- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
Cnm çok sevindim iyi geçmesine inşallah doğuma kadar dahada düzelsin maşallahhh kilosuda güzel bakalım biz kaç olduk.38 de mi doğum belli oldu muKilosu da 2400 olmuş 33+4 üz bugün.LiveYourLife35 sen sormuştun dimi canım bebekler yakın gidiyo diye merak etmiştin kontroldeki kilosunu
canım benim kısmet olursa kızım olacak ama çin takviminde erkek çıkıyorKızlar çok merak ediyorum hepinizin bebeklerinin cinsiyeti belli.çin takvimine bakıp doğruluk payı ne kadarmış diye bu testi yapar misiniz bir dakikanizi alır.sonucu bana da yazar misiniz.ornek ,sonuç erkek çıktı ama benimki kız gibi
Doğum için 15 gün sonra doğum yapacağım hastaneye gidicem oraya sorucam bakalım. Benim işler karışık bebek ameliyat olacağı için küvezin yoğun bakımın boş olduğu gün doğum yapıcam tam tarih bile verseler 1-2 gün bekleyebilirim. Bir de sezaryen mı normal doğum mu o da belli değil şuan. Zaten devlete gidiyom belli bi doktor yok kim denk gelirsr olcak. Bilemiyorum yani hiç böyle düşünmemiştim doğumumu çok muallakta kaldı herşeyCnm çok sevindim iyi geçmesine inşallah doğuma kadar dahada düzelsin maşallahhh kilosuda güzel bakalım biz kaç olduk.38 de mi doğum belli oldu mu
Canım nub teorisi diye bişey var o daha doğru çıkıyo ona bi bak istersen. Benim hamile kalmış olabilecrğim iki gün vardı çin takviminde birinde kız birinde erkek çıktı. Bebeğim kız. Çin takvimi tek ilişki olursa denenir ancakKızlar çok merak ediyorum hepinizin bebeklerinin cinsiyeti belli.çin takvimine bakıp doğruluk payı ne kadarmış diye bu testi yapar misiniz bir dakikanizi alır.sonucu bana da yazar misiniz.ornek ,sonuç erkek çıktı ama benimki kız gibi
Hayırlısı olDoğum için 15 gün sonra doğum yapacağım hastaneye gidicem oraya sorucam bakalım. Benim işler karışık bebek ameliyat olacağı için küvezin yoğun bakımın boş olduğu gün doğum yapıcam tam tarih bile verseler 1-2 gün bekleyebilirim. Bir de sezaryen mı normal doğum mu o da belli değil şuan. Zaten devlete gidiyom belli bi doktor yok kim denk gelirsr olcak. Bilemiyorum yani hiç böyle düşünmemiştim doğumumu çok muallakta kaldı herşey
anladım canım hayırlısı olsun habersiz bırakma yaz bizeDoğum için 15 gün sonra doğum yapacağım hastaneye gidicem oraya sorucam bakalım. Benim işler karışık bebek ameliyat olacağı için küvezin yoğun bakımın boş olduğu gün doğum yapıcam tam tarih bile verseler 1-2 gün bekleyebilirim. Bir de sezaryen mı normal doğum mu o da belli değil şuan. Zaten devlete gidiyom belli bi doktor yok kim denk gelirsr olcak. Bilemiyorum yani hiç böyle düşünmemiştim doğumumu çok muallakta kaldı herşey
Kontrolun iyi gecmesine cok sevindim arkadasim. Insallah daha da iyi olacak. Dun cik yogundum yazamadim. Icini ferah tut.Arkadaşlar kontrol vardı bügün. İyi geçti çok şükür. Doktor iyiye gidiyor dedi. Gerçi tam net göremedi kemikler sertleştiği için ama gördüğüm kadarıyla iyileşiyor dedi.
Aysonunda mr çektircem. Orda daha net görünür.
Allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah
Sağol canım benim inşallah hepimiz güzel haberler alırız hep :)Kontrolun iyi gecmesine cok sevindim arkadasim. Insallah daha da iyi olacak. Dun cik yogundum yazamadim. Icini ferah tut.
evet canım oldu:) böylece kiminle ilgili birşey söylemek istersen o kişiyi etiketle:)
Canim bitirdim dualarimi Allah kabul etsin İnşallahevet canım oldu:) böylece kiminle ilgili birşey söylemek istersen o kişiyi etiketle:)
Allah kabul etsin güzel anneler allah razı olsun.F Ftszynp ben bitirdim cnm,matsiyahoje annemizin her işi rast gitsin, sıkıntısız doğumu olsun, inşallah günden güne iyiye gitsin her şey,Allah kalbine ferahlık versin, sağlıklı ,imanlı bir kızı olsun:)))
Amin canım Bebeğine sağlık olsun İnşallah en iyi haberlerini almamız dileğiyle sağlıkla huzurla zamaninda kucaklarımıza alırız İnşallah
Amin canım allah razı olsun ♥Amin canım Bebeğine sağlık olsun İnşallah en iyi haberlerini almamız dileğiyle sağlıkla huzurla zamaninda kucaklarımıza alırız İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?