• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Bende geri sayıma devam ediyorum. Gün yaklaştıkçada acayip korkuyorum doğumdan

Çok sağol canım rabbim isteyen bekleyen hwrkese nasip etsin 2800 gr 47.5 cm doğdu biraz minik ve emmiyor mama veriyoruz vok üzülüyorum . İnsallah emecwk
Mama vermeye takılma ama emzirmekten de sakın vazgeçme..insallah emer yakında..kokla Benim yerime de :))

Çok sağol canım rabbim isteyen bekleyen hwrkese nasip etsin 2800 gr 47.5 cm doğdu biraz minik ve emmiyor mama veriyoruz vok üzülüyorum . İnsallah emecwk
Cnm acken emzirmeye calis ama emmiyorsa mamada ver ac birakma sakin sonra sarilik oluyorlar.

F Ftszynp nasılsın canım naptın? aklıma geldin nasıl gidiyor hamilelik?
İyim canim son aya girdik buyuk bir merakla kizimin gelmesini bekliyorum. Son kontrolumuz iyiydi cik sukur. Allahin izniyle saglikla kucagima alirim insallah. Dogum korkulari basladi iste:) insallah 40 haftaya gitmeden gelir kizim. Sen nasilsin?

İyim canim son aya girdik buyuk bir merakla kizimin gelmesini bekliyorum. Son kontrolumuz iyiydi cik sukur. Allahin izniyle saglikla kucagima alirim insallah. Dogum korkulari basladi iste:) insallah 40 haftaya gitmeden gelir kizim. Sen nasilsin?
doğumdan hiiiç korkma canım. hamilelik ve doğum en güzeli. sen asıl bebek doğunca kork ortalık bir karışıyor ki sorma :)))

biz de iyiyiz canım çok şükür 26 günlük olduk göbeğiydi gazıydı kakasıydı çışıydı derken günler geçip gidiyo ama çook zormuş gerçekten çok zormuş bide depresyona girdim kv yüzünden perişan oldum :KK43:
sen nasılsın?
Canim nén kv ne yaptı direnclisin sen normalde girme depresyona

Back