ona ulaşamıyorum

Ay benim de basima geldi daha once bu tur seyler yoktur biseyi domuz gibidir valla hevesi kacmistir bazi erkekler medenice soylemek yerine boyle aptalca yollara basvuruyor cok cocukca sikma canini bosver gitsin o yokmus gibi davran bak sen endiselenmissin eminim o su an keyif yapiyordur

Ay benim de basima geldi daha once bu tur seyler yoktur biseyi domuz gibidir valla hevesi kacmistir bazi erkekler medenice soylemek yerine boyle aptalca yollara basvuruyor cok cocukca sikma canini bosver gitsin o yokmus gibi davran bak sen endiselenmissin eminim o su an keyif yapiyordur
Peki siz nasil ogrendiniz iyi oldugunu ? Cidden benim iki gundur gecem gunduzum birbirine girdi

Bir mesaj daha atin ve iletildi mi diye takibe alin..
İletilip tekrardan kapali cikiyorsa gayet acip kapatiyor kafasina gore demek ki.
Ve unutun gitsin keyif catiyor baya demektir cunku.

Ben biraz komplo teroricisiyimdir. şimdi hiç ortak tanıdığınız yok. yani adam evliyse, nişanlıysa veya sevgilisi varsa bunu bilme imkanınız yok. bir işler karıştırmak için çok uygun zemin... dikkatli ve araştırmacı olun derim ben.

Herkese hayirli sabahlar...Benim biraz karmaşık bir durumum var.Benden hoşlanan biri var ben de ondan hoşlanıyorum ama henüz dile getirmedigim için bi iliskiye başlamadik.Ve ben bu kisiye iki gundur ulasamiyorum.En son cuma günü konuşmuştuk.Çalışıyorum ben seni aksam ararim demisti.Ama aramadi.Ben o akşam pek üstünde durmadim.Çalıştığı yer kırsal bi kesim olduğu icin bazen telefon çekmeyebiliyor.Ama dün de ulaşamayınca merak ettim açıkcasi.Çünkü yaklaşık beş gün önce bi gün aksama kadar konusamamiştik sebebi de bayilmasiydi.O günü hastanede gecirmis.Eve gelir gelmez bana haber etmisti.Bu bayilmanin sebebi de hala çözülemedi.Testlerde tam bisey çıkmamış.Şimdi ben bi taraftan korkuyorum yine hastalandiysa diye ama diger yandan da kızıyorum merak ettigim icin.Bi ortak arkadaşımız da yok haber alabilecegim.Onu cok merak ediyorum.Sizce yapabilegim bisey var mı? Siz olsaniz napardiniz?Belirtmeyi unutmusum.Farkli illerdeyiz.okuduğunuz icin tesekkur ederim .

Merhaba moral bozmak ıstemem ama görüştüğü bırı olabılır ve onun yanındayken de siz ararsınız dıye kapamıştır, bu saatten sonra çıkıp bırsey söylese bır açıklama yapsa bıle ınanmayın. Bence ılk olayda da sıze yalan söylemıs olabılır.

Telefonuna attigim mesaj biraz önce iletildi.Ama sonra telefon yeniden kapandi.İki gun once attigim whatsapp mesaji da halen iletilmedi.Artik anlam veremiyorum
Canım üzgünüm ama o senden kaçıyo tecrübeyle sabit yaşadım aynısını. Tekrar mj at görceksin açıp açıp kapatcak. Rapordan anlarsın.

Birçok arkadaş demiş zaten canım ama bence de hayatında biri var ve seninle ara öğün yapmış . Şimdi de keyiflidir eminim yanındakiyle. Erkekler sabittir .

Telefonuna attigim mesaj biraz önce iletildi.Ama sonra telefon yeniden kapandi.İki gun once attigim whatsapp mesaji da halen iletilmedi.Artik anlam veremiyorum

Telefonunu arada açıp kapatıyor demek ki. Whatsappa girerse belli olacağı için de girmiyor. Bende nedense başına bir şey geldiğini sanmıyorum. Düşünmemeye çalışın bundan sonra.

Sonunda bi haber aldim.Malesef bi kaza gecirmis bugun ikindiye kadar uyutmuslar bi darbe almasi ihtimaline karsi.Uyaninca beni sormus zaten aradi mi powerful diye babasi da sana mesaj atmis defalarca da aramis ben konusup haber verdim demis.Tlefonunu babasi acip kapatmis yani.

Babasi aradi hicbisey diyemedim.Babasinin sosyal hesabina da simdi tekrar baktim.Gcmis olsun yazilari var.İnandim yani
Pek inandırıcı değil canım ama öyle olsun bakalım. Sen de geçmiş olsun vs der geçersin ama Türk filmi gibi sürekli başında aksiyonlu senaryolar. Hayırlara vesile inş.

İlginç gerçekten. Keşke babasının sosyal medya hesabına daha önce baksaydınız bu kadar merak etmezdiniz.

X