- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
evet canım çok heyecanlı bir yandan da stresli ama çok güzel. darısı başına inşallahAllah razı olsun canım .çok az kalmis heyecanlı bekleyisler başlamıştır.
İnşallah canım sağolasın tek isteğim bu. çok şükür doktorum çok iyi. epidural anesteziyle sezertan olucam bebişimi ilk ben görüp ben koklıcam hayırlısıyla. allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAz kalmış canım hadi hayırlısı herşey gönlünce olsun sağlıkla bebişini evine getir
Bende temmuzun 23 üne gün aldım ablamlar izmirden gelcek ya inşallah bir aksilik olmazsa ama ben kararsızım genel anestezimi spinal mi ?Doktorum genel diyo ama ya geç ayılırsam en son ben görmüş olcam bu seferİnşallah canım sağolasın tek isteğim bu. çok şükür doktorum çok iyi. epidural anesteziyle sezertan olucam bebişimi ilk ben görüp ben koklıcam hayırlısıyla. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canim bu duada son kisiyiz bitti. Bir dahakine insallah.Ben katılmak isterim yeni kişi alıyorsanız
AY kiz cok heyecanlandim haDi haYirlisi. DuAlarimiz sizinle..Bende temmuzun 23 üne gün aldım ablamlar izmirden gelcek ya inşallah bir aksilik olmazsa ama ben kararsızım genel anestezimi spinal mi ?Doktorum genel diyo ama ya geç ayılırsam en son ben görmüş olcam bu sefer
İnş ıçunutmayın en sevdiğim dualrsan her gün dilimden düşmeyen bir duadırCanim bu duada son kisiyiz bitti. Bir dahakine insallah.
ayılmak 2 saati buluyormyş ama spinal yerine epidural öneriyorlar.hiç de araştırmadım sırf bebeğimi göreyim diye epidural olsun dedim. onda da çok stres olanlar oluyomuş sezeryan sırasında. ama bebeği görünce geçer gider inşallahBende temmuzun 23 üne gün aldım ablamlar izmirden gelcek ya inşallah bir aksilik olmazsa ama ben kararsızım genel anestezimi spinal mi ?Doktorum genel diyo ama ya geç ayılırsam en son ben görmüş olcam bu sefer
Yeni duamiz farkli olabilir ama yine de bilgilendiririmMerhaba kızlar, mümkünse yeni listenizde bende olmak isterim. Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Cik stres olunca heyecanlaninca elin ayagin titrerse hemen uyutuyorlar canim. Kiz kardesim ilk cocugunda epidural oldu ama ameliyat sirasinda o kadar cok konusmus ki dr uyutmak zorunda kalmis:)ayılmak 2 saati buluyormyş ama spinal yerine epidural öneriyorlar.hiç de araştırmadım sırf bebeğimi göreyim diye epidural olsun dedim. onda da çok stres olanlar oluyomuş sezeryan sırasında. ama bebeği görünce geçer gider inşallah
Canım ben bile çok heyecanlıyım bir ay var daha seni düşünemiyorum inşallah çok kolay bir doğum olsun bize de yaz durumunu bebişinde ameliyatları su gibi geçsin çabucak toparladın inşallahF Ftszynp canım duan bitti. allah kabul etsin. yavrunu hayırlısıyla sağlıkla eksiksiz noksansız fazlasız ayıpsız kusursuz bir şekilde kucağına alır güzel günlerde büyütürsün inşallah. allahın ne mucizeleri var hasta denilen nice bebekler sapasağlam doğuyor allah bize mucizelerinden nasip etsin inşallah.
böyle güzel bir organizasyona vesile olduğun için ve beni de acemiliğime rağmen grubuna kabul ettiğin için çok teşekkür ederim.
doğum yaklaştıkça iyi duygusal oldum kusura bakmayın. allah hepinizden razı olsun inşallah.
Amin canim agzina yuregine saglik. Umarim hepimizin benekleri saglikla dogar. Dogum yapinca bize mutlaka yaz. Dogumunda lutfenn bana dua et. Kendine dikkat et. Hakkini helal et.F Ftszynp canım duan bitti. allah kabul etsin. yavrunu hayırlısıyla sağlıkla eksiksiz noksansız fazlasız ayıpsız kusursuz bir şekilde kucağına alır güzel günlerde büyütürsün inşallah. allahın ne mucizeleri var hasta denilen nice bebekler sapasağlam doğuyor allah bize mucizelerinden nasip etsin inşallah.
böyle güzel bir organizasyona vesile olduğun için ve beni de acemiliğime rağmen grubuna kabul ettiğin için çok teşekkür ederim.
doğum yaklaştıkça iyi duygusal oldum kusura bakmayın. allah hepinizden razı olsun inşallah.
sorma çok az kaldı heyecandan nefes alamıyom. amin canım sağolasın yazmaya çalışacağım. o zaman durumum nasıl olur bilemiyorum ama ilk fırsatta yazarım sizlere. doğuma gitmeden de dualarınızı isterim artık:)Canım ben bile çok heyecanlıyım bir ay var daha seni düşünemiyorum inşallah çok kolay bir doğum olsun bize de yaz durumunu bebişinde ameliyatları su gibi geçsin çabucak toparladın inşallah
helal olsun ne demek sen de hakkını helal et canım. epidural sezeryan olcam doğum boyunca hepinize tek tek dualar edicem. ilk fırsatta yazarım size doğumdan sonra. doğumdan önce de dualarınızı isticem.Amin canim agzina yuregine saglik. Umarim hepimizin benekleri saglikla dogar. Dogum yapinca bize mutlaka yaz. Dogumunda lutfenn bana dua et. Kendine dikkat et. Hakkini helal et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?