Merhaba herkese ben 25 yaşındayım, 3 sene önce üniversite başladığı zaman ilk dönem biriyle tanışmıştım bizim sınıfa iki kez geldi ama yüz yüze pek konuşmadık telefonda arada yazıyordu, daha sonra da ben başkasını sevince iletişimim kopmuştu, şimdi tekrar konuşmaya başladık buluşmak istedi ve ben onu sosyal medyada profiline baktım ilgimi çeken bir durum oldu bizim üniversiteye geldiği zamanda çekildiğini sandığım bir fotoğrafı vardı bizim üniversite de çekilmiş, ama bu fotoğrafı hem 2016 da hem 2015 te de paylaşmış, bizim dönemde okula 2 defadan başka gelmedi ve işi düzeni olan biriydi ayrıca sınıfta hepimizde şaşırmıştık işi düzeni varsa neden geliyor diye, bu durum aklıma takıldı ona şans versem mi bilmiyorum benden 5 yaş büyük biri, ailem bana iş bul işyerinden kendine uygun biriyle düşün dedi ama işyerinden birini bulabileceğim de belli değil, bu kişiyle de hiç anım yok telefondan konuştum mesajlarında bir şey sorduğumda iyi niyetli olarak yazıyor hep, bu kişiyi de kaybeder miyim diye düşündüm kararsız kaldım, bana sınıftan bir arkadaşım da onunla konuşmuştum garip birine benziyor demişti, görüşlerinizi merak ediyorum teşekkür ederim.