ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Ayni benimde oyle 27 de geliyordu az daha simdide gelmiyo ama bayram tatilide uzun nolcak bilmiyorum sen sat a gore hesapla gununu iri bebek oldugu icin bi kac gun onde

hayırlısı, çevremdeki insanlar panikletiyor eee doktorun sezeryan demiyor mu, kaka yerse ne olcak falan filen, neyse yarın okulların seminer dönemi bittiği için herkes bayrama memleketine gidiyor, daha rahat olurum herhalde artık:)

Sezaryen dedi bu gun cnm bakalim

Ne zamandır foruma girip bakamamıştım. Yazılanları okudukça heyecanlandım. İtiraf edeyim doğum yaklaştıkçada tedirgin olup korkmaya başladım. Rabbim bebek bekleyen herkesin yardımcısı olsun. Herkesin güzel mutlu haberlerini burdan almayı nasip etsin.

Bu gun 39 olduk ve tik yok bekliyoruz bakalim. Dikkat et kendine neden sezaryen snn

Bu gun 39 olduk ve tik yok bekliyoruz bakalim. Dikkat et kendine neden sezaryen snn
İri bebek 2 hafta önde gidiyor başından beri birde rahmim ters hamile kalmadan öncede miyomlarım vardı 2 tane onlarda temizlenicek canım o yüzden eee şimdi suyumda azaldı doktorumda üzülme zaten normal doğuramazmışsın dedi.Sende dikkat et kendine heyecanlı bekleyiş normal doğum walla yürüyüş yap yavaş yavaş cnm

kizlar 3 cm acikligim olmus hastaneye yatirdilar.dualrinizi bekliyorum.ins ben de dualarima ekliyorum sizi

kizlar 3 cm acikligim olmus hastaneye yatirdilar.dualrinizi bekliyorum.ins ben de dualarima ekliyorum sizi
canım bu mübarek günde allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inşallah. dualarım seninle. doğumunda bize de dua et sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…