Cnm uzme kendini progestani kullan yat dinlen insallah birsey olmaz kac haftalik oldun suanHemen gittim doktora, bakti hersey normal dedi kalbide dinletti, ama her kanama risk git yat dedi.progestan verdi aliyorum bakalim nolucak.
sagol canim Inşallah gecsin gitsin bir dahada gelmesin.Tamam canım o zaman korkma dinlenmen çok önemli uzan yat hiçbir iş yapma ilacını da iç zaten uyku yapar progestan moralini yüksek tut geçicek merak etme
12+3 teyim henuz.Cnm uzme kendini progestani kullan yat dinlen insallah birsey olmaz kac haftalik oldun suan
Cnm cok zor biliyorum ama yatmalisin 5 ay boyunca yattim sonrasinda da hep dikkat ettim baska yapacak bir sey yok malesef12+3 teyim henuz.
canım benim moralini yüksek tutman lazım.konuş bebeğinle çok iyi gelir ikinize de. bol su iç ilacını aksatma ve tuvalet harici kalkma yataktan. allahın izniyle bebeğin sımsıkı tutunacak sana12+3 teyim henuz.
Amin canım Allah razı olsun. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eksiksiz kusursuz zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.jio canım allah kabul etsin inşallah dualarımızı. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin canım. Allah razı olsun.
Amin canım. Allah hepinizden razı olsun.
5 ay yatmak ne zor ne sabir isteyen bir süreçtir kimbilir.5 ay sonrası herşey normale döndü o zaman,peki o yattigin süre içinde ara ara kanamalar ters giden şeyler oldu mu,birde bu 5 ay hangi dönemdeki? Ilk beş ay mi.3 ay sonraki dönem mi?bu bile farklıymış onun için biraz fazla sordum.Cnm cok zor biliyorum ama yatmalisin 5 ay boyunca yattim sonrasinda da hep dikkat ettim baska yapacak bir sey yok malesef
Benım ilk kanamam 3. Ayda oldu doktor dinlen dedi toplam 3 defa oldu kanamam günlerce yatakta ayaklar havada uzandim okula gittiğimde bole herkes durumu bildiği için öğretmenim yormuyordu ona göre davrandim5 ay yatmak ne zor ne sabir isteyen bir süreçtir kimbilir.5 ay sonrası herşey normale döndü o zaman,peki o yattigin süre içinde ara ara kanamalar ters giden şeyler oldu mu,birde bu 5 ay hangi dönemdeki? Ilk beş ay mi.3 ay sonraki dönem mi?bu bile farklıymış onun için biraz fazla sordum.
6. Haftada kanama geçirdim yattim 22.haftaya kadar kasik agrisi hic gecmedigi icin hem ilac hem yatak istirati kesintisiz 26.haftada erken dogum riski basladi yine yatis 30 a kadar psikolojik olarak mahvoluyorsun cok zor gercekten.5 ay yatmak ne zor ne sabir isteyen bir süreçtir kimbilir.5 ay sonrası herşey normale döndü o zaman,peki o yattigin süre içinde ara ara kanamalar ters giden şeyler oldu mu,birde bu 5 ay hangi dönemdeki? Ilk beş ay mi.3 ay sonraki dönem mi?bu bile farklıymış onun için biraz fazla sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?