Ay bende bakıp duruyorum kaç saattir biraey var mı diye çok merak ettim@tommbik dogum yapmis galiba kizlar ayrintili guzel haberlerini bekliyoruz
Ayni benimde oyle 27 de geliyordu az daha simdide gelmiyo ama bayram tatilide uzun nolcak bilmiyorum sen sat a gore hesapla gununu iri bebek oldugu icin bi kac gun onde
Sezaryen dedi bu gun cnm bakalimhayırlısı, çevremdeki insanlar panikletiyor eee doktorun sezeryan demiyor mu, kaka yerse ne olcak falan filen, neyse yarın okulların seminer dönemi bittiği için herkes bayrama memleketine gidiyor, daha rahat olurum herhalde artık:)
aynen bende... 13.44 te fln giriş yapmıştı en son . girip girip kontrol edıyorumBen de @tommbik ten haber bekliyorum insallah her sey yolundadir.
Yok canim yahaber yok mu @tommbik ten hala?
insallah ikisi de cok iyidir..Yok canim ya
Evet canım temmuzun 20 sinde sezeryan olcak bebiş 3.150 gr mış suyumda azalmış baya bol su içiyorum 20 gün daha dayansın diye senin normal doğumdu öyle hatırlıyorum nasılsın var mı açılman sancın falanCnm @tommbik ten henuz haber yok seninde yakindi degilmi dogumun
Bu gun 39 olduk ve tik yok bekliyoruz bakalim. Dikkat et kendine neden sezaryen snnEvet canım temmuzun 20 sinde sezeryan olcak bebiş 3.150 gr mış suyumda azalmış baya bol su içiyorum 20 gün daha dayansın diye senin normal doğumdu öyle hatırlıyorum nasılsın var mı açılman sancın falan
İri bebek 2 hafta önde gidiyor başından beri birde rahmim ters hamile kalmadan öncede miyomlarım vardı 2 tane onlarda temizlenicek canım o yüzden eee şimdi suyumda azaldı doktorumda üzülme zaten normal doğuramazmışsın dedi.Sende dikkat et kendine heyecanlı bekleyiş normal doğum walla yürüyüş yap yavaş yavaş cnmBu gun 39 olduk ve tik yok bekliyoruz bakalim. Dikkat et kendine neden sezaryen snn
canım bu mübarek günde allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inşallah. dualarım seninle. doğumunda bize de dua et sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.kizlar 3 cm acikligim olmus hastaneye yatirdilar.dualrinizi bekliyorum.ins ben de dualarima ekliyorum sizi
ay canım ne güzel bu mübarek günde doğum yapıyorsunuz. dua ediyorum ikinize de allah yardımcı olsun. habersiz bırakma biziKizlar bende birazdan sezaryene giricem lutfen dua edin. Bende sizlere edicem.
canım iyi misin durumun nekizlar 3 cm acikligim olmus hastaneye yatirdilar.dualrinizi bekliyorum.ins ben de dualarima ekliyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?