ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

F Ftszynp canım okudum bitirdim duami Allah'ım kabul etsin İnşallah bebeklerimizi sağlıkla huzurla zamaninda kucaklarımıza alırız İnşallah

Sagol canim agzina yuregine saglik. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Guzel anlarimizi da yazariz burda insallah. Rabbim hepimize kolay dogumlar sikintisiz hayatlar nasip etsin.

F Ftszynp cnm bende bitirdim duani Allah yavrunu saglikla kucagina almak nasip etsin.Hepimizin. Boyle bir seye vesile oldugun icin cok tesekkur ederim.Bundan sonra artik dogum yapinca birbirimizi haberdar ederiz insallah...

DUA SAHİBİ: F Ftszynp
DUANIN NİYETİ:
dünyaya gelecek bebeğimin sağ sağlıklı ayıpsız kusursuzeksiksiz noksansız hayırlısıyla hayirli vakitte doğması.

DUANIN BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ ZAMANI: 15.06.2016 DA SAAT 10.00DABAŞLAYACAK 18.06.2016 SAAT 22:00 DA BİTECEK.

HER KISININ OKUYACAGI DUA SAYISI: DUA SAHİBİ GÜNDE 112 KEZ 4 GÜN BOYUNCATOPLAM 448 KEZ OKUYACAK. DİĞER ARKADAŞLAR GÜNDE 111 KEZ OKUYACAK. 4 GÜN BOYUNCA TOPLAMDA 444 OKUYACAK.

1. P pdozlem GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
2. gecem1984 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
3. matsiyahoje GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
4. asososos GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
5. F ferda88 GÜNDE 111TOPLAMDA 444 OKUNDU
6. LiveYourLife35 GÜNDE 111 TOpPLAMDA 444 OKUNDU
7. @Mehtapi GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
8. jio GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
9. C calikusu2912 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
10. F Ftszynp GÜNDE 112 TOPLAMDA 448 OKUNDU
KİZLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZİ OLSUN. Umrim hepimiz bebeklerimizi saglikla sihhatle kucagimiza aliriz. Eger istersrniz persrmbe aksuami hepimiz birer yasin okuyup topluca bu listedeki herkese dua edelim. Arapca bilenler arapcasindan bilmeyenler turkcesinden okur. Bana fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim. Hepiniz hakkinizi helal edin benden yana helal olsun.

ben bi aksilik olmazsa okurum canım türkçesinden. belli bi saati var mı gün içinde mi okuruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…