- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR BEN KONUŞAMIYORUM HİÇ SANKİ KENDİ KENDİME KONUŞUYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM . BÖYLE Bİ GARİP OLUYORUM NİYEYSE:)Cnm benim oğlumda bütün gece uyumaz uçan tekmeler şeklinde düşün sonra 27 haftada azaldı biraz korktum hatta ama normalmiş 27 ve 28. Haftalarda biraz yavaşlıyolar büyüdüler artık yerleri daralıyor yatağa uzan bir bardak süt iç ben soğuk içiyorum hem mide yanmasına iyi geliyor neyse sütü iç uzan ellerine karnına koy konuş onunla bak nasıl başlıyo tekmelere
CANIM ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN MAŞALLAH DİYELİM.
Cnm o zaman müzik dinlet bak klasik müzik onada çok tepki veriyolar süt iç nasıl hateketleniyolar sütü çok seviyolarKIZLAR BEN KONUŞAMIYORUM HİÇ SANKİ KENDİ KENDİME KONUŞUYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM . BÖYLE Bİ GARİP OLUYORUM NİYEYSE:)
ay bende aynı canım 37 - 37,5 giyerim normalde şuan ayagımda 39 numara babet var ben uzun zamandır tutsuz yiyorum ama galiba yoruluncada oluyormatsiyahoje cnm inşallah güzel haberler alırsın F ferda88 cnm bende 37 numara giyiyordum dün gidip 39 numara babet aldım ama acımıyo tuzu azalt cnm bol su iç birde
Çalışıyosun tabii dmi cnm ondandır ben bıraktım işi evdeyim o yüzden ayaklarım rahat olduğu halde bu kadar akşam eve gelince soğuk su tut yat dinlen biraz havaya kaldır tabi bütün gün ayakkabının içinde ayaklar ondan ben alyansımı bile takanıyorum ellerimde şiş bayaay bende aynı canım 37 - 37,5 giyerim normalde şuan ayagımda 39 numara babet var ben uzun zamandır tutsuz yiyorum ama galiba yoruluncada oluyor
evet canım çalışıyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun tam yaza denk geldikÇalışıyosun tabii dmi cnm ondandır ben bıraktım işi evdeyim o yüzden ayaklarım rahat olduğu halde bu kadar akşam eve gelince soğuk su tut yat dinlen biraz havaya kaldır tabi bütün gün ayakkabının içinde ayaklar ondan ben alyansımı bile takanıyorum ellerimde şiş baya
Amin cnm evet sıcaklarda yandık wallaevet canım çalışıyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun tam yaza denk geldik
Ben 2 3 aydir kullaniyorum magnezyum canim.bunun yaninda calsiyum balik yagi hapim da var..kanim normal oldugu halde gecen hafta depolar bosalmasin diye kan ilaci da basladik..canım ya haklısın ben bu haftada bile yürümekte zorlanıyorum. önceden sabahtan akşama kadar yürüsem bana mısın demezdi şimdi 1 saat dolaşamıyorum. o yüzden hazirana kadar bütün alışverişlerimi tamamlamak istiyorum. kızlar bir de hepiniz magnezyum kullanıyor musunuz?
Canim kan ilacini ihmal etme derim,sonra toparlamasi daha zor oluyor..bir de soylemesi ayip magnezyum olarak magnevit kullaniyorum,o benim kabiz olmami da engelliyor cok sukur. Sen de doktoruna mutlaka bir danis bence..ben kullanmıyorum da bi sorayım dedim. bir de kanım 10 çıktı ama kan ilacını da içmiyom kabız oluyorum diye inşallah sorun olmaz.
Aaaa seninki de mi sute hemen tepki veriyor..benim bebis de hemen hareketleniyo sutu icince..bazen sirf onun icin iciyorum sutu:)Cnm benim oğlumda bütün gece uyumaz uçan tekmeler şeklinde düşün sonra 27 haftada azaldı biraz korktum hatta ama normalmiş 27 ve 28. Haftalarda biraz yavaşlıyolar büyüdüler artık yerleri daralıyor yatağa uzan bir bardak süt iç ben soğuk içiyorum hem mide yanmasına iyi geliyor neyse sütü iç uzan ellerine karnına koy konuş onunla bak nasıl başlıyo tekmelere
Evet cnm çikolatadan fazla süte tepki veriyo hergün yatarken içiyorum ben çok faydalı zaten bardak biter bitmez uyanıyo başlıyo hemenAaaa seninki de mi sute hemen tepki veriyor..benim bebis de hemen hareketleniyo sutu icince..bazen sirf onun icin iciyorum sutu:)
Dinlettim canim tik yoktu:) keyfi isteyince hareket ediyo:) hatta fetih suresini dinlettim onda daha cok hareket etti:)Cnm o zaman müzik dinlet bak klasik müzik onada çok tepki veriyolar süt iç nasıl hateketleniyolar sütü çok seviyolar
Yaaa bende dinleteyim:)Uslu olcak demekki annesi ne güzelDinlettim canim tik yoktu:) keyfi isteyince hareket ediyo:) hatta fetih suresini dinlettim onda daha cok hareket etti:)
Benim dr omega 3, d ecavit ve seleno 6 verdi düzenli kullanıyorum.Omega-3 tabletlerinden kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangisini önerirsiniz? Ben marincap'ın balık hapını aldım. Ama hiç bir ilacı bu zamana kadar düzgün içmediğim gibi hamilelikte de vitamindi kan, ilacıydı, balık hapıydı hiç birini düzgün kullanmıyorum.
Sağol canım. Neden az kıpırdıyor diye resmen dert edinmiştim.Cnm benim oğlumda bütün gece uyumaz uçan tekmeler şeklinde düşün sonra 27 haftada azaldı biraz korktum hatta ama normalmiş 27 ve 28. Haftalarda biraz yavaşlıyolar büyüdüler artık yerleri daralıyor yatağa uzan bir bardak süt iç ben soğuk içiyorum hem mide yanmasına iyi geliyor neyse sütü iç uzan ellerine karnına koy konuş onunla bak nasıl başlıyo tekmelere
Evet ben de çok tedirgin olmuştum anlıyorum seniSağol canım. Neden az kıpırdıyor diye resmen dert edinmiştim.
Canım mesaji gördünmu özel deattim konuşuruz diyeİnşallah canım haber verirsin kontrolden sonra