• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

kızlar ya ben çok kötü hissediyorum kendimi depresyona girdim galiba bebeğim sağlıklı olacak mı korkusu sardı çok fena. biliyorum çok saçma ama hiç plan yapamıyorum kafamda. heveslenemiyorum hep bir korku hali. sadece bende mi oluyor böyle ya.
Bende bu duyguyu dibine kadar yasiyorum cnm icimde bi aci var bisey alirken bebegime acaba giyebilecekmi ya sagliksiz olursa naparim diye yiyip bitiriyom kendimi:(

DUA SAHİBİ: asososos asososos
DUANIN NİYETİ: dünyaya gelecek bebeğimin sağ sağlıklı ayıpsız kusursuz eksiksiz noksansız hayırlısıyla doğması.

DUANIN BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ ZAMANI: 20.05.2016 DA SAAT 09.00 DABAŞLAYACAK 23.05.2016 SAAT 22:00 DA BİTECEK.

HER KISININ OKUYACAGI DUA SAYISI: DUA SAHİBİ GÜNDE 112 KEZ 4 GÜN BOYUNCATOPLAM 448 KEZ OKUYACAK. DİĞER ARKADAŞLAR GÜNDE 111 KEZ OKUYACAK. 4 GÜN BOYUNCA TOPLAMDA 444 OKUYACAK.

1. P pdozlem GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
2. gecem1984 gecem1984 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
3. matsiyahoje matsiyahoje GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
4. asososos asososos GÜNDE 112 TOPLAMDA 448 OKUNDU
5. F ferda88 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
6. LiveYourLife35 LiveYourLife35 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
7. @Mehtapi GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
8. jio jio GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
9. C calikusu2912 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
10. F Ftszynp GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU

kızlar ya ben çok kötü hissediyorum kendimi depresyona girdim galiba bebeğim sağlıklı olacak mı korkusu sardı çok fena. biliyorum çok saçma ama hiç plan yapamıyorum kafamda. heveslenemiyorum hep bir korku hali. sadece bende mi oluyor böyle ya.
canım hiç içini bozma boş yere çağırma korkularını. benim bebeğimin akciğerinde kist var kesin ve net yani.iyileşme ihtimali de çok az. hatta birkaç doktor almak istedi birkaç doktor karnında ölür gider zaten dedi. bunlara rağmen hayır dedim iyileşecek dedim. herkes aman kıyafet alma aman beşik alma dedi eşim bile kızımız ölürse diye bişey almıyodu ne demek ölmek dedim yok öyle bişey. asla kabul etmiyorum kötü bişeyi. herkes diyo sen erken doğurursun hayır efendim yok öyle bişey. erken doğma şansı yok bebeğimin zaten iyileşmeden doğamaz. hem de planlı doğum olacak yoğun bakım ve ameliyathane hazır olacak o doğacağı zaman. o sebepten sezeryan olacağım. o yüzden asla diyorum erken gelmeyecek. inatsa inat asla vazgeçmedim inadımdan. uzun oldu kusura bakma ama sen de at o düşünceleri kafandan. sen çok güçlü ol ki yavrucuğun da güçlü olsun

canım hiç içini bozma boş yere çağırma korkularını. benim bebeğimin akciğerinde kist var kesin ve net yani.iyileşme ihtimali de çok az. hatta birkaç doktor almak istedi birkaç doktor karnında ölür gider zaten dedi. bunlara rağmen hayır dedim iyileşecek dedim. herkes aman kıyafet alma aman beşik alma dedi eşim bile kızımız ölürse diye bişey almıyodu ne demek ölmek dedim yok öyle bişey. asla kabul etmiyorum kötü bişeyi. herkes diyo sen erken doğurursun hayır efendim yok öyle bişey. erken doğma şansı yok bebeğimin zaten iyileşmeden doğamaz. hem de planlı doğum olacak yoğun bakım ve ameliyathane hazır olacak o doğacağı zaman. o sebepten sezeryan olacağım. o yüzden asla diyorum erken gelmeyecek. inatsa inat asla vazgeçmedim inadımdan. uzun oldu kusura bakma ama sen de at o düşünceleri kafandan. sen çok güçlü ol ki yavrucuğun da güçlü olsun
Aglattin beni ya Sen cok guclusun keske bizde senin gibi olabilsek...

Kizlar pdozlem dunden beri girmemis kk ne acaba dogum mu yapti? Neyse yarina kadar bekleyelim sizin icin sorun olur mu?

Aglattin beni ya Sen cok guclusun keske bizde senin gibi olabilsek...
yaaa öyle deme üzülürüm ağlama bak. sizler de güçlü olun inan ki çok farkediyo. ben iyileşecek dedikçe daha güçlü tekmeliyo sanki. iyi olacak dedikçe iyiye gidiyo. inan ne yesem şifa olsun diyerek yiyorum. her adımımı şifa dileğiyle atıyorum. Sizler de çok güçlü annelersiniz kendinizi bırakmayın

Kizlar pdozlem dunden beri girmemis kk ne acaba dogum mu yapti? Neyse yarina kadar bekleyelim sizin icin sorun olur mu?
benim için sıkıntı yok.
yeni duaya başlasak arkadaşın duasını pdozlem den haber gelince bitirsek çok mu karışık olur peki?

