Ona mecbur muyum değil miyim ?

Bunu aynadan kendin kontrol et hemen vajina ağzının sağında ve solunda nohut kadar bişey varsa odur kimseye mecbur değilsin benmki hemen evliyken ilk gece gelmişti

Canım şimdi bence öncelikle küçük yerde yaşıyorum diyorsun ya bu adamdan ayrılırsan arkandan konuşur mu bi onu düşün. Konuşursa ve annen baban duyarsa ne der onu da düşün. Bence en önemli sorunlar bunlar. Bakire olup neler neler yapan arkadaşlarım vardı erkeklerle... Bakireliğe bu kadar takılma. Gelecekteki eşinin de buna takılacağını sanmıyorum. Öyle zihniyette bir adamla zaten evlenme. Öyle adamlar kız bakire bile olsa bundan kan gelmedi diye karısını herkese rezil eder

Bir sey yaptiysan arkasinda dur hic bir sebepten kimseye mecbur degilsin ilerde evlencegin insanda bunu sorun ederse onada yolu gösterirsin olur biter su bakirelik muhabbeti bir bitmedi gitti..

Bir sey yaptiysan arkasinda dur hic bir sebepten kimseye mecbur degilsin ilerde evlencegin insanda bunu sorun ederse onada yolu gösterirsin olur biter su bakirelik muhabbeti bir bitmedi gitti..
Bakirelik muhabbeti bitmedi diyosunuz ama kusura bakmayın benim yaşam tarzım olarak evliyken sadece o eşin bunu görmesi ve sadece ona özel olarak olmalı

Bak bende 19 yasindayim az cok seni anliyorum ama bence kendini yakmaya degmez be guzelim

benim anlamadığım niye doktora gitmiyor bu kız...
doktorlar da zaten hazır bekliyor aaa x in zarı yokmuş varmış demeye...
doktorun işi yok seni deşifre edecek...

Doktora gidince hemen deşifre mi olur ben de bunu anlamıyorum
İnan kesin olur diyemem ama küçük yerse seni tanıyan biri görür, sorar eder yada tanıdığı biridir oradakiler bilgi alabilir. Yani küçük yerse doktora gidip de risk alma diye dedim. Hani bir sorunun olur git tabiki o ayrı. Sırf bu kızlık muayenesi için doktora gitmeye gerek yok, kime neyi ispat edeceksin .

Son düzenleme:
Gençler lütfen arkasında duramayacağınız şeyler yaşamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…