• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona mecbur muyum değil miyim ?

Pislik erkekler icin kendinizi harcamayin. Cinsellik yasanmis artik ilersi icin korunun. Daha cok kucuksun gencsin okulunu oku kimse kimseyede mecbur degildir. Evli cocuklu kadinlar ayriliyorda senin ne sorumlulugun var o adamla

Madem bazı değerleri bu kadar önemsiyosun bekleseydin biraz da yapmasaydın kardeş şimdi ağlma burda.Asla kandırmam filan dürüst ol önce kendine de bize de.Bu kadar düşünüyosan geleceğindeki insanı tutacaktın kendini.

Karsi tarafin israr etmesi hasabiyle işkillenmedim değil.. Once ben bu sularda bogulur muyum diyeceksin.. Buyuk ihtimal ameliyatta dusunecek ilerde herseyden korkuyosa doktora gitmekten bile.

Karsi tarafin israr etmesi hasabiyle işkillenmedim değil.. Once ben bu sularda bogulur muyum diyeceksin.. Buyuk ihtimal ameliyatta dusunecek ilerde herseyden korkuyosa doktora gitmekten bile.
[/QUOT
1 erkeğin peşinde takılıp gidiyorlar iki güzel söze yaşınız kaç ki neden senle evlensin?hadi yaptın bir hata yok hata üstüne hata yapıyor hala dönecek de evlenicez diyor :KK57:

ya madem bu kadar düşkünsünüz bekaretinize, zarınıza niye kendinizi bu hale sokuyorsunuz?

İleride evleneceğin adama bi sorarasın o sana bakir olarak mı gelmiş ?
Yok o güne kadar sayısız kere yatmış, kalkmışken senden bakire olmanı istiyorsa o adamdan koşarak uzaklaş.
Çünkü bencil, kendini düşünen, takıntıları olan bir adamdan fazlası değil o.
Ezdirmeyin kendinizi. Daha yaşın 19 önünde uzun yıllar var. Hayatın tadını çıkarmaya bak. Düşünme bunları.

19 yaşında bu kişiyle evleneceğinimi sanıyorsun ? Ohoo üstünden ne sular geçecek ayrıl gitsin ilerde yaşın büyüyünce çalşınca iyi bi yerde gidersin doktora muyanenni yaptırırsın. İş işten geçmiş artık önceden düşünücektin şimdi önüne bak. Bari burada mantıklı davran

Öncelikle merhaba ben 19 yaşında üni 1.sınıf öğrencisiyim 1 yıllık ilişkim vardı ve biz birlikte olduk ben aslında bakireyim ama ilişkimde yine de kan gelmedi ( 2 3 kere yapmamıza rağmen) devlet hastaneleri zar muayenesi yapmıyormuş küçük yerde yaşadığım için özele de gidemedim beni aldatmasına rağmen belki bozulmuştur korkusuyla ayrılamıyorum ama güvenmediğim için ilişkiyi sürdürmek istemiyorum napıcağımı şaşırdım ilerde evleneceğim adam sıkıntı çıkarır diye de korkuyorum napmalıyım sizce ?
Allah akıl versin.

daha gençliğin baharındasın . herkes bi ton sey söyleyecek. olan olmuş. ya baska sehire gidip doktora git emin oll.. ama diyelim ki bakire değilsin artık o çocugu da mecbur değilsin.. mecburıyet diye bir şey yok.. sadece bundan snra ki hayatında daha dikkatli ol bu konunu herkese açma özellıkle guvensen daha bi erkeğe arkadasa kankaya vs vs. bu senin özelin ve hayatına bi ton insanlar girecek amaan naslsa bakire değilim diyip önune gelenle bişiy yaşama değerini düşürme önce senn kendne saygın olsun.. tabi ki karsına birileri çıkacak seveceksin ayrılacaksın vs vs tam anlamıyla birini buldugunda zaten anlayacaksn o zaman zaten onun sana verdiği değerden anlayacaksın seni mi önemsiyo bacak arasındaki et parçasını mı.? İnsanlar evlendikten snra aldatıyo.. çok takılma bunlara .. hayatını zindan etme.. mecbur değilsin hiçbir şeye hiçkimseye. .

öfff kızım senin gibi olmaz inşallah. üniversite öğrencisisin azıcık araştırma azıcık bilinç azıcık özgüven olması lazım değil mi?
seviştiysen seviştin ne oldu yani
milyar yıllık evrende senin hymen'in ne kadar önemli bir sorun teşkil edebilir?

kendi gözünde kendini, değersiz ve eksik görüyorsun, başkası seni nasıl görür sence?
ne de olsa ayrılamaz imajı oluşturmuşsun.
at tekmeyi gitsin, ileride kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsin.
eyvallah etmeyin şu erkeklere ya.

meslek sahibi, ekonomik özgürlüğünü eline almış, kendine güvenen bir genç kadın ol lütfen.
aldatan adamın şeyi yüzünden ona katlanan bir ezik olma.

Birkaç defa birlikte olmana rağmen kanaman olmadıysa esnek olabilir zarın, hiç doktora falan gidip kendini iyice deşifre etme ( küçük yer dediğin için bunu söyledim. ).

Seni aldatan biriyle de sırf cinsellik yaşadım diye birlikte olmaya devam etme. Nasılsa bana mecbur der aldatmalarının ardı ardası kesilmez. Ondan ayrıl biran önce, doğru insan karşına çıkarsa ondan önceki ilişkilerini sorun etmez. Zaten onu da ilgilendirmez ondan öncesi. Kafaya takacak biri çıkarsa da karşına duruma göre söyleyip söylememeye karar verirsin. Seni aldatan birine zaten güvenemezsin artık o yüzden ayrılmalısın.

Doktora gidince hemen deşifre mi olur ben de bunu anlamıyorum

başlığı okur okumza içeriğe bakmaya gerek yok kimse kimseye mecbur değildir.
kan damlası için ilerde evlenmeyecek adam evlenmesin siiznle
kan bile gelmiş olsa sır bu yüzden aldatan adamla devam etsen ne olucak evlneip namusunu temizleyip boşanıp dul oalrak mı devam ediceksin
ki yaşın daha küçük be ne hız güvenmediğin adamla bi de
çok dert ediyosan özel klinklerde muayene ol çok bi ücreti yoktur
ama yanlış yoldasın bunu bil

Bebeğim ayrılacaksın o zaman mecburen. Benim demek istediğim de zaten bu meseleyi büyüten biriyle birlikte olmaman gerektiği. Tabii ki adam beklemek taraftarıdır kendi de bir şeyler yaşamamıştır, o zaman hak veririm ama zaten bir şeyler yaşamış adam bakire değilsin diye olay çıkarıyorsa def etmen lazım. Daha gençsin bir sürü kişi çıkar karşına.

İsteyen saklayabiliyor yani bunun ameliyatı bile var zar diktiriliyor ama bu yükün altına girmeye değer mi, eski sevgilin çıkıp densizlik yapsa biz birlikte olduk dese ne kadar mahçup olur utanırsın. Ama ilerideki sevgilin bunu bilir ve takmazsa çok çok mutlu olursunuz.

Senin daha büyük bir problemin var bence şu an, o da sevgilinden
gerçekt
3 yıllık evliyim hala gelmedi,esnektir
Gerçekten mi 😨

Back