- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİNNNNN CANIM AMİNNNNNDualarinizin kabul oldugu hayirli kandiller diliyorum hepinize kizlar. Rabbim bu gunun ve gecenin yuzu sutu hurmetine kimin ne dilegi istegi varsa kabul etsin. Kimin derdi tasasi hastasi varsa sifa ve derman versin. Borclu kullarina yardim etsin. Evlerimize ailelerimize once saglik sihhat sonra huzur ve rizik versin. Olan evlatlarimiza dogacak yavrulatimiza yegenlerimize ana baba kardes koca basta olmak uzere butun sevdiklerimize saglikli uzun omur nasip etsin, olmuslerimize gani gani rahmet etsin.
Canım son gün yarın biz erken bitirdik sadeceAllah kabul etsin arkadaşlar çok hastayım yatıyorum son gün bugün müydü? yarın biliyodum ben
Tamam o zaman az kaldı zaten yetiştiririm allahın izniyleCanım son gün yarın biz erken bitirdik sadece
Geçmiş olsun canım neyin varAllah kabul etsin arkadaşlar çok hastayım yatıyorum son gün bugün müydü? yarın biliyodum ben
Sağol canım boğazım iltihaplanmış antibiyotik alıyorum yatıyorum idrar yollarında da iltihap çıktıGeçmiş olsun canım neyin var
Canım geçmiş olsun dikkat et kendineSağol canım boğazım iltihaplanmış antibiyotik alıyorum yatıyorum idrar yollarında da iltihap çıktı
Çok geçmiş olsun dikkat etSağol canım boğazım iltihaplanmış antibiyotik alıyorum yatıyorum idrar yollarında da iltihap çıktı
Gecmis olsun canim bitiremezsen haber ver yardim edelim olur mu:) yorma kendini dinlen. Bu mevsimler cok kotu. Herkes bogazindan antibiyotiklik olmus.Sağol canım boğazım iltihaplanmış antibiyotik alıyorum yatıyorum idrar yollarında da iltihap çıktı
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bitiremezsen söyle devam ederim canımAllah kabul etsin arkadaşlar çok hastayım yatıyorum son gün bugün müydü? yarın biliyodum ben
Aminnnnn canım benim senin de İnşallahRica ederim canim..gonlunde ne muradin varsa Rabbim hayirlisiyla nasip eylesin insallah..