• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

beklemedeyiz cnm 3 saat once fln bi nst daha cekildi.onda pek bi sanci cikmadi.yuruduk merdiven ciktik.suan agrilarim var ama cok degil.su, nisan faln yok ortada.yavas ilerlucek gibi duruyor dogumum.hayirlisi artik
canim Allah yardimcin olsun..kolaylikla saglikla dogur bebisini insallah..bizi de haberdar et..

Hamilelerin duaları kabul olurmuş .siz doğum için ben de gebe kalmak için duanıza katılmak istiyorum kızlar aranızda yer var mı..kabul olmuş dualarınızın içinde yer almak isterim.. F Ftszynp

cnm dun ikindinden itibaren sancilarim var.bakalalim bugun gelicek mi hayirlisiysa kizimm.ama su nisan yok hala. dun acilma kontrolu yapmadi.geriliyorum cunku.bugun guzel seylere gebedir ins biz gibi;)

arkadaşlar merhaba doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişler inşallah.çok dar zamanım vardı durumu temmuz anneleri topiğine yazmıştım inşallah son mesajlardan görür merak etmezsiniz diye. kusura bakmayın haber veremediğim için.
çarşamba sabahtan spinal anesteziyle sezeryan oldum çok memnun kaldım çok güzeldi.kızımın o ilk anlarını görmek doğar doğmaz yanak yanağa durup kokusunu almak paha biçilemez bir duygu allah herkese nasip etsin.
ilk 2 saatte solunum sıkıntısı olmuş kızımda. o sebepten odama baya geç geldi. ilk ağlaması da çok iyi değildi baya gerildim ama sonra güçlü kızım savaşmış ve zafer bizim olmuş :) o odama gelince dunyama güneş açtı. şükürler olsun yarabbim! şuan bunları yazarken bile ağlıyorum. dokunabildim sevebildim nefes alıyor emiyor gülüyor hala her nefesi için binlerce kez şükrediyorum. sürekli başında nöbetteyiz nefesini sayıyoruz bakıyoruz. o çok yorucu oluyor ama neyse ki kv kp geldi eşim evde annemler arada gelip gidiyo çok şükür etrafta çok kişi var yardım edecek. yine tabi bana baya iş düşüyor hem 2-3 saatte bir emzirme hem bebek görmeye gelenler hem kızımın huysuzluğu hem de ameliyatlı olmanın sıkıntıları ağrıları derken baya yoruluyorum ama olsun ilerde bu günleri özlemle anacağımı biliyorum tadını çıkarmaya çalışıyorum :)
hepinize selamlar hepinizden allah razı olsun dualarınız kabul olsun bayramınız mübarek olsun.
bayram şekerim uyandı ben kaçıyoruuum:KK55:

Back