Normalmi olacak cnm yuruyus ii gelir belki ama gece yap cok sicak hadi hayirli haberlerini bekliyiruz
normali bekliyoruz bi aksilik olmazsa cnm, akşamları yapmaya calışıyorum yuruyuş, inşşallahhh....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalmi olacak cnm yuruyus ii gelir belki ama gece yap cok sicak hadi hayirli haberlerini bekliyiruz
canım sabah 7:00 de gel dediler acil başka bi sezeryan çıkmazsa ilk ben olucam bebeğin durumundan dolayı sabah erkene istedik ki ameliyata vakit olsun diye.matsiyahoje sen pazartesi kacta giriyosun sezeryana?
Hic onemli degil canim srn adet gunune gore hesapla ve ustune 10 gun daha koy. Bebegin gelisimine gore dogum olmuyor canim. Rabbim yardimcin olsun.
Hic onemli degil canim srn adet gunune gore hesapla ve ustune 10 gun daha koy. Bebegin gelisimine gore dogum olmuyor canim. Rabbim yardimcin olsun.
canım sen hamilelik takvimini sezeryan tarihine göre mi ayarladın çünkü 40.haftada görünüyorsun. sezeryan daha erken olmuyor mu
adetime göre yarın 39 olcak, geçen pztesi bebeğin kilosu 3600 dü,
Canim benim bende de ayni oyle basta kiz kardesim ve annem sen normal yapamazsin diyip duruyorlar., onlara bi sey demiyorum ama kiziyorum icimden destek olmuyolar diye... Ayni durumdayiz yani. Esim istese ben de sezeryana yonelecegim de esim mormal dogum istiyor. Annem 4 cocugu evde dogurmus tabii ki zor ama insan azicik destek bekliyor iste.
cnm valla yarın adete göre 39 olucam inşallah, ya çevremdekiler panik yaptırıyorlar, geçen pztesi 3600 dü kilosu kızımın, gerçi dr yanılma payı olur dedi, normal doğum olsun istiyorun, doktor gerçi engel yok diyor, ama yakın sözde arkadaş çevrem bu çocuk seni parçalayıp öyle çıkar tarzında cümleler kuruyor, kendileri hep sezeryan istediler, sürekli emin misin diolar, demem o ki burdaki kk tanımadığım kadınlardan gördüğüm desteği gerçek hayatımda göremiyorum, herkesin kendi bebeği, bedeni, kararı, ben nasıl sezeryan isteyenleri eleştirmiyorsam çevremdekilerde normal doğum isteğimi desteklesinler, desteklemeselerde sussunlar istiyorum. ayhhhhhhhhh dolmuşum:))))
Dua edicem canim senin icin pazar aksami ya da paxartesi sabah erkenden kalkip yasin ve fetih suresini okurum senin icin.
Evet canım sezeryan tarihine göre ayarladım. şuan 38+0 dayımcanım sen hamilelik takvimini sezeryan tarihine göre mi ayarladın çünkü 40.haftada görünüyorsun. sezeryan daha erken olmuyor mu
canım heycan korku stres sevinç hepsi beraber hepsi çok karışık içimde. tansiyon fırladı başağrısı uykusuzluk başladı bütün dengem bozuldu hayrolsun inşallahmatsiyahoje cnm ne hissediyorsun iki gun sonra yavruna kavusacaksin insallah ay ben cok heyecanlaniyorum ya senin adina bile heyecan yaptim simdi:)))))
yapar mısın gerçekten? ayy yapmayın bunu bana ya dayanamıyorum ağlıyorum böyle olunca. çok duygusalım bu ara halimi görmen lazım.Dua edicem canim senin icin pazar aksami ya da paxartesi sabah erkenden kalkip yasin ve fetih suresini okurum senin icin.
