ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Canim ben bugun senin icin yasin okuyup dua ettim allah izin ederse gece ya da yarin sabah da fetih suresini okuyacagim. Dualarim seninle rabbim yar ve yardimcin olsun. Stres yapma demeyecegim. Cunku elinde degil. Ama bu gunler gececek allahin izniyle ve biz guzel seyler paylasacagiz.

Canim dualarım seninle allah yardimcin olsun ilk fırsatta yaz bize. İçini ferah tut

allah kabul etsin canım stres yapmamaya çalışıyorum ama ancak bu kadar oluyor. inşallah bundan sonra hep güzel şeyler paylaşırız hep beraber

Dualarimiz seninle canım heyecanla sağlıklı haberlerini bekliyoruz merak etme

arkadaşlar doğum ertelendi benim. bebek yoğunbakımında yer yokmuş. ya yarına alınacak yada başka hastanede doğum yapıcam. durum akşam belli olacak. kabullenmem zor oldu baya da ağladım ağrılarım oldu stresten. şimdi ağrım var ama iyiyim hayırlısı buymuş diyorum. ancak yazabiliyorum. merakta bıraktıysam kusura bakmayın

Cnm nasip boyleymis hakkinda hayirlisi boyleymis demekki hic stres yapma sinir bozucu bir durum ama kismet..bebis tam olarak kac hafta kac gunluk su anda

Üzülme tatlım hayırlısı diye düşün doğum günü tarihini bazen sezeryan da olsa biz belirleyemiyoruz bebisinin doğum tarihi 27 haziran değil de 28 haziran olacakmış demek ki yada başka gün üzülme sabırla bekle güzel haberlerini bekliyoruz telefonuma mesaj gelince senden mi acaba diye heyecanlandim açıkçası

Cnm nasip boyleymis hakkinda hayirlisi boyleymis demekki hic stres yapma sinir bozucu bir durum ama kismet..bebis tam olarak kac hafta kac gunluk su anda
38+3 canım. ertelenmeai sorun değil hafta olarak ama o kadar gerildim ki ağrılarım başladı ayakta duramıyorum akşamdan beri

Canim.merak etme herseyin hayirlisi oljyor içini ferah tut. Bunda da vardır bir hayir

Canim hayirlisi olsun hakkinda.. Hic uzulme elbet bunda da bi hayir vardir.

Kizlar benim bugün aşırı kasılmam oldu acile gittim şimdi doktordan geldim nst de sancim fazla çıktı kuvez olan bir yere git bebegin çok küçük dediler nolur dua edin az daha dayansin bebegim

Kizlar benim bugün aşırı kasılmam oldu acile gittim şimdi doktordan geldim nst de sancim fazla çıktı kuvez olan bir yere git bebegin çok küçük dediler nolur dua edin az daha dayansin bebegim
Kac haftalik bebis cnm ilac vermedilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…