Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim.Ben cidden cok merak ettim.Verdgi sözü de tutar hep o gun de arayacagim diyip aramadi zaten.Bi bakiyim birine yazip soruyum bari.Allah kimseye vermesin valla cok sinir bozucu bi durum.Yukarda yazmayi unuttum ama bu iki sefer basima geldi.İlki yedi ay önceyfi ve cenazeleri vardi.Bi de bes gun oncesi var iste onda da bayilmis sudan sebeplerle yapmis olsa gerckten merak etmezdimCanım facesinde filan fotosu olan ya da en çok yorum yapan filan arkadaşları varsa onlara filan sor. En yakın arkadaşını biliyorsan filan. Olmadı onların duvarları açıksa oraya bak kötü haber tez duyulur Allah korusun. Bence kendini yiyeceğine birini ara yada mesaj atıp öğren sen kötü bir şey yapmıyorsun. Çocukta sana bir şey demez öyle hakkı yok 2 gün olmuş. Çok merak etmişsin hak verir.
Herkese hayirli sabahlar...Benim biraz karmaşık bir durumum var.Benden hoşlanan biri var ben de ondan hoşlanıyorum ama henüz dile getirmedigim için bi iliskiye başlamadik.Ve ben bu kisiye iki gundur ulasamiyorum.En son cuma günü konuşmuştuk.Çalışıyorum ben seni aksam ararim demisti.Ama aramadi.Ben o akşam pek üstünde durmadim.Çalıştığı yer kırsal bi kesim olduğu icin bazen telefon çekmeyebiliyor.Ama dün de ulaşamayınca merak ettim açıkcasi.Çünkü yaklaşık beş gün önce bi gün aksama kadar konusamamiştik sebebi de bayilmasiydi.O günü hastanede gecirmis.Eve gelir gelmez bana haber etmisti.Bu bayilmanin sebebi de hala çözülemedi.Testlerde tam bisey çıkmamış.Şimdi ben bi taraftan korkuyorum yine hastalandiysa diye ama diger yandan da kızıyorum merak ettigim icin.Bi ortak arkadaşımız da yok haber alabilecegim.Onu cok merak ediyorum.Sizce yapabilegim bisey var mı? Siz olsaniz napardiniz?Belirtmeyi unutmusum.Farkli illerdeyiz.okuduğunuz icin tesekkur ederim .
Aklimda bi tek babasi var.Ona sormam da abes olmaz mi?Canım böyle kafanda binbir türlü düşüncelerle kendini yiyeceğine birine sor gitsin ya
İnanin beklemek o kadar zor ki.Aksam bi ariycam is yerini.İş yerinin numarasını bul ara
yada onun aramasını bekle..
Arayabilecek kimse yok malesef onu cok merak ediyorum.
İnanin beklemek o kadar zor ki.Aksam bi ariycam is yerini.Tepkisi ne olur bilemem ama bu merak beni öldürecekİş yerinin numarasını bul ara
yada onun aramasını bekle..
İnanin ben de bi kiziyorum bi merak ediyorum.İnsan bi sekilde ulasir ya merak edicegimi dusunur bi.zor gercekten, Allah sabir versin!
kimsenin günahini almak istemem ama söylede bir durum var malesef;
erkekler böyle ortadan kayip olurlarsa kesin altindan biseyler cikiyor...
yani sana yansittigi gibi önemseseydi seni, bir yolunu bulur seni durumdan haberdar ederdi.
insallah öyle bisey yokturdur ama kendi basina kötü bisey gelmesi haricinde tabi
kör kuyulara düsmedi ya bu adam
Yorumunuz icin tesekkur ederim.Ben 19 yasindayim o da 22 yasindaşimdi kusura bakma ama bence bayılma hıkayesı hakkaten hıkaye gbı geldı...hadı akşama kadar hastanedesın bı telefon yokmu hastende yanı....bence bu adam bırşeyler karıstırıyo yaslarınız kaç bılmıyorum ama boyle ara ara kaybolmaları hayra alamet degıl
Biraz daha bekleyip öyle yapicam.Ay hic sevmedigim seyler.Merak etmekten nefret ediyorumsanırım netten tanışıyorsunuz? arkadaşların dediği gibi bankadan arıyorum falan diye iş yeri telini arayabilirsiniz telefona onu isteyebilirsiniz.
İnanin ben de bi kiziyorum bi merak ediyorum.İnsan bi sekilde ulasir ya merak edicegimi dusunur bi.
Sadece babasina mesaj atabildim sosyal hesabindan.Aramak istiyorum ama cidden ne derim bilmiyorum.Dusuncesi bile elimi ayagimi dolastiriyoBence artık bekleme ara gitsin 2 gün geçmiş ya neyse ortaya çıksın. Hem sen kötü bir şey için aramıyorsun neden ayıp olsun. Altından önemsiz bir şey çıkarsa bu onun ayıbı ve sana ne kadar değer verdiğini anlamış olursun. Hadi bi cesaret et ulaş öğren aslını astarını...
İs yerini simdi aradim acan olmadi ay bayilcam artik strestenSeni anlıyorum sende çekingen bir yapıdasın sanırım benim gibi. Ben arkadaşıyım ulaşamıyor hiçbir arkadaşımız merak ettik o yüzden aradık filan gibi bir şeyler deyip cevabı alıp teşekkür eder kapatırsın canım. İçin rahatlar en azından.