eee burdakıler ne yapsın sen tum yolları kapatıryorsun aıle cıftlıgının numarası 118 den bulup bı erkege aratabılırsın hatta ben olsam arkadasıma degıl yabancı bırınden rıca ederdım benı de tanımayan bırınden ama sen onerılerı kapatıyorsunArayabilecek kimse yok malesef onu cok merak ediyorum.
Babasinin numarasini bilmiyorum ki.Sadece sosyal hesabina mesaj atabildim.İsyerinden de cikan olmadi telefonaBabasını ara bu işkence bitsin. Bir şey varsa babası olarak biliyordur zaten. Vallahi ben de gıcık oldum merak ettim.
Citligi ben aradim ama acan yokeee burdakıler ne yapsın sen tum yolları kapatıryorsun aıle cıftlıgının numarası 118 den bulup bı erkege aratabılırsın hatta ben olsam arkadasıma degıl yabancı bırınden rıca ederdım benı de tanımayan bırınden ama sen onerılerı kapatıyorsun
O kadar haklisiniz ki.İnanin gecem gunduzum birbirine girdi.Ruyamda bile onunla konusuyorumBunun altından bir şey çıkmayıp keyfi çıkarsa sinirden çatlarım vallahi. Birini istemiyorsan direkt söylersin böyle saçma şeylere gerek yok. Ki cenaze bile olsa bi kelime yazar insan beni merak etme cenazemiz var yazamıcam der haber vermek isteyen insan her türlü verir bence. Bakalım bunun altından ne çıkacak. Kendisine bir şey olmadıysa ki inşallah olmamıştır bunun dışındaki bahaneleri bile kabul etmek zor, bi kelime bile de mi olsa insan haber veremez.
peki öyle bır cıftlık oldugundan emın mısın ınternetten mı tanıstın suphelı bı durumCitligi ben aradim ama acan yok
Bizi kzenim tanistirmisti.Ama kuzenimle bi suredir gorusmuyolar.İnternetten buldum ciftligin numarasi ve evet eminim ciftlikleri oldugunapeki öyle bır cıftlık oldugundan emın mısın ınternetten mı tanıstın suphelı bı durum
hadı bakalım ne zaman acacak ne anlatacak çok merak edıyorumBizi kzenim tanistirmisti.Ama kuzenimle bi suredir gorusmuyolar.İnternetten buldum ciftligin numarasi ve evet eminim ciftlikleri olduguna
Valla ben de delirmek uzereyim bi an once bi haber alsamhadı bakalım ne zaman acacak ne anlatacak çok merak edıyorum
bu sefer de kaçırıldım demesın deValla ben de delirmek uzereyim bi an once bi haber alsam
Valla su saatten sonra basina bisey gelmediyse bile ben getircem artik ayiptir yabu sefer de kaçırıldım demesın de
ögrenınce buraa da yaz kesınnnValla su saatten sonra basina bisey gelmediyse bile ben getircem artik ayiptir ya
acıp kapatıo demekkı ınternetı kapılysa watsupa ıletılmez mesajnTelefonuna attigim mesaj biraz önce iletildi.Ama sonra telefon yeniden kapandi.İki gun once attigim whatsapp mesaji da halen iletilmedi.Artik anlam veremiyorum
Evli degildir diye dusunuyorum cunku bizi en basta kuzenim tanistirmisti.Ama simdi ikisi konusmuyolarEvli falan olabilir mi?ikinci hattıdır sendekide
Bu erkekleri anlamak gercekten zor.istemiyosa adam gibi soyleyebilirdi benceacıp kapatıo demekkı ınternetı kapılysa watsupa ıletılmez mesajn
bence merak etmeyı bırak dönerse ve mantıklı bı açıklaması yoksa koy tekmeyıBu erkekleri anlamak gercekten zor.istemiyosa adam gibi soyleyebilirdi bence
Haklisiniz en iyisi biraz sakinlesmek galuba bolca yiprattim zten kendimibence merak etmeyı bırak dönerse ve mantıklı bı açıklaması yoksa koy tekmeyı