ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Kızlar çok merak ediyorum hepinizin bebeklerinin cinsiyeti belli.çin takvimine bakıp doğruluk payı ne kadarmış diye bu testi yapar misiniz bir dakikanizi alır.sonucu bana da yazar misiniz.ornek ,sonuç erkek çıktı ama benimki kız gibi

canım benim kısmet olursa kızım olacak ama çin takviminde erkek çıkıyor

Cnm çok sevindim iyi geçmesine inşallah doğuma kadar dahada düzelsin maşallahhh kilosuda güzel bakalım biz kaç olduk.38 de mi doğum belli oldu mu
Doğum için 15 gün sonra doğum yapacağım hastaneye gidicem oraya sorucam bakalım. Benim işler karışık bebek ameliyat olacağı için küvezin yoğun bakımın boş olduğu gün doğum yapıcam tam tarih bile verseler 1-2 gün bekleyebilirim. Bir de sezaryen mı normal doğum mu o da belli değil şuan. Zaten devlete gidiyom belli bi doktor yok kim denk gelirsr olcak. Bilemiyorum yani hiç böyle düşünmemiştim doğumumu çok muallakta kaldı herşey

Canım nub teorisi diye bişey var o daha doğru çıkıyo ona bi bak istersen. Benim hamile kalmış olabilecrğim iki gün vardı çin takviminde birinde kız birinde erkek çıktı. Bebeğim kız. Çin takvimi tek ilişki olursa denenir ancak

Hayırlısı ol
anladım canım hayırlısı olsun habersiz bırakma yaz bize

Kontrolun iyi gecmesine cok sevindim arkadasim. Insallah daha da iyi olacak. Dun cik yogundum yazamadim. Icini ferah tut.

kızlar günaydın size bir şey sorcam ya bu etiketleme nereden yapılıyor ben yapamıyorum

SALAT-I TEFRİCİYE DUASI

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.
Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. isteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.
Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur.
katılmak isteyenlerle liste yapacağım. DOĞUMU YAKIN OLANLARI ÖNE YAZABİLİRİZ.

DUA SAHİBİ: matsiyahoje
DUANIN NİYETİ: dünyaya gelecek bebeğimin sağ sağlıklı ayıpsız kusursuz eksiksiz noksansız hayırlısıyla doğması.

DUANIN BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ ZAMANI: 16.05.2016 DA SAAT 09.00 DA BAŞLAYACAK 19.05.2016 SAAT 22:00 DA BİTECEK.

HER KİSİNİN OKUYACAĞI DUA SAYISI: DUA SAHİBİ GÜNDE 112 KEZ 4 GÜN BOYUNCATOPLAM 448 KEZ OKUYACAK. DİĞER ARKADAŞLAR GÜNDE 111 KEZ OKUYACAK. 4 GÜN BOYUNCA TOPLAMDA 444 OKUYACAK.

1. P pdozlem GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
2. gecem1984 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
3. matsiyahoje GÜNDE 112 TOPLAMDA 448
4. asososos GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
5. F ferda88 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
6. LiveYourLife35 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
7. @Mehtapi GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
8. jio GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
9. C calikusu2912 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
10. F Ftszynp GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU

ARKADAŞLAR KİŞİ SAYISI DEĞİŞTİĞİ İÇİN DUA SAYISI DA DEĞİŞTİ. BUGÜNDEN İTİBAREN BU ŞEKİLDE OKUYACAĞIZ.
KIZLAR BU DUADA DUANIN SAYISI ÖNEMLİ EKSİK YA DA FAZLA OLMAMASINA DİKKAT EDİN. BEN SON 100 DUAMI SON ONA BIRAKACAĞIM Kİ YANLIŞLIKLA FAZLA OKUYAN OLURSA SAYI DOĞRU ÇIKSIN DİYE.

ALLAH HEPİMİZİN NİYETİNİ KABUL ETSİN. ARKADAŞLAR BİR DE DUASI BİTEN KİŞİ CUMA GÜNÜ SABAH NAMAZI İLE SELA ARASINDA BİR YASİN OKUYUP DUASINI EDERSE DAHA MAKBUL OLDUĞUNU DUYMUŞTUM. ARAPÇASINI BİLMEYEN TÜRKÇESİNDEN DE OKUYABİLİR. KIZLAR SAAT 22.00 A KADAR HABER BEKLİYORUM.YETİŞTİREMEYECEK OLAN VARSA YAZSIN BİZ TAMAMLAYALIM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…