Ona şans vermeli miyim çok kararsızım

life25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
382
147
Merhaba herkese ben 25 yaşındayım, 3 sene önce üniversite başladığı zaman ilk dönem biriyle tanışmıştım bizim sınıfa iki kez geldi ama yüz yüze pek konuşmadık telefonda arada yazıyordu, daha sonra da ben başkasını sevince iletişimim kopmuştu, şimdi tekrar konuşmaya başladık buluşmak istedi ve ben onu sosyal medyada profiline baktım ilgimi çeken bir durum oldu bizim üniversiteye geldiği zamanda çekildiğini sandığım bir fotoğrafı vardı bizim üniversite de çekilmiş, ama bu fotoğrafı hem 2016 da hem 2015 te de paylaşmış, bizim dönemde okula 2 defadan başka gelmedi ve işi düzeni olan biriydi ayrıca sınıfta hepimizde şaşırmıştık işi düzeni varsa neden geliyor diye, bu durum aklıma takıldı ona şans versem mi bilmiyorum benden 5 yaş büyük biri, ailem bana iş bul işyerinden kendine uygun biriyle düşün dedi ama işyerinden birini bulabileceğim de belli değil, bu kişiyle de hiç anım yok telefondan konuştum mesajlarında bir şey sorduğumda iyi niyetli olarak yazıyor hep, bu kişiyi de kaybeder miyim diye düşündüm kararsız kaldım, bana sınıftan bir arkadaşım da onunla konuşmuştum garip birine benziyor demişti, görüşlerinizi merak ediyorum teşekkür ederim.

Yavaş yavaş tanıyabilirsin daha yaşın genç
İlla adını koymak zorunda değilsin ki tanıma konusunda acele etme hata yapabilirsin
Keyfini çıkar zamana bırak

Karşı taraf dünden raziymis gibi emin konusmussunuz. Aradan yillar gecmis, sansinizi deneyin istersiniz ama bu kadar guven hayal kırıklığı yaratabilir.

Merhaba herkese ben 25 yaşındayım, 3 sene önce üniversite başladığı zaman ilk dönem biriyle tanışmıştım bizim sınıfa iki kez geldi ama yüz yüze pek konuşmadık telefonda arada yazıyordu, daha sonra da ben başkasını sevince iletişimim kopmuştu, şimdi tekrar konuşmaya başladık buluşmak istedi ve ben onu sosyal medyada profiline baktım ilgimi çeken bir durum oldu bizim üniversiteye geldiği zamanda çekildiğini sandığım bir fotoğrafı vardı bizim üniversite de çekilmiş, ama bu fotoğrafı hem 2016 da hem 2015 te de paylaşmış, bizim dönemde okula 2 defadan başka gelmedi ve işi düzeni olan biriydi ayrıca sınıfta hepimizde şaşırmıştık işi düzeni varsa neden geliyor diye, bu durum aklıma takıldı ona şans versem mi bilmiyorum benden 5 yaş büyük biri, ailem bana iş bul işyerinden kendine uygun biriyle düşün dedi ama işyerinden birini bulabileceğim de belli değil, bu kişiyle de hiç anım yok telefondan konuştum mesajlarında bir şey sorduğumda iyi niyetli olarak yazıyor hep, bu kişiyi de kaybeder miyim diye düşündüm kararsız kaldım, bana sınıftan bir arkadaşım da onunla konuşmuştum garip birine benziyor demişti, görüşlerinizi merak ediyorum teşekkür ederim.
Şans vermesine ver de bize yazdığın gibi konuşma onunla..
İlişkiniz başlamadan iletişim problemi olmasın aranızda.
Adam da dünden hazırmış gibi bir hava oluşmuş ya hayırlısı artık.

Adamın paylaştığı fotoların tarihinin ne önemi var

Okula ne zaman gittiğini vs nasıl bu kadar biliyorsunuz

İkinci üniversitemi okurken arada uğradım garip fotolarda varım ama o saatlerdeki derslerde yokum

Lakin 5 yıldır görüşmediğiniz birisi ile ne konuda yazışıyorsunuz

Adamın paylaştığı fotoların tarihinin ne önemi var

Okula ne zaman gittiğini vs nasıl bu kadar biliyorsunuz

İkinci üniversitemi okurken arada uğradım garip fotolarda varım ama o saatlerdeki derslerde yokum

Lakin 5 yıldır görüşmediğiniz birisi ile ne konuda yazışıyorsunuz
Haklısınız aslında aradan çok zaman geçti onunla arkadaş olarak bile bir anım yok

Şans vermesine ver de bize yazdığın gibi konuşma onunla..
İlişkiniz başlamadan iletişim problemi olmasın aranızda.
Adam da dünden hazırmış gibi bir hava oluşmuş ya hayırlısı artık.
Buluşmak isteyince bende kararsız kaldım onunla hiç anım yok arkadaş olarak bile yok

Sırf yalnız kalmamak için aşık olmadığınız hatta sevmediğiniz birine şans vermeyi düşünüyorsunuz yani?
Bu durumu da düşündüm haklısınız aslında üzülmekte istemiyorum bu kişiyle hiçbir anım yok buluşalım dedi ama onu en son 4 sene önce yüz yüze gördüm 2 defa

profiline baktım ilgimi çeken bir durum oldu bizim üniversiteye geldiği zamanda çekildiğini sandığım bir fotoğrafı vardı bizim üniversite de çekilmiş, ama bu fotoğrafı hem 2016 da hem 2015 te de paylaşmış,
Bu kısmın olaya katkısı nedir? Gerçekten anlamadığım için soruyorum.

Buluşmak isteyince bende kararsız kaldım onunla hiç anım yok arkadaş olarak bile yok
Karasız kaldinda adamla yazismissin.sosyal medyasındaki tarihlere kadar hafiye misali incelemişsin.Hatta o kadar ozumsemissin ki adamı, bunu da kaybedermiyim diyerek endişe etmissin.Simdi bu adamın buluşalım demesi Normal değil mi?
Senin amacın zaten bir nevi boş zamanı doldurmak gibi geldi bana.İsim yok,oradan birini bulma imkanım da yok.Simdilik bu olsun,isim olunca da başkası olur zaten dermissin gibi geldi bana.

Şaka mı yapıyorsun??? Bu konularda 40 kere düşünüp 1 kere karar verirken bile 40 kere düşünün. Ortalık sapık, katil dolu. Birini bulamam ne demek. Biraz kendine saygın olsun. Ne acelen var?

Şaka mı yapıyorsun??? Bu konularda 40 kere düşünüp 1 kere karar verirken bile 40 kere düşünün. Ortalık sapık, katil dolu. Birini bulamam ne demek. Biraz kendine saygın olsun. Ne acelen var?
Haklısınız bende ani kararlar verip hata yapmak istemiyorum zaten yeterince hep yanlış seçimler yapmış biriyim, yalnız kalsam daha iyi belki de benim için yakın arkadaşım da uyardı beni

Ben de merak ettim

Ayrıca aynı foto iki kere kullanılmaz diye kural mı var
Fotoğraf koyabilir tabiki herkes özgür, ben ilk kez bizim dönemde üniversiteye başladı sanmıştım o yüzden şaşırdım, öncesinde de üniversiteye gelmiş olsa bile onun hayatı sonuçta kendi kararı

Hayatınızda biri olmak zorunda değil ki ne bu aceleniz sanki bunu da kacirirsam ne yaparım diye karalar bağlıyor gibi konuşuyorsunuz

X