ona ulaşamıyorum

Babasını ara bu işkence bitsin. Bir şey varsa babası olarak biliyordur zaten. Vallahi ben de gıcık oldum merak ettim.

Bunun altından bir şey çıkmayıp keyfi çıkarsa sinirden çatlarım vallahi. Birini istemiyorsan direkt söylersin böyle saçma şeylere gerek yok. Ki cenaze bile olsa bi kelime yazar insan beni merak etme cenazemiz var yazamıcam der haber vermek isteyen insan her türlü verir bence. Bakalım bunun altından ne çıkacak. Kendisine bir şey olmadıysa ki inşallah olmamıştır bunun dışındaki bahaneleri bile kabul etmek zor, bi kelime bile de mi olsa insan haber veremez.

Arayabilecek kimse yok malesef onu cok merak ediyorum.
eee burdakıler ne yapsın sen tum yolları kapatıryorsun aıle cıftlıgının numarası 118 den bulup bı erkege aratabılırsın hatta ben olsam arkadasıma degıl yabancı bırınden rıca ederdım benı de tanımayan bırınden ama sen onerılerı kapatıyorsun

Babasını ara bu işkence bitsin. Bir şey varsa babası olarak biliyordur zaten. Vallahi ben de gıcık oldum merak ettim.
Babasinin numarasini bilmiyorum ki.Sadece sosyal hesabina mesaj atabildim.İsyerinden de cikan olmadi telefona

Citligi ben aradim ama acan yok

O kadar haklisiniz ki.İnanin gecem gunduzum birbirine girdi.Ruyamda bile onunla konusuyorum

peki öyle bır cıftlık oldugundan emın mısın ınternetten mı tanıstın suphelı bı durum
Bizi kzenim tanistirmisti.Ama kuzenimle bi suredir gorusmuyolar.İnternetten buldum ciftligin numarasi ve evet eminim ciftlikleri olduguna

Telefonuna attigim mesaj biraz önce iletildi.Ama sonra telefon yeniden kapandi.İki gun once attigim whatsapp mesaji da halen iletilmedi.Artik anlam veremiyorum

Telefonuna attigim mesaj biraz önce iletildi.Ama sonra telefon yeniden kapandi.İki gun once attigim whatsapp mesaji da halen iletilmedi.Artik anlam veremiyorum
acıp kapatıo demekkı ınternetı kapılysa watsupa ıletılmez mesajn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…