• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

image.jpeg

Dualarinizin kabul oldugu hayirli kandiller diliyorum hepinize kizlar. Rabbim bu gunun ve gecenin yuzu sutu hurmetine kimin ne dilegi istegi varsa kabul etsin. Kimin derdi tasasi hastasi varsa sifa ve derman versin. Borclu kullarina yardim etsin. Evlerimize ailelerimize once saglik sihhat sonra huzur ve rizik versin. Olan evlatlarimiza dogacak yavrulatimiza yegenlerimize ana baba kardes koca basta olmak uzere butun sevdiklerimize saglikli uzun omur nasip etsin, olmuslerimize gani gani rahmet etsin.
AMİNNNNN CANIM AMİNNNNN

F Ftszynp canim dua mi bitirdim asososos asososos canim Allah kolay bir doğum versin sağlıklı ve hayirli bir evladın olsun.babaciginda en yakın zamanda iylessin sağlıklı huzurlu günleriniz olsun.:dua::dua:
Çok çok teşekkür ederim canım Allah'ım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin yüreğine sağlık

Allah kabul etsin arkadaşlar çok hastayım yatıyorum son gün bugün müydü? yarın biliyodum ben :(

SALAT-I TEFRİCİYE DUASI

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi,ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.
Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. isteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.
Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur.

DUA SAHİBİ: asososos asososos
DUANIN NİYETİ: dünyaya gelecek bebeğimin sağ sağlıklı ayıpsız kusursuz eksiksiz noksansız hayırlısıyla doğması.

DUANIN BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ ZAMANI: 20.05.2016 DA SAAT 09.00 DA BAŞLAYACAK 23.05.2016 SAAT 22:00 DA BİTECEK.

HER KISININ OKUYACAGI DUA SAYISI: DUA SAHİBİ GÜNDE 112 KEZ 4 GÜN BOYUNCATOPLAM 448 KEZ OKUYACAK. DİĞER ARKADAŞLAR GÜNDE 111 KEZ OKUYACAK. 4 GÜN BOYUNCA TOPLAMDA 444 OKUYACAK.

1. P pdozlem GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
2. gecem1984 gecem1984 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
3. matsiyahoje matsiyahoje GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
4. asososos asososos GÜNDE 112 TOPLAMDA 448
5. F ferda88 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
6. LiveYourLife35 LiveYourLife35 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
7. Akliminselimi Akliminselimi GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
8. jio jio GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
9. C calikusu2912 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
10. F Ftszynp GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU

Back