Ederim tabii ki niye etmiyeyim. Sen bana o aksam yine bi hatirlat olur mi pazar aksami esimde yok nobette olucak yalniz basima yapacak bir seyim olmaz. Okur dua eserim canim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Kiz bi de ismini yaz da isminle dua edeyim bari:) bu arada aglama da bebek de uzulmesinyapar mısın gerçekten? ayy yapmayın bunu bana ya dayanamıyorum ağlıyorum böyle olunca. çok duygusalım bu ara halimi görmen lazım.
allah senden razı olsum canım ben de sana okurum doğumdan önce inşallah.
canım önce bebeğin sonra da senin için hangisi en iyi olacaksa o olmalı bence. ki gata ve normal doğum daha iyi geldi bana.Kizlar ya ben cok stresli ve merakla bekleyis icinde olan bi anne adayiyim biliyosunuz. Her seye hazirlikliyim. Dr umda biraz bu yonde imaj veriyor. Yani bulgulara bakarak. Ama yine de beni uzecek bir sey demedi ama yarim agiz konusmasindan sen bosver her seyi ogrenme demesinden anliyorum. Simdi sezeryan olsam o hece heyecandan olurum. Bir de benim korkularim var icim de bi sey unuturlar guzel dikemezler falan filan gibi. O yuzden korkuyorum. Notmal dogum yapsam o heyecana merakli bekleyise strese dayanabilir miyim bilmiyorum. O ara bayilirsam tansiyonum duserse ne olur bilmiyorum. Ne yapacagim ben ya. Gataya gittigim icin oyle istge bagli sezeryan yapmiyorlar. Sezeryan yapacaksam simdiden hastaneyi ayarlamam lazim.
Tum bunlarin yaninda eaim normal dogumdan yana ve cocugun sagligi icin gatada dogmasini daha uygun buluyot. Sonucta bebegimizin saglik durumuyla ilgili supheler var. O yuzden cocuk icin gatanin daha iyi oldugunu dusunuyor. O kadar karisik ki kafam anlatamam... Oh beeee icimi doktum sonunda...
Cnm sezaryen yap gec bence nedenmi zaten 9 aydir yasadigimiz stres sikinti bitirdi bizi dogumumuz bari acisiz gecsin istiyirum ben kendi adima. Bnm dr normal dogurursun ben sana guveniyorum dedi halbuki ben kendime hic guvenmiyorum aci cekmekten degil korkum stresten panik atagim cikiyor gunum 2 hafta sonra doluyor ozele gidip sezaryeni yaptirsammi bilmiyorum bnm dr yapmak istemiyor cunku yani F Ftszynp cnm bende ayni kaygilari yasiyorum ve bu belirsizlik beni cok uzuyorKizlar ya ben cok stresli ve merakla bekleyis icinde olan bi anne adayiyim biliyosunuz. Her seye hazirlikliyim. Dr umda biraz bu yonde imaj veriyor. Yani bulgulara bakarak. Ama yine de beni uzecek bir sey demedi ama yarim agiz konusmasindan sen bosver her seyi ogrenme demesinden anliyorum. Simdi sezeryan olsam o hece heyecandan olurum. Bir de benim korkularim var icim de bi sey unuturlar guzel dikemezler falan filan gibi. O yuzden korkuyorum. Notmal dogum yapsam o heyecana merakli bekleyise strese dayanabilir miyim bilmiyorum. O ara bayilirsam tansiyonum duserse ne olur bilmiyorum. Ne yapacagim ben ya. Gataya gittigim icin oyle istge bagli sezeryan yapmiyorlar. Sezeryan yapacaksam simdiden hastaneyi ayarlamam lazim.
Tum bunlarin yaninda eaim normal dogumdan yana ve cocugun sagligi icin gatada dogmasini daha uygun buluyot. Sonucta bebegimizin saglik durumuyla ilgili supheler var. O yuzden cocuk icin gatanin daha iyi oldugunu dusunuyor. O kadar karisik ki kafam anlatamam... Oh beeee icimi doktum sonunda...
