beklemedeyiz cnm 3 saat once fln bi nst daha cekildi.onda pek bi sanci cikmadi.yuruduk merdiven ciktik.suan agrilarim var ama cok degil.su, nisan faln yok ortada.yavas ilerlucek gibi duruyor dogumum.hayirlisi artikcanım iyi misin durumun ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beklemedeyiz cnm 3 saat once fln bi nst daha cekildi.onda pek bi sanci cikmadi.yuruduk merdiven ciktik.suan agrilarim var ama cok degil.su, nisan faln yok ortada.yavas ilerlucek gibi duruyor dogumum.hayirlisi artikcanım iyi misin durumun ne
allah yardımcın olsunbeklemedeyiz cnm 3 saat once fln bi nst daha cekildi.onda pek bi sanci cikmadi.yuruduk merdiven ciktik.suan agrilarim var ama cok degil.su, nisan faln yok ortada.yavas ilerlucek gibi duruyor dogumum.hayirlisi artik
canim Allah yardimcin olsun..kolaylikla saglikla dogur bebisini insallah..bizi de haberdar et..beklemedeyiz cnm 3 saat once fln bi nst daha cekildi.onda pek bi sanci cikmadi.yuruduk merdiven ciktik.suan agrilarim var ama cok degil.su, nisan faln yok ortada.yavas ilerlucek gibi duruyor dogumum.hayirlisi artik
canim benim nasilsin?bebek nasil?insaallah ikiniz de cooook saglikli ve iyisinizdir..Kizlar bende birazdan sezaryene giricem lutfen dua edin. Bende sizlere edicem.
Amin canım inşallah hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla büyüt arkadasımKizlar Allah a sukurler olsun ikimizde cok iyiyiz. Allah bu mubarek gunde sizleride saglikla bebislerinize kavustursun insallah
Gözün Aydin canım Güle güle büyüt insKizlar Allah a sukurler olsun ikimizde cok iyiyiz. Allah bu mubarek gunde sizleride saglikla bebislerinize kavustursun insallah
canim hayirli olsun,Rabbim saglikla huzurla anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah..Kizlar Allah a sukurler olsun ikimizde cok iyiyiz. Allah bu mubarek gunde sizleride saglikla bebislerinize kavustursun insallah
Dualarimiz seninle hayirli haberler bekliyiruz. Rabbim yardimcin olsun.acilmada ve sancimda artis yok.hadtanedeyim hala. dua edin.az oldugu icin suni vermiyorlar.kaldim boyleeee
Allah yardimcin olsun canim..acilmada ve sancimda artis yok.hadtanedeyim hala. dua edin.az oldugu icin suni vermiyorlar.kaldim boyleeee
İyim cankm cok sagol. Kiz kardesim var cocuklarla cok yogunum o yuzden pek giremiyorum. Sen nasilsin? matsiyahoje ten haberiniz var mi?
Ben de iyiyim çok şükür canım..yuvarlanıp gidiyoruz ışte..tommbik i ben de çok merak ediyorum..İyim cankm cok sagol. Kiz kardesim var cocuklarla cok yogunum o yuzden pek giremiyorum. Sen nasilsin? matsiyahoje ten haberiniz var mi?