• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

jio jio canım allah kabul etsin inşallah dualarımızı. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

• Beğen
Reactions: jio
jio jio canım allah kabul etsin inşallah dualarımızı. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin canım Allah razı olsun. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eksiksiz kusursuz zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.

Cnm cok zor biliyorum ama yatmalisin 5 ay boyunca yattim sonrasinda da hep dikkat ettim baska yapacak bir sey yok malesef
5 ay yatmak ne zor ne sabir isteyen bir süreçtir kimbilir.5 ay sonrası herşey normale döndü o zaman,peki o yattigin süre içinde ara ara kanamalar ters giden şeyler oldu mu,birde bu 5 ay hangi dönemdeki? Ilk beş ay mi.3 ay sonraki dönem mi?bu bile farklıymış onun için biraz fazla sordum.

5 ay yatmak ne zor ne sabir isteyen bir süreçtir kimbilir.5 ay sonrası herşey normale döndü o zaman,peki o yattigin süre içinde ara ara kanamalar ters giden şeyler oldu mu,birde bu 5 ay hangi dönemdeki? Ilk beş ay mi.3 ay sonraki dönem mi?bu bile farklıymış onun için biraz fazla sordum.
Benım ilk kanamam 3. Ayda oldu doktor dinlen dedi toplam 3 defa oldu kanamam günlerce yatakta ayaklar havada uzandim okula gittiğimde bole herkes durumu bildiği için öğretmenim yormuyordu ona göre davrandim

6. Haftada kanama geçirdim yattim 22.haftaya kadar kasik agrisi hic gecmedigi icin hem ilac hem yatak istirati kesintisiz 26.haftada erken dogum riski basladi yine yatis 30 a kadar psikolojik olarak mahvoluyorsun cok zor gercekten.

Back