Canim benim normal dogum gibisi var mi?bak ben 3 sezeryan oldum.simdi de 4. Olacagim insallah ama hep keske normal dogurabilseydim diyorum..sen etrafindakilere kulak asma hic, ultrasonda verilen kilolar da genelde yaniltici oluyor..insallah hakkinda en hayirli sekilde yaparsin dogumunu..adetime göre yarın 39 olcak, geçen pztesi bebeğin kilosu 3600 dü,
cnm valla yarın adete göre 39 olucam inşallah, ya çevremdekiler panik yaptırıyorlar, geçen pztesi 3600 dü kilosu kızımın, gerçi dr yanılma payı olur dedi, normal doğum olsun istiyorun, doktor gerçi engel yok diyor, ama yakın sözde arkadaş çevrem bu çocuk seni parçalayıp öyle çıkar tarzında cümleler kuruyor, kendileri hep sezeryan istediler, sürekli emin misin diolar, demem o ki burdaki kk tanımadığım kadınlardan gördüğüm desteği gerçek hayatımda göremiyorum, herkesin kendi bebeği, bedeni, kararı, ben nasıl sezeryan isteyenleri eleştirmiyorsam çevremdekilerde normal doğum isteğimi desteklesinler, desteklemeselerde sussunlar istiyorum. ayhhhhhhhhh dolmuşum:))))
Canim benim ben de okurum Allahin izniyle mutlaka..Rabbim seni bebegine sagsalim kavustursun insallah..bizi habersiz birakma..Allah yar ve yardimcin olsun insallah..yapar mısın gerçekten? ayy yapmayın bunu bana ya dayanamıyorum ağlıyorum böyle olunca. çok duygusalım bu ara halimi görmen lazım.
allah senden razı olsum canım ben de sana okurum doğumdan önce inşallah.
Canim benim ya oyle bir yazmissin ki insan ne diyecegini bilemiyor..ama benim fikrim olaylari akisina birakmandan yana..gata bildigim kadariyla tam tesekkullu bir hastane..normal dogumda bir skinti olursa zaten seni sezeryana alirlar..bence birak da secimi bebecigin yapsin ..Kizlar ya ben cok stresli ve merakla bekleyis icinde olan bi anne adayiyim biliyosunuz. Her seye hazirlikliyim. Dr umda biraz bu yonde imaj veriyor. Yani bulgulara bakarak. Ama yine de beni uzecek bir sey demedi ama yarim agiz konusmasindan sen bosver her seyi ogrenme demesinden anliyorum. Simdi sezeryan olsam o hece heyecandan olurum. Bir de benim korkularim var icim de bi sey unuturlar guzel dikemezler falan filan gibi. O yuzden korkuyorum. Notmal dogum yapsam o heyecana merakli bekleyise strese dayanabilir miyim bilmiyorum. O ara bayilirsam tansiyonum duserse ne olur bilmiyorum. Ne yapacagim ben ya. Gataya gittigim icin oyle istge bagli sezeryan yapmiyorlar. Sezeryan yapacaksam simdiden hastaneyi ayarlamam lazim.
Sagol canim sanirim ben de oyle yapacagim. Nedense bebegimin 37 ve 38. Haftada gelecegini hissediyorum. Normal dogum yapip milleti de sasirtmayi o kadar istiyorum ki.. Rabbim hayirlisini nasip etsin.Canim benim ya oyle bir yazmissin ki insan ne diyecegini bilemiyor..ama benim fikrim olaylari akisina birakmandan yana..gata bildigim kadariyla tam tesekkullu bir hastane..normal dogumda bir skinti olursa zaten seni sezeryana alirlar..bence birak da secimi bebecigin yapsin ..
sağol canım benim allah razı olsun elimden geldiğince haber vermeye çalışacağımCanim benim ben de okurum Allahin izniyle mutlaka..Rabbim seni bebegine sagsalim kavustursun insallah..bizi habersiz birakma..Allah yar ve yardimcin olsun insallah..