• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Canim sen bitirince beni etiketle o zaman diger arkadasa geceriz. Ona gore liste yaparim. Uyuyakalirsam pazartesi sabah baslariz.
Aslında bundan sonra öyle yapsak daha iyi olur akşam 5ten 5e yapmak yerine.
Ben bitirince etiketlerim canım merak etme bitiremesem bile haber veririm

kizlar ben nasipse gun iceridinde bitirecem ama aksami rahat bulur.disaridayim suan.bence yeni kisiye yarin baslayalim sizcedeuygunsa.ben donus yapmasam da dagitmayin benim payima dusenleri.bitircem ALlahin izniyle yalniz telim bozuk oldugu icin buraya yazmam gecikecek.aeo

kizlar ben nasipse gun iceridinde bitirecem ama aksami rahat bulur.disaridayim suan.bence yeni kisiye yarin baslayalim sizcedeuygunsa.ben donus yapmasam da dagitmayin benim payima dusenleri.bitircem ALlahin izniyle yalniz telim bozuk oldugu icin buraya yazmam gecikecek.aeo
tamm cnm diğer arkadaşa yarın sabah başlarız. Bu akşam herkes bitirir.haftasonu aksamalar olabiliR. YARIN 9 GİBİ DİĞER ARKADASA BAŞLARIZ. AMA GECEDE OLSA BİTİRİNCE ETİKETLE BENİ CNM.

DUA SAHİBİ: gecem1984 gecem1984
DUANIN NİYETİ: dünyaya gelecek bebeğimin sağ sağlıklı ayıpsız kusursuz eksiksiz noksansız hayırlısıyla doğması.

DUANIN BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ ZAMANI:12.05.2016 DA SAAT 12.00 DA BAŞLAYACAK 15.05.2016 SAAT 17.00 DA BİTECEK.

HER KİSİNİN OKUYACAĞI DUA SAYISI: DUA SAHİBİ GÜNDE 112 KEZ 4 GÜN BOYUNCATOPLAM 448 KEZ OKUYACAK. DİĞER ARKADAŞLAR GÜNDE 111 KEZ OKUYACAK. 4 GÜN BOYUNCA TOPLAMDA 444 OKUYACAK.

1. P pdozlem GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
2. gecem1984 gecem1984 GÜNDE 112 TOPLAMDA 448
3. matsiyahoje matsiyahoje GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
4. Akliminselimi Akliminselimi GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
5. jio jio GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
6. F ferda 88 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
7. C calikusu2912 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
8. F Ftszynp GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
9. LiveYourLife35 LiveYourLife35 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
10. asososos asososos GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
KIZLAR DUANIN SAYISINI FAZLA OKUYAN OLURSA BANA HABER VERSİN. BENİM 30 TANESİ SON ANDA OKUNACAK Kİ FAZLA OLANLAR DÜŞÜLSÜN DİYE. BİR DE BU GECE DUALARINIZI BİTİRİVERİN Kİ YARIN ) DA YENİ LİSTEYE BAŞLAYALIM. BİTİRİNCE BENİ ETİKETLEYİN.

Son düzenleme:
Dun ailecek izmir e gittik de canim,yolda en guzel sey tesbih cekmek bence :)normalde de okumayi severim..
hem gezmek hem de dua etmek insanı daha iyi hissedttiriyor. dünya işleriyle uğraşsak da allah için bir şeyler yaptım diyebiliyoruz. bi grupta peygamberimizin ruhuna fatiha ve yasin başlatmışlar istersen bak bi. ben 100 fatiha okudum 2 de yasin okuyacam şeytan bırakırsa:) bugün de bir cüz okumam lazım. ama yavaş okuyorum:( bu kulübün bana en büyük katkısı sosyal ortamda bulamadığım dua gruplarını bulmam oldu:) çok şükür.

hem gezmek hem de dua etmek insanı daha iyi hissedttiriyor. dünya işleriyle uğraşsak da allah için bir şeyler yaptım diyebiliyoruz. bi grupta peygamberimizin ruhuna fatiha ve yasin başlatmışlar istersen bak bi. ben 100 fatiha okudum 2 de yasin okuyacam şeytan bırakırsa:) bugün de bir cüz okumam lazım. ama yavaş okuyorum:KK43: bu kulübün bana en büyük katkısı sosyal ortamda bulamadığım dua gruplarını bulmam oldu:) çok şükür.
Ne guzel canim cok sevindim senin adina..sana kesinlikle katiliyorum hayat su gibi akiyor ve ahiret icin birseyler yapamazsak korkarim ki elimiz bos gidecegiz Allah muhafaza.dusunsene bu benim ins 4. Cocugum,11 yillik evliyim,universite,lise daha dun gibi..ne kadar omrumuz kaldi o da mechul.hic olmeyecek gibi bu tarafa,yarin okllecek gibi de ahirete calismak gerekiyir..insallah hakkiyla yapabiliriz.bahsettigin gruplara bir goz atayim,cok tesekkurler:)

DUA SAHİBİ: gecem1984 gecem1984
DUANIN NİYETİ: dünyaya gelecek bebeğimin sağ sağlıklı ayıpsız kusursuz eksiksiz noksansız hayırlısıyla doğması.

DUANIN BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ ZAMANI:12.05.2016 DA SAAT 12.00 DA BAŞLAYACAK 15.05.2016 SAAT 17.00 DA BİTECEK.

HER KİSİNİN OKUYACAĞI DUA SAYISI: DUA SAHİBİ GÜNDE 112 KEZ 4 GÜN BOYUNCATOPLAM 448 KEZ OKUYACAK. DİĞER ARKADAŞLAR GÜNDE 111 KEZ OKUYACAK. 4 GÜN BOYUNCA TOPLAMDA 444 OKUYACAK.

1. P pdozlem GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
2. gecem1984 gecem1984 GÜNDE 112 TOPLAMDA 448
3. matsiyahoje matsiyahoje GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
4. Akliminselimi Akliminselimi GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
5. jio jio GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
6. F ferda 88 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
7. C calikusu2912 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
8. F Ftszynp GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
9. LiveYourLife35 LiveYourLife35 GÜNDE 111 TOPLAMDA 444
10. asososos asososos GÜNDE 111 TOPLAMDA 444 OKUNDU
KIZLAR DUANIN SAYISINI FAZLA OKUYAN OLURSA BANA HABER VERSİN. BENİM 30 TANESİ SON ANDA OKUNACAK Kİ FAZLA OLANLAR DÜŞÜLSÜN DİYE. BİR DE BU GECE DUALARINIZI BİTİRİVERİN Kİ YARIN ) DA YENİ LİSTEYE BAŞLAYALIM. BİTİRİNCE BENİ ETİKETLEYİN.

Back