Cnm cok kucuk degil bebis ya hastane kendini garantiye almak istemistir. Dr bana 36 dan sonra nolursa olsun demisti bnm kasilmalar 27. Haftada baslamisti birsey olmadi cok sukur bu haftalarda olmasi gerekiyor ama olmuyor36+0 bugün canım yok vermedi magnezyumu günde ikiye cikardi
Banyo yapmak daha kötü olmaz mi canimn doğumu kolaylaştırıyor ya. Ay inşallah bir daha bekler ya 37 yi gwcsin em qzindanCnm cok kucuk degil bebis ya hastane kendini garantiye almak istemistir. Dr bana 36 dan sonra nolursa olsun demisti bnm kasilmalar 27. Haftada baslamisti birsey olmadi cok sukur bu haftalarda olmasi gerekiyor ama olmuyor( bide ilik dusu tavsiye ederim gunde iki kez ama cok kalma banyoda
Cnm banyo degil ya ilik suyu ac dusuda eline al yani ustune su tutuyormus gibi bir kac dk dusun bn cok faydasini gordum bide bol su ic ve maden suyu ic soluna yatki kan akisin bebege gitsin bide hayvansal protein agirlikli beslenmeni tavsiye ederim bebege cok faydasi var stres yapma cunku kaderi degistirme sansimiz yok. Bunlarin hepsini bizzat denedim bu haftaya kadar 27. Haftada kasilmalardan dolayi hastanede yattim dr un verdigi adalati da kullanmadim ve cok sukur bu haftalara gelebildik.Banyo yapmak daha kötü olmaz mi canimn doğumu kolaylaştırıyor ya. Ay inşallah bir daha bekler ya 37 yi gwcsin em qzindan
Canim stres yaptin hakli olarak..yarina kadar dinlenir kendine gelirsin insallah.hakkinizda hayirlisini nasio etsin Rabbim..38+3 canım. ertelenmeai sorun değil hafta olarak ama o kadar gerildim ki ağrılarım başladı ayakta duramıyorum akşamdan beri
canım 39+0 hiç erken değil bence.Kizlar ben bu gun dr a gittim ve sezaryen istedigimi soyledim cunku cok sıkıntılı bir hamilelik gecirdim (9 aydir yatiyorum) ve bu yuzden panik atak oldum gunum onumuzdeki hafta yani bayram tatilinde doluyor riske atmak istemiyorum dr umda (sanirim bayramda burada olmayacak) ki bana bu persembeye gun verdi cunku o gun 39+0 oluyoruz. Ama ben istememe ragmen soka girdim cunku ic gudulerim bebegimin henuz dogmaya hazir olmadigini soyluyor belki sacma ama boyle hissediyorumve cok mutsuzum. Sizce ne yapmaliyim bayram tatilinde bir sikinti olursa baska dr gelecek ve beni normal doguma zorlayacak belkide; ama persembe gunu olursamda bebegimin hazir olmadigini hissediyorum surekli aglayasim geliyor malesef ((
gece haber geldi küvez ayarlanamadı son gün hastane değiştiricem. en güvendiğim çocuk cerrahını da bu hastanede bırakıcam. gideceğim hastane de özel. özellere hiç güvenmiyorum çocuğumu para için kesip biçeceklermiş gibi geliyo psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum nolur dua edin kızım içinCanim stres yaptin hakli olarak..yarina kadar dinlenir kendine gelirsin insallah.hakkinizda hayirlisini nasio etsin Rabbim..
Icgudusel birsey herhalde cnmcanım 39+0 hiç erken değil bence.
ben dün doğum olsa 38+3 olcaktım.
neden erken geliyor sana?
