ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Ben duamı bitirdim. Biraz geç kaldım kusura bakmayın arkadaşlar. Allah kabul etsin. Rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağını almayı nasip etsin.

Az kalmış canım hadi hayırlısı herşey gönlünce olsun sağlıkla bebişini evine getir
İnşallah canım sağolasın tek isteğim bu. çok şükür doktorum çok iyi. epidural anesteziyle sezertan olucam bebişimi ilk ben görüp ben koklıcam hayırlısıyla. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

DUA SAHİBİ: C calikusu2912
DUANIN NİYETİ:
dünyaya gelecek bebeğimin sağ sağlıklı ayıpsız kusursuz eksiksiz noksansız hayırlısıyla hayirli vakitte doğması.

DUANIN BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ ZAMANI: 010.06.2016 DA SAAT 13.00DABAŞLAYACAK 14.06.2016 SAAT 22:00 DA BİTECEK.

HER KISININ OKUYACAGI DUA SAYISI: DUA SAHİBİ GÜNDE 112 KEZ 4 GÜN BOYUNCATOPLAM 448 KEZ OKUYACAK. DİĞER ARKADAŞLAR GÜNDE 111 KEZ OKUYACAK. 4 GÜN BOYUNCA TOPLAMDA 444 OKUYACAK.

1. P pdozlem GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
2. gecem1984 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
3. matsiyahoje GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
4. asososos GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
5. F ferda88 GÜNDE 111TOPLAMDA 444 OKUNDU
6. LiveYourLife35 GÜNDE 111 TOpPLAMDA 444 OKUNDU
7. @Mehtapi GÜNDE 111 TOPLAMDA 444OKUNDU
8. jio GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
9. C calikusu2912 GÜNDE 112 TOPLAMDA 448 OKUNDU
10. F Ftszynp GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
CANIM RABBIM BEBEGINI SAG SAGLIKLI AYIPSIZ KUSURSUZ DERTSIZ TASASIZ KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN. ALLAH HAMILELIGIN BOYUNCA SANA VE BEBEGINE SAGLIK VERSIN. Hayirli bir sogum nasip etsin insllah.

Bende temmuzun 23 üne gün aldım ablamlar izmirden gelcek ya inşallah bir aksilik olmazsa ama ben kararsızım genel anestezimi spinal mi ?Doktorum genel diyo ama ya geç ayılırsam en son ben görmüş olcam bu sefer

DUA SAHİBİ: F Ftszynp
DUANIN NİYETİ
:
dünyaya gelecek bebeğimin sağ sağlıklı ayıpsız kusursuz eksiksiz noksansız hayırlısıyla hayirli vakitte doğması.

DUANIN BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ ZAMANI:
15.06.2016 DA SAAT 10.00DABAŞLAYACAK 18.06.2016 SAAT 22:00 DA BİTECEK.

HER KISININ OKUYACAGI DUA SAYISI: DUA SAHİBİ GÜNDE 112 KEZ 4 GÜN BOYUNCATOPLAM 448 KEZ OKUYACAK. DİĞER ARKADAŞLAR GÜNDE 111 KEZ OKUYACAK. 4 GÜN BOYUNCA TOPLAMDA 444 OKUYACAK.

1. P pdozlem GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
2. gecem1984 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
3. matsiyahoje GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
4. asososos GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
5. F ferda88 GÜNDE 111TOPLAMDA 444
6. LiveYourLife35 GÜNDE 111 TOpPLAMDA 444
7. @Mehtapi GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
8. jio GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
9. C calikusu2912 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
10. F Ftszynp GÜNDE 112 TOPLAMDA 448

Bende temmuzun 23 üne gün aldım ablamlar izmirden gelcek ya inşallah bir aksilik olmazsa ama ben kararsızım genel anestezimi spinal mi ?Doktorum genel diyo ama ya geç ayılırsam en son ben görmüş olcam bu sefer
AY kiz cok heyecanlandim haDi haYirlisi. DuAlarimiz sizinle..

Merhaba kızlar, mümkünse yeni listenizde bende olmak isterim. Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

ayılmak 2 saati buluyormyş ama spinal yerine epidural öneriyorlar.hiç de araştırmadım sırf bebeğimi göreyim diye epidural olsun dedim. onda da çok stres olanlar oluyomuş sezeryan sırasında. ama bebeği görünce geçer gider inşallah

Cik stres olunca heyecanlaninca elin ayagin titrerse hemen uyutuyorlar canim. Kiz kardesim ilk cocugunda epidural oldu ama ameliyat sirasinda o kadar cok konusmus ki dr uyutmak zorunda kalmis:)

F Ftszynp canım duan bitti. allah kabul etsin. yavrunu hayırlısıyla sağlıkla eksiksiz noksansız fazlasız ayıpsız kusursuz bir şekilde kucağına alır güzel günlerde büyütürsün inşallah. allahın ne mucizeleri var hasta denilen nice bebekler sapasağlam doğuyor allah bize mucizelerinden nasip etsin inşallah.
böyle güzel bir organizasyona vesile olduğun için ve beni de acemiliğime rağmen grubuna kabul ettiğin için çok teşekkür ederim.
doğum yaklaştıkça iyi duygusal oldum kusura bakmayın. allah hepinizden razı olsun inşallah.

Canım ben bile çok heyecanlıyım bir ay var daha seni düşünemiyorum inşallah çok kolay bir doğum olsun bize de yaz durumunu bebişinde ameliyatları su gibi geçsin çabucak toparladın inşallah

Amin canim agzina yuregine saglik. Umarim hepimizin benekleri saglikla dogar. Dogum yapinca bize mutlaka yaz. Dogumunda lutfenn bana dua et. Kendine dikkat et. Hakkini helal et.

Canım ben bile çok heyecanlıyım bir ay var daha seni düşünemiyorum inşallah çok kolay bir doğum olsun bize de yaz durumunu bebişinde ameliyatları su gibi geçsin çabucak toparladın inşallah
sorma çok az kaldı heyecandan nefes alamıyom. amin canım sağolasın yazmaya çalışacağım. o zaman durumum nasıl olur bilemiyorum ama ilk fırsatta yazarım sizlere. doğuma gitmeden de dualarınızı isterim artık:)

Amin canim agzina yuregine saglik. Umarim hepimizin benekleri saglikla dogar. Dogum yapinca bize mutlaka yaz. Dogumunda lutfenn bana dua et. Kendine dikkat et. Hakkini helal et.
helal olsun ne demek sen de hakkını helal et canım. epidural sezeryan olcam doğum boyunca hepinize tek tek dualar edicem. ilk fırsatta yazarım size doğumdan sonra. doğumdan önce de dualarınızı isticem.

F Ftszynp canım bitirdim ben duamı, Allah kabul eder inşallah, inşallah sağlıcakla alırsın evladını kucağına, Allah sabrını ve tecekkülünü daim kılsın, lohusalık annelik dönemin sıkıntısız geçsin inşallah..... kızlar hepinizi tanıdığıma memnun oldum, insan gerçekten hiç görmediği birinin derdine üzülüp, din kardeşine içten dualar edebiliyor, bunu çok güzel bir şekilde yaptık, vesile olan Ftszynp ten Allah kat kat razı olsun, valla sayesinde ezberlemiş oldum duayı,ilk defa böyle bir zincire dahil olmuştum zira:)) Allah nasip ederse doğum esnasında da sizlere dua edebilmek nasip olur bana...takipteyim hepinizi, hayırlı günler şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…