İşyerinin nosunu bulup arasanız olmazmı?Herkese hayirli sabahlar...Benim biraz karmaşık bir durumum var.Benden hoşlanan biri var ben de ondan hoşlanıyorum ama henüz dile getirmedigim için bi iliskiye başlamadik.Ve ben bu kisiye iki gundur ulasamiyorum.En son cuma günü konuşmuştuk.Çalışıyorum ben seni aksam ararim demisti.Ama aramadi.Ben o akşam pek üstünde durmadim.Çalıştığı yer kırsal bi kesim olduğu icin bazen telefon çekmeyebiliyor.Ama dün de ulaşamayınca merak ettim açıkcasi.Çünkü yaklaşık beş gün önce bi gün aksama kadar konusamamiştik sebebi de bayilmasiydi.O günü hastanede gecirmis.Eve gelir gelmez bana haber etmisti.Bu bayilmanin sebebi de hala çözülemedi.Testlerde tam bisey çıkmamış.Şimdi ben bi taraftan korkuyorum yine hastalandiysa diye ama diger yandan da kızıyorum merak ettigim icin.Bi ortak arkadaşımız da yok haber alabilecegim.Onu cok merak ediyorum.Sizce yapabilegim bisey var mı? Siz olsaiz napardiniz?okuduğunuz icin tesekkur ederim.
Sosyal hesaplarinda hic bi hareket yok.Caliştigi yer de bi aile çiftligi.Numarasini bilmiyorum ama bulup ararsam ailesinden biri acar ve bu durumda ne tepki verir kestiremiyorum.İşyerinin nosunu bulup arasanız olmazmı?
Sosyal hesapları varsa bi hareket varmı bakabilirsiniz.
İşyerinin nosunu bulup arasanız olmazmı?Herkese hayirli sabahlar...Benim biraz karmaşık bir durumum var.Benden hoşlanan biri var ben de ondan hoşlanıyorum ama henüz dile getirmedigim için bi iliskiye başlamadik.Ve ben bu kisiye iki gundur ulasamiyorum.En son cuma günü konuşmuştuk.Çalışıyorum ben seni aksam ararim demisti.Ama aramadi.Ben o akşam pek üstünde durmadim.Çalıştığı yer kırsal bi kesim olduğu icin bazen telefon çekmeyebiliyor.Ama dün de ulaşamayınca merak ettim açıkcasi.Çünkü yaklaşık beş gün önce bi gün aksama kadar konusamamiştik sebebi de bayilmasiydi.O günü hastanede gecirmis.Eve gelir gelmez bana haber etmisti.Bu bayilmanin sebebi de hala çözülemedi.Testlerde tam bisey çıkmamış.Şimdi ben bi taraftan korkuyorum yine hastalandiysa diye ama diger yandan da kızıyorum merak ettigim icin.Bi ortak arkadaşımız da yok haber alabilecegim.Onu cok merak ediyorum.Sizce yapabilegim bisey var mı? Siz olsaiz napardiniz?okuduğunuz icin tesekkur ederim.
Erkek arkadaşınızdan birine aratabilirmisiniz bayan değildeSosyal hesaplarinda hic bi hareket yok.Caliştigi yer de bi aile çiftligi.Numarasini bilmiyorum ama bulup ararsam ailesinden biri acar ve bu durumda ne tepki verir kestiremiyorum.
Valla şu an kimseyle görüsemiyorum.Geneli tatilde.Hem numarayi bulmam sorun olacak bulsam da ben konusmak zorundayim.Dedigim gibi bu durumda da tepkisini kestiremiyorum.Cok sagolun yorumunuz icin.İşyerinin nosunu bulup arasanız olmazmı?
Sosyal hesapları varsa
Erkek arkadaşınızdan birine aratabilirmisiniz bayan değilde
Denedim ancak telefonu kapalı.Aramayı denesen olmuyor mu?
Rica ederim....Valla şu an kimseyle görüsemiyorum.Geneli tatilde.Hem numarayi bulmam sorun olacak bulsam da ben konusmak zorundayim.Dedigim gibi bu durumda da tepkisini kestiremiyorum.Cok sagolun yorumunuz icin.
Arayabilecek kimse yok malesef onu cok merak ediyorum.banada erkek arkadaslarindan birine aratman en mantiklisi geldi. hic mi kimse yok su an arayabilecek
baska yapabilecegin bisey yok gibi
Dediginiz gibi bi mesaj.attim bakalimRica ederim....
Aklıma başka bişey gelmedi malesef.
Bide mj atın tele iletim raporundan telini arada açıp açmadığını anlarsınız. Tel hiç açılmadıysa 2gün sonra iletilemedi raporu gelir
Haber alamamak gercekten kötü utanmasam babasina mesaj aticam sosyal hesabindan.Ama onu da yapamam.Allah yardımcın olsun canım inşallah ulaşırsın merakta kalmak çok kötü ya. Allah korusun ama o ildeki hastaneleri mi arayıp bi sorsan o isimde biri var mı diye inşallah yoktur.. Bize de haber ver.
Haber alamamak gercekten kötü utanmasam babasina mesaj aticam sosyal hesabindan.Ama onu da yapamam.
Ay inanın o kadar kötü bisey ki.Bi de cuma günü aramız kötü de degildi.Benden kaciyo mu diyorum ama o da olmuyo.Cünku o benden uzak duramaz ki.İçini ferah tut canım inşallah kötü bir şey yoktur. Bir kaç gün daha bekle olmadı atarsın bir arkadaşı gibi mecburen yapacak bir şey yokki..
Ay inanın o kadar kötü bisey ki.Bi de cuma günü aramız kötü de degildi.Benden kaciyo mu diyorum ama o da olmuyo.Cünku o benden uzak duramaz ki.
Tabi buraya mutlaka yazarim ve keyfi bisey çıkarsa ben de cok sinirlenecegimBunun altından keyfi bir şey çıkarsa vallahi çok sinirlenirim..
Ama sen daha önceki olayda bayılmış filan deyince insan tedirgin oluyor.
Haber alırsan mutlaka yaz bakalım neyi varmış.
Bi de onu denemeye calisiyim bari ay o kadar merak ediyorum ki beynim durdu resmen.Babsinin sosyal hesabina mesaj atmayi bile dsundum ama o da sacma geldi.Çiftliğin numarasını bulun ve okuldan vs. arıyormuş gibi arayın, madem normal arayamıyorsunuz. "Öğrenci İşleri'nden arıyorum", "Bilmemne bankası bilmemne şubesinden arıyorum gibi bir sürü şey uydurabilirsiniz.
Bi de onu denemeye calisiyim bari ay o kadar merak ediyorum ki beynim durdu resmen.Babsinin sosyal hesabina mesaj atmayi bile dsundum ama o da sacma geldi.