- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
Peki siz nasil ogrendiniz iyi oldugunu ? Cidden benim iki gundur gecem gunduzum birbirine girdiAy benim de basima geldi daha once bu tur seyler yoktur biseyi domuz gibidir valla hevesi kacmistir bazi erkekler medenice soylemek yerine boyle aptalca yollara basvuruyor cok cocukca sikma canini bosver gitsin o yokmus gibi davran bak sen endiselenmissin eminim o su an keyif yapiyordur
Herkese hayirli sabahlar...Benim biraz karmaşık bir durumum var.Benden hoşlanan biri var ben de ondan hoşlanıyorum ama henüz dile getirmedigim için bi iliskiye başlamadik.Ve ben bu kisiye iki gundur ulasamiyorum.En son cuma günü konuşmuştuk.Çalışıyorum ben seni aksam ararim demisti.Ama aramadi.Ben o akşam pek üstünde durmadim.Çalıştığı yer kırsal bi kesim olduğu icin bazen telefon çekmeyebiliyor.Ama dün de ulaşamayınca merak ettim açıkcasi.Çünkü yaklaşık beş gün önce bi gün aksama kadar konusamamiştik sebebi de bayilmasiydi.O günü hastanede gecirmis.Eve gelir gelmez bana haber etmisti.Bu bayilmanin sebebi de hala çözülemedi.Testlerde tam bisey çıkmamış.Şimdi ben bi taraftan korkuyorum yine hastalandiysa diye ama diger yandan da kızıyorum merak ettigim icin.Bi ortak arkadaşımız da yok haber alabilecegim.Onu cok merak ediyorum.Sizce yapabilegim bisey var mı? Siz olsaniz napardiniz?Belirtmeyi unutmusum.Farkli illerdeyiz.okuduğunuz icin tesekkur ederim .
Arayabilecek kimse yok malesef onu cok merak ediyorum.
Canım üzgünüm ama o senden kaçıyo tecrübeyle sabit yaşadım aynısını. Tekrar mj at görceksin açıp açıp kapatcak. Rapordan anlarsın.Telefonuna attigim mesaj biraz önce iletildi.Ama sonra telefon yeniden kapandi.İki gun once attigim whatsapp mesaji da halen iletilmedi.Artik anlam veremiyorum
Telefonuna attigim mesaj biraz önce iletildi.Ama sonra telefon yeniden kapandi.İki gun once attigim whatsapp mesaji da halen iletilmedi.Artik anlam veremiyorum
Babasi aradi hicbisey diyemedim.Babasinin sosyal hesabina da simdi tekrar baktim.Gcmis olsun yazilari var.İnandim yaniCanım sen inanıyor musun buna ???
Pek inandırıcı değil canım ama öyle olsun bakalım. Sen de geçmiş olsun vs der geçersin ama Türk filmi gibi sürekli başında aksiyonlu senaryolar. Hayırlara vesile inş.Babasi aradi hicbisey diyemedim.Babasinin sosyal hesabina da simdi tekrar baktim.Gcmis olsun yazilari var.İnandim yani