- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
Ayakta kalmak yorulmak bebeği baya etkiliyor demek ki, evet psikoloji gerçektende altüst oluyordur.bebeğini kucağına aldığında hiçbirini hatırlamaz unutursun insallah.6. Haftada kanama geçirdim yattim 22.haftaya kadar kasik agrisi hic gecmedigi icin hem ilac hem yatak istirati kesintisiz 26.haftada erken dogum riski basladi yine yatis 30 a kadar psikolojik olarak mahvoluyorsun cok zor gercekten.
Insallah cnm hepimizAyakta kalmak yorulmak bebeği baya etkiliyor demek ki, evet psikoloji gerçektende altüst oluyordur.bebeğini kucağına aldığında hiçbirini hatırlamaz unutursun insallah.
Amin canım. Allah razı olsun.F Ftszynp bitirdim çok şükür cnm,jio sağlıkla kucakla bebeğini, mutlu mesut sağlıklı günler geçir ailenle inşallah C calikusu2912 sana da geçmiş olsun, inşallah tek seferlik bir kanama olmuştur, ilaç dinlenmeyle tez zamanda düzelecektir durum, ne güzel tam da sıra sana gelmiş, Allah kabul eder inşallah dualarımızı
Amin canım. Allah razı olsun.
24üydü ama değişecek canım. evet istanbuldayım.matsiyahoje canım senin doğum. Ayın kaçıydi birde istanbul ds misin hangi hastane Dr yapacaksın
perinatoloji için zeynep kamile gidiyorum ama bebek ameliyat olabilir diye iyi bi cerrah aradık onu da marmarada bulduk.Neden değişecek canım bir sıkıntı yok dimi.
bebek amaliyat olacak ya canım merak ettim hangi hastane diye zeynep kamil falanda iyi bu konuda ya.
Yok canım hiç önemli değil.insallah herşey yolundadır.Canım dua bugün başlıyorsa 13 de bitmesi gerekmiyor mu.14 olunca 5 gun oluyo.normalde hep 4 günde bitiriyordukKizlar kusura mbakmayin biraz gec oldu.Hakkinizi helal edin.
canim haftasonu genelde insanlar yogun oluyor da o yuzden oyle yaptim bir de bugunu sayma sabah 10 da baslamasi gerekirken aksam basladigi icin senin icin sorun olur mu?Yok canım hiç önemli değil.insallah herşey yolundadır.Canım dua bugün başlıyorsa 13 de bitmesi gerekmiyor mu.14 olunca 5 gun oluyo.normalde hep 4 günde bitiriyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?