• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

gecem1984 gecem1984 canım sezeryanı genelde 38 de alıyorlar. bence 39. hafta iyi bir tarih ynerdeyse sezeryan olmadan bebek gelecek. bence bayramdan önce sezeryan olmalısın. benim fikrim o bayramda ne olacagı belli olmaz.ayrıca suyun sancın falan olsa bayram tatilinde k,mse seni sezeryana almaz kendi dr unda başka bunu göze al olur mu. ona göre bir karar ver.
Aksamdan beri hic uyuyamadim cok stresliyim cnm ya bakalim yarina kadar bir karar vermem lazim

Kiz bnmkide degerli:)) ugrastik bayagi tup bebek degil ama tedavi gordum bnde

O zaman hiç düşünme canım doktorun verdiği günde hemen sezeryan ol . Ben öyle yapcam :halay:

sizinkinin canı can da benimki patlıcan mı:KK70: benim bebeğim de değerli ama doktorlar farkında değil :KK70:
çocuğunuz olmaz dediler 2 sene bekledik sonra 2 kere ardarda oldu şükürler olsun
ben yine sabah erkenden kalktım hazırlandım hastaneye gidicez birazdan. belki doğum olur bugün :KK66:

sizinkinin canı can da benimki patlıcan mı:KK70: benim bebeğim de değerli ama doktorlar farkında değil :KK70:
çocuğunuz olmaz dediler 2 sene bekledik sonra 2 kere ardarda oldu şükürler olsun
ben yine sabah erkenden kalktım hazırlandım hastaneye gidicez birazdan. belki doğum olur bugün :KK66:
matsiyahoje matsiyahoje herbebek degerli cnm:)) insallah bu gun dogurursun hayirli haberlerini bekliyoruz:))

tabiki herkesin bebeği değerli canım değersiz bebek olur mu hiç ama işte seninki de benimki de gecem1984 ünde ekstrem durumları var. ay heyecan yaptım şimdi inşallah herşey çok güzel olacak rabbim gönlüne ferahlık versin iyi haberlerini bekliyoruz.

Hayırlısıyla doğumun gerçekleşsin, dualarımızı inş hissedip rahatsındır. siz her şeyin altından kalkarsınız ana kız, insanlara olumlu örnek olsun diye anlatacağım karakterde güçlü ve pozitif kadınsın..
canım 40.haftaya gelmişssin var mı sende sancı falan

yok cnm ya pztesi kontrole gittim en son , inan nst de sancılarım 0-10 arası çıktı tamamına yakını, kaldım böylee, doğuramıyommmmm diye dolanıyorum ortalıklarda:)))
Herşeyde bir hayır vardır canım vakti gelmedi demekki rahat ol. benim sancılarım çıkıyor ama 1 hafta daha dayanması lazım bebişin yoksa küveze girecek

durur annesi inş daha benim 37 de çıkmıştı sancı,benim arkadaşın hem sancı çıkıyordu hem 2 cm fln açıklık vardı ona rağmen doğmamıştı, 40+3 olunca sezeryan oldu, inş gelişimini tamamlar en korunaklı yerde...

P pdozlem cnm senin ilk bebismi normalmi olacak ne kadarlik oldun simdi bendede sansi yok hic bayramdada doguramazsak nolcaz biz off ya

durur annesi inş daha benim 37 de çıkmıştı sancı,benim arkadaşın hem sancı çıkıyordu hem 2 cm fln açıklık vardı ona rağmen doğmamıştı, 40+3 olunca sezeryan oldu, inş gelişimini tamamlar en korunaklı yerde...
inşallah canım ya.

P pdozlem cnm senin ilk bebismi normalmi olacak ne kadarlik oldun simdi bendede sansi yok hic bayramdada doguramazsak nolcaz biz off ya
evet cnm nasipse ilk bebek ve normal istiyorum şimdilik...cnm normalde sat a göre 39+4 ama ultrasonda 40+1 gözüküyor, hiç tahmin etmiyordum ya bugünleri göreceğimi hep bir erken gelir düşüncesi vardı

evet cnm nasipse ilk bebek ve normal istiyorum şimdilik...cnm normalde sat a göre 39+4 ama ultrasonda 40+1 gözüküyor, hiç tahmin etmiyordum ya bugünleri göreceğimi hep bir erken gelir düşüncesi vardı
Ayni benimde oyle 27 de geliyordu az daha simdide gelmiyo bayram tatilide uzun nolcak bilmiyorum sen sat a gore hesapla gununu iri bebek oldugu icin bi kac gun onde

Back