Ona mecbur muyum değil miyim ?

Nebiliyimkimim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
13
3
1
25
Öncelikle merhaba ben 19 yaşında üni 1.sınıf öğrencisiyim 1 yıllık ilişkim vardı ve biz birlikte olduk ben aslında bakireyim ama ilişkimde yine de kan gelmedi ( 2 3 kere yapmamıza rağmen) devlet hastaneleri zar muayenesi yapmıyormuş küçük yerde yaşadığım için özele de gidemedim beni aldatmasına rağmen belki bozulmuştur korkusuyla ayrılamıyorum ama güvenmediğim için ilişkiyi sürdürmek istemiyorum napıcağımı şaşırdım ilerde evleneceğim adam sıkıntı çıkarır diye de korkuyorum napmalıyım sizce ?

Birkaç defa birlikte olmana rağmen kanaman olmadıysa esnek olabilir zarın, hiç doktora falan gidip kendini iyice deşifre etme ( küçük yer dediğin için bunu söyledim. ).

Seni aldatan biriyle de sırf cinsellik yaşadım diye birlikte olmaya devam etme. Nasılsa bana mecbur der aldatmalarının ardı ardası kesilmez. Ondan ayrıl biran önce, doğru insan karşına çıkarsa ondan önceki ilişkilerini sorun etmez. Zaten onu da ilgilendirmez ondan öncesi. Kafaya takacak biri çıkarsa da karşına duruma göre söyleyip söylememeye karar verirsin. Seni aldatan birine zaten güvenemezsin artık o yüzden ayrılmalısın.

2 3 kereye rağmen gelmemesi normal mi gerçekten

Yüksek ihtimalle yırtılmıştır, herkesten kan gelecek diye bir şey yok. Ama esnek olduğu için yırtılmamış da olabilir, en iyi kararı doktor verir. Takıldığım nokta şu:

1- Asla ama ASLA kimseye mecbur değilsin. Güvenmediğin sevmediğin adamla niye evleniyorsun? En kısa zamanda ayrıl.

2- Bekaretin bozulmamış olsa bile ileride sevdiğin adama ben kimseyle birlikte olmadım diye yalan söyleyip devam edebilecek misin?

Küçüksün diye üzerine çok gelmek istemiyorum ama madem bu kadar anlam yüklüyorsun neden tam emin olmadan birlikte oldun? Ayrıca ileride de bekaretini önemsemeyen biriyle birlikte olmalısın zaten.

Sonuç olarak, şimdiki sevgilinden ayrıl ve bir daha da arkasında duramayacağın hareketler yapma, sevgililerine de dürüst ol.

Asla ilerde evleneceğim adamı kandırmam ama korkuyorum
Madem bazı değerleri bu kadar önemsiyosun bekleseydin biraz da yapmasaydın kardeş şimdi ağlma burda.Asla kandırmam filan dürüst ol önce kendine de bize de.Bu kadar düşünüyosan geleceğindeki insanı tutacaktın kendini.

Hayır ilerde evleneceğim insana asla yalan söylemem durumu anlatırım tabiki ama korkuyorum ilerde durumu büyüten biri karşıma çıkarsa diye

2 3 kereye rağmen gelmemesi normal mi gerçekten
Bildiğim kadarıyla esnek zara sahip kadınlarda kanama hiç olmuyor, o yüzden kanama olmamış olabilir. İlerde evleneceğiniz adama dürüstçe söyleyip bunu paylaşabilirsin yada yine kan gelmediğinde kimseyle olmadım desen de sana inanmak zorunda, çünkü doktora da gitsen esnekse kanama olmaması normal diyecek ve daha önceden iliskiye girip girmediğini bilmesi çok zor . Bence dürüst olunmalı ama bazen karşınızdaki kişiye göre de değişiyor bu durumlar maalesef. Burda dürüstçe söylediğinde durumunu kabul edip sonradan evlenip de yıllar geçince bakire olmadan evlendi diye yüzüne vuran nice kocalar gördük , konu açan bir sürü kadın var. Yada dürüstçe söyledi diye aşağılanan terk edilen. O yüzden söyleyip söylememek tamamen sizin tercihiniz . Ama şuanki adam seni resmen kullanıyor ondan ayrılıp kendine yeni bir sayfa açmalısın.

Kendi özgür iradenle aldığın karar kimseyi ilgilendirmez. Daha geçen gün sosyal medyada toplum baskısından korktukları için erkeklerin her dediğini yapan bir sürü kız vardı ve hepsi mağdurdu. Bekaretin senin için bu kadar önemli olduğunu bilen adam bunu sana karşı kullanmaya çalışır ama sakın kullandırtma. Kafa yapısından ufacık kuşkun varsa da ayrıl. Önemli olan senin hissettiklerin, senin kararların ve sensin. O yüzden şakın böyle şeyleri kafana takma. Daha çok küçüksün tek diyebileceğim yanlış insanlara güvenme.

Hayır ilerde evleneceğim insana asla yalan söylemem durumu anlatırım tabiki ama korkuyorum ilerde durumu büyüten biri karşıma çıkarsa diye

Bebeğim ayrılacaksın o zaman mecburen. Benim demek istediğim de zaten bu meseleyi büyüten biriyle birlikte olmaman gerektiği. Tabii ki adam beklemek taraftarıdır kendi de bir şeyler yaşamamıştır, o zaman hak veririm ama zaten bir şeyler yaşamış adam bakire değilsin diye olay çıkarıyorsa def etmen lazım. Daha gençsin bir sürü kişi çıkar karşına.

İsteyen saklayabiliyor yani bunun ameliyatı bile var zar diktiriliyor ama bu yükün altına girmeye değer mi, eski sevgilin çıkıp densizlik yapsa biz birlikte olduk dese ne kadar mahçup olur utanırsın. Ama ilerideki sevgilin bunu bilir ve takmazsa çok çok mutlu olursunuz.

Senin daha büyük bir problemin var bence şu an, o da sevgilinden ayrılmak.

Daha gencim ve maalesef bazı hatalar yaptım çok da güvendiğim için hem de amacım burda ağlamak değil anlatabileceğim kimsem yok ve akıl almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…