• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

asososos asososos canım duanı bitirdim rabbim çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. babana tez zamanda acil şifalar versin.bu arada sen bitirdin mi canım?

Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin tedirginim bebeğe bişey olacak diye.
F Ftszynp canım duam bitti 4×111 okudum
asososos asososos canımcım duam bitti allah kabul etsin inşallah. Bebeğini vakitlice hayırla sağlıkla kucağına alıp analı babalı dedeli büyütmek nasıp olur inşallah. Babana en kısa zamanda şifalar diliyorum.

Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin tedirginim bebeğe bişey olacak diye.
F Ftszynp canım duam bitti 4×111 okudum
asososos asososos canımcım duam bitti allah kabul etsin inşallah. Bebeğini vakitlice hayırla sağlıkla kucağına alıp analı babalı dedeli büyütmek nasıp olur inşallah. Babana en kısa zamanda şifalar diliyorum.
Çok teşekkür ederim canım İnşaallah sağlıkla huzurla kucaklarımıza alırız bebislerimizi herşeyin başı sağlık gerçekten yüreğine sağlık canim

kızlar ya ben çok kötü hissediyorum kendimi depresyona girdim galiba bebeğim sağlıklı olacak mı korkusu sardı çok fena. biliyorum çok saçma ama hiç plan yapamıyorum kafamda. heveslenemiyorum hep bir korku hali. sadece bende mi oluyor böyle ya.

kızlar ya ben çok kötü hissediyorum kendimi depresyona girdim galiba bebeğim sağlıklı olacak mı korkusu sardı çok fena. biliyorum çok saçma ama hiç plan yapamıyorum kafamda. heveslenemiyorum hep bir korku hali. sadece bende mi oluyor böyle ya.
Öyle düşünme bence sonuçta başta burada olmak üzere dualarımızı ediyoruz sağlıklı olabilmeleri için elimizden geleni yapmak için hazırız psikolojini bozma lütfen güzel şeyler düşün güzel olsun hersey İnşallah

Öyle düşünme bence sonuçta başta burada olmak üzere dualarımızı ediyoruz sağlıklı olabilmeleri için elimizden geleni yapmak için hazırız psikolojini bozma lütfen güzel şeyler düşün güzel olsun hersey İnşallah
bu zamana kadar öyleydim canım eşimle ben tek gen hastalığı taşıyoruz ve ilk bebeğimizi kaybettik. çok şükür bu bebeğimde o hastalığa dair birşey rastlanmadı ama üçlü testim riskli çıktı bebeğin kalbinde iki tane parlama var. amniyo yada harmony test yaptırmadım bebeğimin sağlıklı olduğununa zaten inandım ama birden içimi korku kapladı iki gündür göğsüm sıkışıyor resmen. rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

bu zamana kadar öyleydim canım eşimle ben tek gen hastalığı taşıyoruz ve ilk bebeğimizi kaybettik. çok şükür bu bebeğimde o hastalığa dair birşey rastlanmadı ama üçlü testim riskli çıktı bebeğin kalbinde iki tane parlama var. amniyo yada harmony test yaptırmadım bebeğimin sağlıklı olduğununa zaten inandım ama birden içimi korku kapladı iki gündür göğsüm sıkışıyor resmen. rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.[/QUOT canm sağlıkli olur İnşallah hastalığa dair birsey çıkmamış çok şükür diğer durumlar sa sağlıklı doğar İnşallah üzme kendini lütfen dikkat et kendine

bu zamana kadar öyleydim canım eşimle ben tek gen hastalığı taşıyoruz ve ilk bebeğimizi kaybettik. çok şükür bu bebeğimde o hastalığa dair birşey rastlanmadı ama üçlü testim riskli çıktı bebeğin kalbinde iki tane parlama var. amniyo yada harmony test yaptırmadım bebeğimin sağlıklı olduğununa zaten inandım ama birden içimi korku kapladı iki gündür göğsüm sıkışıyor resmen. rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım çok düşünme herşey olacağına varır üzme kendini inşallah sağsalim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın ilki öyle diye buda öyle olcak diye birşey yok biliyosun kalbini ferah tut dualarımız seninle

F ferda88 ,canim böyle kötü şeyleri aklına hiç getirme ....hamilelikte zaman zaman böyle düşünceler olurmuş, kalbini ferah tut hiç kötüyü getirme aklina..sıradaki duada senin için olucak biz senin bütün korkularını bu güzel duayla alip goturucez insallah..elini karnına koy arada konuş bebeginle onu sev güzel şeyler düşün..:KK46::anne::KK200:

F ferda88 ,canim böyle kötü şeyleri aklına hiç getirme ....hamilelikte zaman zaman böyle düşünceler olurmuş, kalbini ferah tut hiç kötüyü getirme aklina..sıradaki duada senin için olucak biz senin bütün korkularını bu güzel duayla alip goturucez insallah..elini karnına koy arada konuş bebeginle onu sev güzel şeyler düşün..:KK46::anne::KK200:
canım benim sağol. allah hepinizden razı olsun güzel anneler hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde alalım kucağımıza inşallah bebişlerimizi.

canım benim sağol. allah hepinizden razı olsun güzel anneler hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde alalım kucağımıza inşallah bebişlerimizi.
F ferda88 senle ben valla bi dogursak da butun endiselerimiz bitse :( ben suan dogumdanda korkuyorum. Ne yapacagim bilmiyorum. Sezeryandan da normal dogumdan da tirsiyorum. Ne yapacam bilmem. Bir de tabii bebegin sagligindan da endiselerim var.

F ferda88 senle ben valla bi dogursak da butun endiselerimiz bitse :KK43: ben suan dogumdanda korkuyorum. Ne yapacagim bilmiyorum. Sezeryandan da normal dogumdan da tirsiyorum. Ne yapacam bilmem. Bir de tabii bebegin sagligindan da endiselerim var.
Siz böyle yaparsanız vah benim halime :110:gidip bi ağlama duvarı bulmam lazım.:eek:yapmayın bebeklerinizi düşünün küçük popolar minik burunlar missss kokular kocaman gülen gozler:KK46::KK46::anne::anne:

Back