• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

F Ftszynp bitirdim çok şükür duamı.@calikusu2912 canım sende son durumlar ne, iyi misiniz bebişinle, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, huzurla, imanla , beden ve ruh sağlığınla annelik yapmayı nasip etsin Allah....

kızlar buarada benim dünkü kontrolümde sancı çıktı,moda girmeye başladım heran gelebilir diye, Ftzynp in duasını bitirmek nasip olcak mı bakalım acaba bana, baktınız giriş yapmamışım 1-2 gün,anlarsınız durumu:)))
Yaa hadi hayırlısı canım bir nefeste kurtulursun inşallah

F Ftszynp bende bitirdim canım allah kabul etsin C calikusu2912
P pdozlem benimde bugün ki kontrolünde sanci çıktı bizim bebisler gelmeye çalışıyor galiba

hadi ya bayağ erken çıkmış senin, benim arkadaşında çıkmıştı 34-35 te, hastaneye yatırdı durdurdular, ciğer geliştirici iğne faln yaptılar, senin az çıktı demekki

F Ftszynp bitirdim çok şükür duamı.@calikusu2912 canım sende son durumlar ne, iyi misiniz bebişinle, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, huzurla, imanla , beden ve ruh sağlığınla annelik yapmayı nasip etsin Allah....

kızlar buarada benim dünkü kontrolümde sancı çıktı,moda girmeye başladım heran gelebilir diye, Ftzynp in duasını bitirmek nasip olcak mı bakalım acaba bana, baktınız giriş yapmamışım 1-2 gün,anlarsınız durumu:)))
Allah razı olsun canım ağzına sağlık.ben dün gittim doktora çok sukur herşey normal dedi ,yalnız kese etrafında kan toplanmış bayadir var bu kan ne kadar zamanda aticam bu kani bilemiyorum hergun kahverengi toz seklinde cikiyor,ve coraspini kesti sulandirdigi icin birde myom gördü.insallah hersey yolunda gider.

Cnm kacınci haftadasin sag salim olur insallah

F Ftszynp canım duam bitti seninkine de başlayalım hayırlısıyla artık.
C calikusu2912 allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.daha hamileliğin başındasın allah kolay hamilelik ve kolay doğum nasip etsin inşallah canım benim.

bu arada benim doğum 27 sine alındı. 13 günüm kaldı kızımla tek vücut olarak

C calikusu2912 allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.daha hamileliğin başındasın allah kolay hamilelik ve kolay doğum nasip etsin inşallah canım benim.

Allah razı olsun canım .çok az kalmis heyecanlı bekleyisler başlamıştır.

Az kalmış canım hadi hayırlısı herşey gönlünce olsun sağlıkla bebişini evine getir

Bende yarın sabaha bitirmiş olurum. Bitirince haber vermeye çalışırım. Yarın izin için aldım. Bursaya doktora gidicem. 10 gibi randevum var.

Cnm kacınci haftadasin sag salim olur insallah

aslında 37+3 üm ama benim bayadır önden gidiyor kızım, doktorum artık 38+1 gibi düşünüyor, ben bu gebeliğimden önce kimyasal gebelik geçirdim, 22 eylül sonadet tarihiydi ama kimyasal düşük başlangıcıydı yani aynı zamanda bu tarih, o yüzden en baştan itibaren 4 gün geriden geliyordu ama sonra da 6 gün falan öne geçti, yani karışık bir hesaplamaydı:S

Allah razı olsun canım ağzına sağlık.ben dün gittim doktora çok sukur herşey normal dedi ,yalnız kese etrafında kan toplanmış bayadir var bu kan ne kadar zamanda aticam bu kani bilemiyorum hergun kahverengi toz seklinde cikiyor,ve coraspini kesti sulandirdigi icin birde myom gördü.insallah hersey yolunda gider.

inşallah canım, zamanla geçicektir, ama bu şekilde sağlıklı şekilde haftalarını gerçirenler de var

aslında 37+3 üm ama benim bayadır önden gidiyor kızım, doktorum artık 38+1 gibi düşünüyor, ben bu gebeliğimden önce kimyasal gebelik geçirdim, 22 eylül sonadet tarihiydi ama kimyasal düşük başlangıcıydı yani aynı zamanda bu tarih, o yüzden en baştan itibaren 4 gün geriden geliyordu ama sonra da 6 gün falan öne geçti, yani karışık bir hesaplamaydı:S
Anlamadim ama neyse:)) sezaryenmi olacak

Rabbim sag salim bebegine kavustursun canim benim..

Back