• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Cnm benim oğlumda bütün gece uyumaz uçan tekmeler şeklinde düşün sonra 27 haftada azaldı biraz korktum hatta ama normalmiş 27 ve 28. Haftalarda biraz yavaşlıyolar büyüdüler artık yerleri daralıyor yatağa uzan bir bardak süt iç ben soğuk içiyorum hem mide yanmasına iyi geliyor neyse sütü iç uzan ellerine karnına koy konuş onunla bak nasıl başlıyo tekmelere
KIZLAR BEN KONUŞAMIYORUM HİÇ SANKİ KENDİ KENDİME KONUŞUYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM . BÖYLE Bİ GARİP OLUYORUM NİYEYSE:)

ay bende aynı canım 37 - 37,5 giyerim normalde şuan ayagımda 39 numara babet var :KK76: ben uzun zamandır tutsuz yiyorum ama galiba yoruluncada oluyor
Çalışıyosun tabii dmi cnm ondandır ben bıraktım işi evdeyim o yüzden ayaklarım rahat olduğu halde bu kadar akşam eve gelince soğuk su tut yat dinlen biraz havaya kaldır tabi bütün gün ayakkabının içinde ayaklar ondan ben alyansımı bile takanıyorum ellerimde şiş baya

Çalışıyosun tabii dmi cnm ondandır ben bıraktım işi evdeyim o yüzden ayaklarım rahat olduğu halde bu kadar akşam eve gelince soğuk su tut yat dinlen biraz havaya kaldır tabi bütün gün ayakkabının içinde ayaklar ondan ben alyansımı bile takanıyorum ellerimde şiş baya
evet canım çalışıyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun tam yaza denk geldik

canım ya haklısın ben bu haftada bile yürümekte zorlanıyorum. önceden sabahtan akşama kadar yürüsem bana mısın demezdi şimdi 1 saat dolaşamıyorum. o yüzden hazirana kadar bütün alışverişlerimi tamamlamak istiyorum. kızlar bir de hepiniz magnezyum kullanıyor musunuz?
Ben 2 3 aydir kullaniyorum magnezyum canim.bunun yaninda calsiyum balik yagi hapim da var..kanim normal oldugu halde gecen hafta depolar bosalmasin diye kan ilaci da basladik..

ben kullanmıyorum da bi sorayım dedim. bir de kanım 10 çıktı ama kan ilacını da içmiyom kabız oluyorum diye inşallah sorun olmaz.
Canim kan ilacini ihmal etme derim,sonra toparlamasi daha zor oluyor..bir de soylemesi ayip magnezyum olarak magnevit kullaniyorum,o benim kabiz olmami da engelliyor cok sukur. Sen de doktoruna mutlaka bir danis bence..

Cnm benim oğlumda bütün gece uyumaz uçan tekmeler şeklinde düşün sonra 27 haftada azaldı biraz korktum hatta ama normalmiş 27 ve 28. Haftalarda biraz yavaşlıyolar büyüdüler artık yerleri daralıyor yatağa uzan bir bardak süt iç ben soğuk içiyorum hem mide yanmasına iyi geliyor neyse sütü iç uzan ellerine karnına koy konuş onunla bak nasıl başlıyo tekmelere
Aaaa seninki de mi sute hemen tepki veriyor..benim bebis de hemen hareketleniyo sutu icince..bazen sirf onun icin iciyorum sutu:)

Omega-3 tabletlerinden kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangisini önerirsiniz? Ben marincap'ın balık hapını aldım. Ama hiç bir ilacı bu zamana kadar düzgün içmediğim gibi hamilelikte de vitamindi kan, ilacıydı, balık hapıydı hiç birini düzgün kullanmıyorum.
Benim dr omega 3, d ecavit ve seleno 6 verdi düzenli kullanıyorum.

Sağol canım. Neden az kıpırdıyor diye resmen dert edinmiştim.

Arkadaşlar kontrol vardı bügün. İyi geçti çok şükür. Doktor iyiye gidiyor dedi. Gerçi tam net göremedi kemikler sertleştiği için ama gördüğüm kadarıyla iyileşiyor dedi.
Aysonunda mr çektircem. Orda daha net görünür.
Allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah

Back