Canim ya beklerdik yarina kadar biz seni gelmesen de:) bitirebildun mi yarini bekleyelim mi?
Teşekkür ederim canım yüreğine sağlık senin dekızlar yettim, bitirdim ben de ama buraya giremedim bitürlü...
Canim benim biliyorum cok zor ama simdiden sabrini tuketme nolur..biliyorsun hicbirimizin garantisi yok..doktorlar saglikli diyorlar hasta olabiliyor ya da tam tersi..benim komsum var mesela hemsire..9 ay kontroller ultrason falan herseu normalmis.bebek bir dogmus 1 bacagi tamamen yok..protezli yasiyor yavrum.tip ne kadar gelisse de anne karni kapali bir kutu gibi.biz dua edecegiz ve tevekkul edecegiz sonrasinda.Rabbim bize ne nasip ederse hayirlisiyla etsin insallah..ne olur kotu dusunceleri kafandan at,at ki bebegin de uzulmesinm.bu zamana kadar öyleydim canım eşimle ben tek gen hastalığı taşıyoruz ve ilk bebeğimizi kaybettik. çok şükür bu bebeğimde o hastalığa dair birşey rastlanmadı ama üçlü testim riskli çıktı bebeğin kalbinde iki tane parlama var. amniyo yada harmony test yaptırmadım bebeğimin sağlıklı olduğununa zaten inandım ama birden içimi korku kapladı iki gündür göğsüm sıkışıyor resmen. rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Tabii ki ederiz canim.Kizlar sizden birsey rica edicem.yarın benim duama baslicaz ya kısmet olursa . Klasik duamiz in sonuna bir de esine hayirlisiyla bir iş nasip et derseniz çok memnun olurum eşim 2 aydır os bulamadı da.
Öyle tabi canım hersey allahtan sonuçta tevekkül edip beklicezCanim benim biliyorum cok zor ama simdiden sabrini tuketme nolur..biliyorsun hicbirimizin garantisi yok..doktorlar saglikli diyorlar hasta olabiliyor ya da tam tersi..benim komsum var mesela hemsire..9 ay kontroller ultrason falan herseu normalmis.bebek bir dogmus 1 bacagi tamamen yok..protezli yasiyor yavrum.tip ne kadar gelisse de anne karni kapali bir kutu gibi.biz dua edecegiz ve tevekkul edecegiz sonrasinda.Rabbim bize ne nasip ederse hayirlisiyla etsin insallah..ne olur kotu dusunceleri kafandan at,at ki bebegin de uzulmesinm.
Canim benim hayran kaldim metanetine..anneolmak iste tam da bu demek..guclu ve daima umutlu..Rabbim insallah gonlune gore verecek ve bebeginle sagsalim evinize gideceksiniz..dualarimiz seninlecanım hiç içini bozma boş yere çağırma korkularını. benim bebeğimin akciğerinde kist var kesin ve net yani.iyileşme ihtimali de çok az. hatta birkaç doktor almak istedi birkaç doktor karnında ölür gider zaten dedi. bunlara rağmen hayır dedim iyileşecek dedim. herkes aman kıyafet alma aman beşik alma dedi eşim bile kızımız ölürse diye bişey almıyodu ne demek ölmek dedim yok öyle bişey. asla kabul etmiyorum kötü bişeyi. herkes diyo sen erken doğurursun hayır efendim yok öyle bişey. erken doğma şansı yok bebeğimin zaten iyileşmeden doğamaz. hem de planlı doğum olacak yoğun bakım ve ameliyathane hazır olacak o doğacağı zaman. o sebepten sezeryan olacağım. o yüzden asla diyorum erken gelmeyecek. inatsa inat asla vazgeçmedim inadımdan. uzun oldu kusura bakma ama sen de at o düşünceleri kafandan. sen çok güçlü ol ki yavrucuğun da güçlü olsun
Bitiricem cnm insallahgecem1984 canim yok yarin geceriz diger arkadasa sen bu aksam bitirirsin. Yarin sabah 9 gibi vaslariz diger arkadasa karistirmayalim hic. Bu gece bitirebilir misin? Yoksa yardim edeyim?
Tabiki ederimKizlar sizden birsey rica edicem.yarın benim duama baslicaz ya kısmet olursa . Klasik duamiz in sonuna bir de esine hayirlisiyla bir iş nasip et derseniz çok memnun olurum eşim 2 aydır os bulamadı da.
Inşallah canım. Anne olmadan önce hiç böyle değildim en ufak rüzgârda yıkılırdım ama bebeğim karnıma düştüğünden beri farklıyım.anne olunca anlarsın diyorlar ya şimdiden anladımCanim benim hayran kaldim metanetine..anneolmak iste tam da bu demek..guclu ve daima umutlu..Rabbim insallah gonlune gore verecek ve bebeginle sagsalim evinize gideceksiniz..dualarimiz seninle
Aminnnnn canım herkese çok çok teşekkür ederim kızlar Allah'ım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin sağlıklı omurlerimiz olsun hepimizin ve sevdiklerimizin herkesin yüreğine sağlıkP pdozlemgecem1984 matsiyahoje F ferda88 @yesilboncuk3535 C calikusu2912 asososos Akliminselimi jio kizkar bitti sanirim asososos un duasi. Bitirmeyen varsa yazsin kacirmis olabilirim.allah kabul etsin insallah. Rabbim tum dualarini kabul etsin. Evladini sag saglikli kucagina almayi ve kolay bir dogum yapmayi nasip etsin. Babasina sifalar versin. Amin
Tabiki ederiz canım Allah'ım eşine hayırlı işler nasip etsin bebişinize sağlıkla huzurla kavusun İnşallahKizlar sizden birsey rica edicem.yarın benim duama baslicaz ya kısmet olursa . Klasik duamiz in sonuna bir de esine hayirlisiyla bir iş nasip et derseniz çok memnun olurum eşim 2 aydır os bulamadı da.
Sagol canim
Teşekkür ederim canım senin de yüreğine sağlık
Sagol cnm insallah bebisini saglikla kucagina alirsin.Babanda en kisa zamanda sagligina kavusur:)Teşekkür ederim canım senin de yüreğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?