Gun avm de alisveristeydim:)) yani kimse sezaryenden korkmasin mecbursa yaptirsin derim. Herkese hayirli dogumlar dilerim.
Bende cumartesi sezeryan olcam canım korkuyorum ama inşallah senin gibi kolay atlattım

amin cnm.3800 dogdu. 250 gr verdi. doktor normal ama mama takviyesi yap dedi. benim sutum geliyor ama cook degil.sarilik icin risk almk istemedim.halbuki mamasiz bi 6 ay istiyodum.nasip olmadi.
sen de ne sut durumlari
hic sagdin mi kac cc cikti sagdiysan eger

masallah valla ne guzel alisveris fln.beni dikisler ve kansizlik halsiz dusuruyor anca bebekle ilgileniyorum.dun bi yemek yaptim.ev islerinin %20 si bende anca

kızlar bebeğim 3500 doğdu.
ikinci gün 3300 e düştü
12. gün 3500 olmuş tekrar.
sizce kilo alımı nasıl?
3-6 aylık arası ameliyat olcakmış. doktoru ciğerlerdeki kist kilo alımını etkiler diyor. kilosu çok önemli diyor o yüzden soruyorum size

amin cnm.3800 dogdu. 250 gr verdi. doktor normal ama mama takviyesi yap dedi. benim sutum geliyor ama cook degil.sarilik icin risk almk istemedim.halbuki mamasiz bi 6 ay istiyodum.nasip olmadi.
sen de ne sut durumlari
hic sagdin mi kac cc cikti sagdiysan eger
Cnm sutum var cunku bebis kilo aliyor ama geceleri yetmiyor mama veriyorum bazen bende istemezdim vermek ama napalim artik hic sagmadim daha bende

ikinci gün 3300 e düştü
sizce kilo alımı nasıl?
3-6 aylık arası ameliyat olcakmış. doktoru ciğerlerdeki kist kilo alımını etkiler diyor. kilosu çok önemli diyor o yüzden soruyorum size
Cnm bence kilosu iyi bebisin sutun yetmiyorsa mama ver dr bana ac kalmasindan iyidir mama vermek dedi

Bende cumartesi sezeryan olcam canım korkuyorum ama inşallah senin gibi kolay atlattım
Hic korkma cnm zaten bebisi kucagina aldiginda kendini bile unutuyorsun bu gun 14.gunumuz bizim biraz halsizim sadece cunku zaten hamileyken bile kanim dusuktu kan ilacina devam ediyorum onun disinda dusumu hergun aliyorum geziniyorum yatmiyorum bile

ikinci gün 3300 e düştü
sizce kilo alımı nasıl?
Canim kilo konusunda bilgim yok ama allah yardımcınız olsun rabbim tez zamanda şifa versin

Hic korkma cnm zaten bebisi kucagina aldiginda kendini bile unutuyorsun bu gun 14.gunumuz bizim biraz halsizim sadece cunku zaten hamileyken bile kanim dusuktu kan ilacina devam ediyorum onun disinda dusumu hergun aliyorum geziniyorum yatmiyorum bile
Aslında bebegim sağlıklı mı korkusunu atlatamadigim için genel olarak doğum beni korkutuyor sanki kötü birseyle karsilascam diye. Sağlıklı sıhhatli doğusunda ben unuturum hemen acimi

Aslında bebegim sağlıklı mı korkusunu atlatamadigim için genel olarak doğum beni korkutuyor sanki kötü birseyle karsilascam diye. Sağlıklı sıhhatli doğusunda ben unuturum hemen acimi
O korku bendede vardi yuzunu gorunceye kadar ikna olamadim sende yuzunu gorunce ustunden buyuk bir yuk kalkicak

Cnm bence kilosu iyi bebisin sutun yetmiyorsa mama ver dr bana ac kalmasindan iyidir mama vermek dedi
canım maşallah sütüm yetiyor çok şükür sıkıntı yok onda karnı tok. günde 5-6 kez idrar bir o kadar da kaka yapıyor ama kilo alımından endişeliyim
Canim kilo konusunda bilgim yok ama allah yardımcınız olsun rabbim tez zamanda şifa versin
sağol canım allah razı olsun

Canım gözün aydın kavusmussun bebisine..hayırlı evlat olsun,sağlıkla buyutun inşallah..bizi habersiz bırakma..kaç kg doğdu bebisin?
Çok sağol canım rabbim isteyen bekleyen hwrkese nasip etsin 2800 gr 47.5 cm doğdu biraz minik ve emmiyor mama veriyoruz vok üzülüyorum . İnsallah emecwk

Back