Sagol canim agzina yuregine saglik. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Guzel anlarimizi da yazariz burda insallah. Rabbim hepimize kolay dogumlar sikintisiz hayatlar nasip etsin.F Ftszynp canım bitirdim ben duamı, Allah kabul eder inşallah, inşallah sağlıcakla alırsın evladını kucağına, Allah sabrını ve tecekkülünü daim kılsın, lohusalık annelik dönemin sıkıntısız geçsin inşallah..... kızlar hepinizi tanıdığıma memnun oldum, insan gerçekten hiç görmediği birinin derdine üzülüp, din kardeşine içten dualar edebiliyor, bunu çok güzel bir şekilde yaptık, vesile olan Ftszynp ten Allah kat kat razı olsun, valla sayesinde ezberlemiş oldum duayı,ilk defa böyle bir zincire dahil olmuştum zira:)) Allah nasip ederse doğum esnasında da sizlere dua edebilmek nasip olur bana...takipteyim hepinizi, hayırlı günler şimdilik
Cnm bn bir gun daha istiyorum yarina biter ins. Temizlik yapiyoruz evde o yuzden geciktim kusura bakma
Tamm canim sorun yok.kolay gelsin.Cnm bn bir gun daha istiyorum yarina biter ins. Temizlik yapiyoruz evde o yuzden geciktim kusura bakma
Amin canim cok sagol. Insallah hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza.
Canim benim duamda bitsin teklif edecegim. Persembe aksami icin. Katilmak isteyenlerle yapariz olur mu? Yasin bilenler peesembe aksami hepimizin ismiyle niyet ederek yasin okuruz birer tane ve sua ederiz diye dusundum.
Tamm canım olur tabikiCanim benim duamda bitsin teklif edecegim. Persembe aksami icin. Katilmak isteyenlerle yapariz olur mu? Yasin bilenler peesembe aksami hepimizin ismiyle niyet ederek yasin okuruz birer tane ve sua ederiz diye dusundum.
ben bi aksilik olmazsa okurum canım türkçesinden. belli bi saati var mı gün içinde mi okuruz?DUA SAHİBİ: F Ftszynp
DUANIN NİYETİ: dünyaya gelecek bebeğimin sağ sağlıklı ayıpsız kusursuzeksiksiz noksansız hayırlısıyla hayirli vakitte doğması.
DUANIN BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ ZAMANI: 15.06.2016 DA SAAT 10.00DABAŞLAYACAK 18.06.2016 SAAT 22:00 DA BİTECEK.
HER KISININ OKUYACAGI DUA SAYISI: DUA SAHİBİ GÜNDE 112 KEZ 4 GÜN BOYUNCATOPLAM 448 KEZ OKUYACAK. DİĞER ARKADAŞLAR GÜNDE 111 KEZ OKUYACAK. 4 GÜN BOYUNCA TOPLAMDA 444 OKUYACAK.
1. P pdozlem GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
2.gecem1984 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
3.matsiyahoje GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
4.asososos GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
5. F ferda88 GÜNDE 111TOPLAMDA 444 OKUNDU
6.LiveYourLife35 GÜNDE 111 TOpPLAMDA 444 OKUNDU
7. @Mehtapi GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
8.jio GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
9. C calikusu2912 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
10. F Ftszynp GÜNDE 112 TOPLAMDA 448 OKUNDU
KİZLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZİ OLSUN. Umrim hepimiz bebeklerimizi saglikla sihhatle kucagimiza aliriz. Eger istersrniz persrmbe aksuami hepimiz birer yasin okuyup topluca bu listedeki herkese dua edelim. Arapca bilenler arapcasindan bilmeyenler turkcesinden okur. Bana fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim. Hepiniz hakkinizi helal edin benden yana helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?