ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Ben okurum canım allah izin verirse

Tamm kizlar okuyanlar isimlerimizle dua eder. matsiyahoje canim haftaya pazartesi dogumun saati belli mi? Sezeryani sen mi istedin?
canım duanın belli bi saati var mı perşembe gün içinde olur mu?
doğumun saati belli değil canım sabah erkenden gidicez sabahtan olur inşallah.sezeryanı ben istemedim de bebekteki sıkıntıdan dolayı öyle uygun gördüler canım hatta normal doğum isterdim hep ama belki ikinciye kısmet olur dedim

Yok canim persembe gunu istedigin saatte okuyabilirsin. Persembe mubarek gun ne de olsa. İnsallah sikintisiz olur ger seyin. Rabbim kolaylik versin. Yar ve yardimcin olsun .

Yok canim persembe gunu istedigin saatte okuyabilirsin. Persembe mubarek gun ne de olsa. İnsallah sikintisiz olur ger seyin. Rabbim kolaylik versin. Yar ve yardimcin olsun .
amin canım sağolasın.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
tamamdır perşembe okurum mutlaka. iftardan sonra falan desen kvler şehir dışından gelecek zor olurdu o yüzden sordum.

Olur canım bencede okuyalım helal olsun tabiki böyle güzel maneviyat dolu bir zincire dahil olmak çok güzeldi sayende bir dua daha ezberledim çok teşekkür ederim

Kızlar yasin duamizı da bitirdim Allah'ım sağlıkla huzurla zamaninda kucaklarımıza almayi nasip eder İnşallah bebislerimizi

ben okuyamadım kızlar yaşadığım yerdeki aşırı nemden dolayı elim kolum bağlı baygın şekilde yatıyorum, herhangi doğum bir doğum belirtim de yok,bebeğimin gelişimi kaç aydır 1 hafta önden gidiyor hep ,39+5 im o hesaba göre, ama doğramıyorummmmm:))))))Allah kabul etsin dualarınızı...@tommbik pztesi Allahın izniyle her şey güzel olacak,Allah gücümüze güç katsın karşılaşacağımız her duruum için....

Normalmi olacak cnm yuruyus ii gelir belki ama gece yap cok sicak hadi hayirli haberlerini bekliyiruz

Hic onemli degil canim srn adet gunune gore hesapla ve ustune 10 gun daha koy. Bebegin gelisimine gore dogum olmuyor canim. Rabbim yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…