- 15 Eylül 2012
- 433
- 639
- 303
Amiiin canim,Allah razi olsun..Rabbim seni de hayirlisiyla sıkintilarindan kurtarsin saglikla bebegine kavustursun insallah..çok sıkıntılı bi gün geçirdim canım ağrılarım da oldu ama iyiyim şimdi sağol allah razı olsun.
F Ftszynp canım bitirdim duamı şimdi
Akliminselimi duan bitti canım allah kabul etsin bebeğin hayırla sağlıkla gelsin evine mutluluk bolluk bereket getirsin inşallah
Amin canim,Allah kabul etsin ins..Bende duamı bitirdim. Allah kabul etsin.
amin canım allah senden de razı olsunAmiiin canim,Allah razi olsun..Rabbim seni de hayirlisiyla sıkintilarindan kurtarsin saglikla bebegine kavustursun insallah..
Amiiiin canim benim Allah razi olsun..evet elhamdulillah ramazanin ilk gecesine denk geldi..Rabbim hepimizi saglikla kolaylikla bebeklerimize kavustursun insallah..Akliminselimi cok guzel bir geceye fenk heldi duan allahim be egini saglikla kucagini almayi nasip etsin. Bollul ve bereket getirsin hananize. Hakkinizda her seyin hayirlisi olsun.
Amin canim Allah razi olsun..Kızlar hepinize hayırlı ramazanlar F Ftszynp bitti canım duam Allah kabul etsinAkliminselimi canım Allah sağ salim hayırlısıyla miniğine kavuştursun kolay doğumların olsun canım
Canim benim agzina saglik ama aglayarak bebegini uzersin ve bu daha kotu olur. Aglam dua et su ramazan gunu bebegun simsiki tutunur sana. Yarin dualarimiz seninle olacak.
Iyi olmaya calisiyorum canim bebegimi de üzmek istemiyorum.Geçmiş olsun canım dikkat et kendine şimdi iyisindir umarım
Inan sabahtan beri hep dua ediyorum oyleki uyuya kaldim bir ara.cok canim sıkıldı dokuldum elimde olmadan,simdi biraz daha iyiyim.Canim benim agzina saglik ama aglayarak bebegini uzersin ve bu daha kotu olur. Aglam dua et su ramazan gunu bebegun simsiki tutunur sana. Yarin dualarimiz seninle olacak.
Hemen gittim doktora, bakti hersey normal dedi kalbide dinletti, ama her kanama risk git yat dedi.progestan verdi aliyorum bakalim nolucak.Cnm üzülme hemen doktora gitseydin progestan falan yazardı yat dinlen kalkma hiç inşallah bebişin sıkı sıkı tutunsun sana
Canim yat dinlen doktor birsey olsa ultrasonda götürdü birde tuvalette çok dikkatvet ikinma . Kendini de sakin uzmeHemen gittim doktora, bakti hersey normal dedi kalbide dinletti, ama her kanama risk git yat dedi.progestan verdi aliyorum bakalim nolucak.
Tamam canım o zaman korkma dinlenmen çok önemli uzan yat hiçbir iş yapma ilacını da iç zaten uyku yapar progestan moralini yüksek tut geçicek merak etmeHemen gittim doktora, bakti hersey normal dedi kalbide dinletti, ama her kanama risk git yat dedi.progestan verdi aliyorum bakalim nolucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?