Bir gundaha beklesen olmazmi cnm belki bugun bosalir kuvezgece haber geldi küvez ayarlanamadı son gün hastane değiştiricem. en güvendiğim çocuk cerrahını da bu hastanede bırakıcam. gideceğim hastane de özel. özellere hiç güvenmiyorum çocuğumu para için kesip biçeceklermiş gibi geliyo psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum nolur dua edin kızım için
anlıyorum seni. sezeryanda böyle oluyo demek ki 42+ da alsalar yine de erken gibi geliyor insana. normal doğum olmadığı için günü dpktor belirlediği için insan emin olamıyor bitürlü. ben de aynı durumdayım. dün bebeğim alınmış olsaydı erkenmiş bak dün durdu bugün de duruyo. bebek dostı sezeryanlar var bebek normal gelmek istediği zaman sezeryana alınıyo. öyle bişey düşünsen? gerçi önümüz bayram o sıkıntıIcgudusel birsey herhalde cnm(
bir gün daha beklesem bu sefer de doğum için yer doluymuş bayram sebebiyle. birini oldursak diğeri olmuyoBir gundaha beklesen olmazmi cnm belki bugun bosalir kuvez
Cnm o zaman mecbur ozelde yapacaksin cok masrafli olurmu bilmiyorum bide ozele guvenmiyorsun hakli olarak ama burda kar/zarar hesaplaman gerek bayramin onumuzdek hafta olmasi cok kotu oldu daha dogrusu bayramtatilininanlıyorum seni. sezeryanda böyle oluyo demek ki 42+ da alsalar yine de erken gibi geliyor insana. normal doğum olmadığı için günü dpktor belirlediği için insan emin olamıyor bitürlü. ben de aynı durumdayım. dün bebeğim alınmış olsaydı erkenmiş bak dün durdu bugün de duruyo. bebek dostı sezeryanlar var bebek normal gelmek istediği zaman sezeryana alınıyo. öyle bişey düşünsen? gerçi önümüz bayram o sıkıntı
bir gün daha beklesem bu sefer de doğum için yer doluymuş bayram sebebiyle. birini oldursak diğeri olmuyo
şu iki günkü stresi 9 ayda yaşamadım ya. en azından hamilelik boyunca önümde vakit vardı seçenek vardı umut vardı ha gayret kızım diyodum güçlü olalım diyodum. şimdi elim kolum bağlı. çok zormuş oturup beklemek hiçbişey yapamamak çok zormuş
Çok sağol canım hepsini yapcam dediğin gibi kaderi değiştirmeyiz sadece elimden geldiği kadar birseyler yapcam.Cnm banyo degil ya ilik suyu ac dusuda eline al yani ustune su tutuyormus gibi bir kac dk dusun bn cok faydasini gordum bide bol su ic ve maden suyu ic soluna yatki kan akisin bebege gitsin bide hayvansal protein agirlikli beslenmeni tavsiye ederim bebege cok faydasi var stres yapma cunku kaderi degistirme sansimiz yok. Bunlarin hepsini bizzat denedim bu haftaya kadar 27. Haftada kasilmalardan dolayi hastanede yattim dr un verdigi adalati da kullanmadim ve cok sukur bu haftalara gelebildik.
Canim sezeryan için 39+0 çok iyi bir tarih benim bebegim eğer dayanir da 38+4 de sezeryan olacağım o yüzden hiç kafana takma bayrama kalıp risk almaKizlar ben bu gun dr a gittim ve sezaryen istedigimi soyledim cunku cok sıkıntılı bir hamilelik gecirdim (9 aydir yatiyorum) ve bu yuzden panik atak oldum gunum onumuzdeki hafta yani bayram tatilinde doluyor riske atmak istemiyorum dr umda (sanirim bayramda burada olmayacak) ki bana bu persembeye gun verdi cunku o gun 39+0 oluyoruz. Ama ben istememe ragmen soka girdim cunku ic gudulerim bebegimin henuz dogmaya hazir olmadigini soyluyor belki sacma ama boyle hissediyorumve cok mutsuzum. Sizce ne yapmaliyim bayram tatilinde bir sikinti olursa baska dr gelecek ve beni normal doguma zorlayacak belkide; ama persembe gunu olursamda bebegimin hazir olmadigini hissediyorum surekli aglayasim geliyor malesef ((
Canim haklısın endiselisin ama hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok rabbim Hayır kapıları acsingece haber geldi küvez ayarlanamadı son gün hastane değiştiricem. en güvendiğim çocuk cerrahını da bu hastanede bırakıcam. gideceğim hastane de özel. özellere hiç güvenmiyorum çocuğumu para için kesip biçeceklermiş gibi geliyo psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum nolur dua edin kızım için
Canim senin hebeginin ilcumleri sinirin altindami ki bebegin kucuk dediler. 37. Haftada bebek kuveze girmeden rahatca yasayabilir. Benim yegenim 36+3 ye dogdu kuveze falan girmedi. Bence iyi bir dr git be tabii ki dogum yapacagin hastanenein yenidogan yogun bakaimi bulunsun.Kizlar benim bugün aşırı kasılmam oldu acile gittim şimdi doktordan geldim nst de sancim fazla çıktı kuvez olan bir yere git bebegin çok küçük dediler nolur dua edin az daha dayansin bebegim
Canim bugun 36+1 altta o yüzden 37 çıkıyor . 37 haftanın altindakilwre riskiymis prematüre oluyormus birde bebek 2600 çıkıyor ultrasonda . İnsallah bu haftayı da atlatirimCanim senin hebeginin ilcumleri sinirin altindami ki bebegin kucuk dediler. 37. Haftada bebek kuveze girmeden rahatca yasayabilir. Benim yegenim 36+3 ye dogdu kuveze falan girmedi. Bence iyi bir dr git be tabii ki dogum yapacagin hastanenein yenidogan yogun bakaimi bulunsun.
Canim insallah saglikla sihhatle gelir bebegin. İcini ferah tut. Rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin.Canim bugun 36+1 altta o yüzden 37 çıkıyor . 37 haftanın altindakilwre riskiymis prematüre oluyormus birde bebek 2600 çıkıyor ultrasonda . İnsallah bu haftayı da atlatirim
Sendemi kendin istiyorsun cnm yoksa zarurimiCanim sezeryan için 39+0 çok iyi bir tarih benim bebegim eğer dayanir da 38+4 de sezeryan olacağım o yüzden hiç kafana takma bayrama kalıp risk alma
Amin canım cumlemizeCanim insallah saglikla sihhatle gelir bebegin. İcini ferah tut. Rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?