• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Sen ve eşin sakin insanlarsanız bebeğinde sakindir canım. Benim eşim sakin de ben hiç sakin bi tip değilim. Kızda muhtemelen bana benzeyecek. Evladım işim yüzünden içimde bütün gün stres topuna dönüyor zaten. Gerçi senin işte aynı:)
eşim oldukça sakindir. ama ben hiç sakin değilim... düşün trabzonluyum.. nasıl sakin olabilirim ki...

• Beğen
Reactions: jio
canım ya haklısın ben bu haftada bile yürümekte zorlanıyorum. önceden sabahtan akşama kadar yürüsem bana mısın demezdi şimdi 1 saat dolaşamıyorum. o yüzden hazirana kadar bütün alışverişlerimi tamamlamak istiyorum. kızlar bir de hepiniz magnezyum kullanıyor musunuz?
osteocare kullanıyorum ben canım. artık kramplar başladı 2 gün içmesem hemen tık tık atmaya başlıyo bacaklarım.

osteocare kullanıyorum ben canım. artık kramplar başladı 2 gün içmesem hemen tık tık atmaya başlıyo bacaklarım.
ben kullanmıyorum da bi sorayım dedim. bir de kanım 10 çıktı ama kan ilacını da içmiyom kabız oluyorum diye inşallah sorun olmaz.

jio jio canım nasıl insanların bi günü bi gününü tutmuyosa bebekler de öyle. benim kızım da bazen çok hareketli bazen çok sakin. senin bebişin dönmüş olabilir baş gelişine dönunca hareketler azalıyo diyorlar
bi de duamı okurken çok hareket ediyor bir yandan dua ediyorum bir yandan şükrediyorum :anne:

ben kullanmıyorum da bi sorayım dedim. bir de kanım 10 çıktı ama kan ilacını da içmiyom kabız oluyorum diye inşallah sorun olmaz.
kansızlık çok önemli diye biliyorum doktorunla görüş istersen bu konuyu. hiç olmazsa ilacı kullanmağını bilsin ona göre ya ilacı değiştirir yada başka bişeyler önerir

Ama dönemsi için çok erken değil mi daha 27. haftamdayım.

benim de şişti bi de yanıyor. zaten bi haftadır komple yanıyorum akşamları ılık suya koymak lazım heralde bilemedim ki hem hamilelik ilerlerdi hem sıcaklar bastırdı onun etkisidir.
bir de ben tuzu kesmiştim bayadır ama geçen gün tansiyonum düşünce biraz artırdım tuzu belki ondan olmuştur. tuzu kesmeyi dene istersen? geçmiş olsun
sağol canım bende uzun zamandır tuzu çok azalttım ama sanırım artık sıcakları etkisi . şişmesi değil de üstüne basamıyorum acıyor o beni mahvetti allah hepimizin yardımcısı olsun. inşallah kontrolünde güzel geçer bugün. benimki çarşambaya ertelendi.

Omega-3 tabletlerinden kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangisini önerirsiniz? Ben marincap'ın balık hapını aldım. Ama hiç bir ilacı bu zamana kadar düzgün içmediğim gibi hamilelikte de vitamindi kan, ilacıydı, balık hapıydı hiç birini düzgün kullanmıyorum.

canım ya haklısın ben bu haftada bile yürümekte zorlanıyorum. önceden sabahtan akşama kadar yürüsem bana mısın demezdi şimdi 1 saat dolaşamıyorum. o yüzden hazirana kadar bütün alışverişlerimi tamamlamak istiyorum. kızlar bir de hepiniz magnezyum kullanıyor musunuz?
canım mutlaka alışverişini erken yap ben geçen hafta yaptım iyiki de yapmışım bu hafta ayaklarımın üstüne basamıyorum giderek de daha ağırlaşcam. birde eminönüne gittim kalabalık çok bunaltıcı. ben magnezyum kulanıyorum ama hergün değil haftada 3 kere falan.

canım mutlaka alışverişini erken yap ben geçen hafta yaptım iyiki de yapmışım bu hafta ayaklarımın üstüne basamıyorum giderek de daha ağırlaşcam. birde eminönüne gittim kalabalık çok bunaltıcı. ben magnezyum kulanıyorum ama hergün değil haftada 3 kere falan.
evet canım bu ay sonu beşiği halletmem lazım. biz de 26 mayısta istanbula geleceğiz ama eminönüne flan gidemem. biraz park bahçe gezmek istiyom emirgana gitmek istiyorum allah nasip ederse. bu yaz tatile gidemeyeceğim diye hüsranlardayım zaten.

Omega-3 tabletlerinden kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangisini önerirsiniz? Ben marincap'ın balık hapını aldım. Ama hiç bir ilacı bu zamana kadar düzgün içmediğim gibi hamilelikte de vitamindi kan, ilacıydı, balık hapıydı hiç birini düzgün kullanmıyorum.
ben de düzgün kullanmıyorum. omega 3 hapı da kullanmıyorum. ama haftada bir balık mutlka yiyorum 2-3 günde bir de ceviz yiyorum. umarım yetiyodur.

sağol canım bende uzun zamandır tuzu çok azalttım ama sanırım artık sıcakları etkisi . şişmesi değil de üstüne basamıyorum acıyor o beni mahvetti allah hepimizin yardımcısı olsun. inşallah kontrolünde güzel geçer bugün. benimki çarşambaya ertelendi.
kontrol yarın canım inşallah güzel geçer. çıkınca yazarım size. acıması ödemdendir bence. benim de baya rahatsız ayaklarım. özellikle bugün oturmak bile zor geldi yatmak istiyorum. sanıyorum 37 ye kadar dayanamadan 35 te falan izne ayrılcam.

kontrol yarın canım inşallah güzel geçer. çıkınca yazarım size. acıması ödemdendir bence. benim de baya rahatsız ayaklarım. özellikle bugün oturmak bile zor geldi yatmak istiyorum. sanıyorum 37 ye kadar dayanamadan 35 te falan izne ayrılcam.
inşallah canım benimki de çarşambaya kaldı. dayanmak istiyorum canım 37 ye kadar ama galiba bende dayanamıcam.

Ama dönemsi için çok erken değil mi daha 27. haftamdayım.
Cnm benim oğlumda bütün gece uyumaz uçan tekmeler şeklinde düşün sonra 27 haftada azaldı biraz korktum hatta ama normalmiş 27 ve 28. Haftalarda biraz yavaşlıyolar büyüdüler artık yerleri daralıyor yatağa uzan bir bardak süt iç ben soğuk içiyorum hem mide yanmasına iyi geliyor neyse sütü iç uzan ellerine karnına koy konuş onunla bak nasıl başlıyo tekmelere

Back