Bende bu duyguyu dibine kadar yasiyorum cnm icimde bi aci var bisey alirken bebegime acaba giyebilecekmi ya sagliksiz olursa naparim diye yiyip bitiriyom kendimi:KK43:
Aynen canim ya millete bakıyorum hamile olduklarını öğrenir öğrenmek hemen alışveriş yapıyorlar herkesle paylaşıyorlar falan ama ben hep korkubi icindeyim bor dogurşak hayirlisiyla sağlıklı bir sekildr

Olmaz canım peki ulasilamazsa paylaşmak gerekiyorsa yarından önce yapmak gerekmez mi uyar mı kızlara bilemedim ben okuyim mi dua arkadaşın yerine

F ferda88 senle ben valla bi dogursak da butun endiselerimiz bitse :KK43: ben suan dogumdanda korkuyorum. Ne yapacagim bilmiyorum. Sezeryandan da normal dogumdan da tirsiyorum. Ne yapacam bilmem. Bir de tabii bebegin sagligindan da endiselerim var.
Doğumdan hiç korkma canım ya allah yardım eder saglikli sıhhatli bir dogsalardi

Canim benim kızın çok iyi olacak insallah ağlatin beni valla. İlk günden beri hep stresle geçtiği için Galiba artık kafam yoruldu inşallah sağlıkla doğum yapıp hayırlı evlatlar yetiştircex hepimiz

Kızlar benimde yiğenim lösemiydi 3 yıl önce çok zor zamanlardı 5 yaşındaydı doktorlar çok umutsuzdu bütün iç organları ödem yapmıştı bağışıklık sistemi düştüğü için enfeksiyon kapmıştı yaklaşık 70 gün yoğun bakımda kaldı ama ablam o kadar güçlüydü ki matsiyahoje matsiyahoje canım aynen senin gibi inançlıydı veee kurtuldu canım benim şimdi sapasağlam okula başladı bize dünyaları verdi o yüzden umutsuzluk yok kızlar F ferda88 canım benim eşimde tek gen hast taşıyıcı ilk evliliğinden iki tane rahatsız evladı vardı kaybetti ikisinide bende hiç test yaptırmadım artık herşey Allah tan dua edip güçlü durmalıyız herşey güzel olucak moralini yüksek tut canım

Canim benim kızın çok iyi olacak insallah ağlatin beni valla. İlk günden beri hep stresle geçtiği için Galiba artık kafam yoruldu inşallah sağlıkla doğum yapıp hayırlı evlatlar yetiştircex hepimiz
Kizlar ya benimle ayni seyleri dusunen insanlarin olmasi ne guzel. Ben de ilk once bebegim downlu olacak diye hicbir sey almak istememistim ama sonra duzeldim. Allaha inandim sigindim. Her ne olursa olsun bebegimi her haliyle kabule ettim ve alisverise basladim. Simdi daha iyiyim kizim hareketli olsa daha iyi olacagim :( rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin.

Kızlar benimde yiğenim lösemiydi 3 yıl önce çok zor zamanlardı 5 yaşındaydı doktorlar çok umutsuzdu bütün iç organları ödem yapmıştı bağışıklık sistemi düştüğü için enfeksiyon kapmıştı yaklaşık 70 gün yoğun bakımda kaldı ama ablam o kadar güçlüydü ki matsiyahoje matsiyahoje canım aynen senin gibi inançlıydı veee kurtuldu canım benim şimdi sapasağlam okula başladı bize dünyaları verdi o yüzden umutsuzluk yok kızlar F ferda88 canım benim eşimde tek gen hast taşıyıcı ilk evliliğinden iki tane rahatsız evladı vardı kaybetti ikisinide bende hiç test yaptırmadım artık herşey Allah tan dua edip güçlü durmalıyız herşey güzel olucak moralini yüksek tut canım
Allah bagislasin yegenini canım. Maşallah ona. İnsallah hersey guz3l olacak inanıyorum bende

kusura bakmayın ya, telim bozuk giremiyorum nete dışarıda, bugün sabahtan kontrolüm vardı, gelmeye niyeti yok daha:)) sonra bebek alışverişi, sonra da okulda seminerim vardı, sonra da arkadaşa bi uğramam gerekiyordu, ama aklımda hep 22 olmadan yetişmeliyim diyordum:)))) çok şükür geldimmm

kusura bakmayın ya, telim bozuk giremiyorum nete dışarıda, bugün sabahtan kontrolüm vardı, gelmeye niyeti yok daha:)) sonra bebek alışverişi, sonra da okulda seminerim vardı, sonra da arkadaşa bi uğramam gerekiyordu, ama aklımda hep 22 olmadan yetişmeliyim diyordum:)))) çok şükür geldimmm
Canim ya beklerdik yarina kadar biz seni gelmesen de:) bitirebildun mi yarini bekleyelim mi?

Back