- Konu Sahibi Nebiliyimkimim
-
Madem bazı değerleri bu kadar önemsiyosun bekleseydin biraz da yapmasaydın kardeş şimdi ağlma burda.Asla kandırmam filan dürüst ol önce kendine de bize de.Bu kadar düşünüyosan geleceğindeki insanı tutacaktın kendini.
Karsi tarafin israr etmesi hasabiyle işkillenmedim değil.. Once ben bu sularda bogulur muyum diyeceksin.. Buyuk ihtimal ameliyatta dusunecek ilerde herseyden korkuyosa doktora gitmekten bile.
[/QUOT
1 erkeğin peşinde takılıp gidiyorlar iki güzel söze yaşınız kaç ki neden senle evlensin?hadi yaptın bir hata yok hata üstüne hata yapıyor hala dönecek de evlenicez diyor
madem korkuyorsun da daha bismillah 19 yaşında arkasında duramayacağın şeyler yaptın. Bismillah biraz durun bi yavaş yaaa.Asla ilerde evleneceğim adamı kandırmam ama korkuyorum
3 yıllık evliyim hala gelmedi,esnektir2 3 kereye rağmen gelmemesi normal mi gerçekten
Allah akıl versin.Öncelikle merhaba ben 19 yaşında üni 1.sınıf öğrencisiyim 1 yıllık ilişkim vardı ve biz birlikte olduk ben aslında bakireyim ama ilişkimde yine de kan gelmedi ( 2 3 kere yapmamıza rağmen) devlet hastaneleri zar muayenesi yapmıyormuş küçük yerde yaşadığım için özele de gidemedim beni aldatmasına rağmen belki bozulmuştur korkusuyla ayrılamıyorum ama güvenmediğim için ilişkiyi sürdürmek istemiyorum napıcağımı şaşırdım ilerde evleneceğim adam sıkıntı çıkarır diye de korkuyorum napmalıyım sizce ?
ona da bye dersin.Hayır ilerde evleneceğim insana asla yalan söylemem durumu anlatırım tabiki ama korkuyorum ilerde durumu büyüten biri karşıma çıkarsa diye
Hayır ilerde evleneceğim insana asla yalan söylemem durumu anlatırım tabiki ama korkuyorum ilerde durumu büyüten biri karşıma çıkarsa diye
Birkaç defa birlikte olmana rağmen kanaman olmadıysa esnek olabilir zarın, hiç doktora falan gidip kendini iyice deşifre etme ( küçük yer dediğin için bunu söyledim. ).
Seni aldatan biriyle de sırf cinsellik yaşadım diye birlikte olmaya devam etme. Nasılsa bana mecbur der aldatmalarının ardı ardası kesilmez. Ondan ayrıl biran önce, doğru insan karşına çıkarsa ondan önceki ilişkilerini sorun etmez. Zaten onu da ilgilendirmez ondan öncesi. Kafaya takacak biri çıkarsa da karşına duruma göre söyleyip söylememeye karar verirsin. Seni aldatan birine zaten güvenemezsin artık o yüzden ayrılmalısın.
gerçektBebeğim ayrılacaksın o zaman mecburen. Benim demek istediğim de zaten bu meseleyi büyüten biriyle birlikte olmaman gerektiği. Tabii ki adam beklemek taraftarıdır kendi de bir şeyler yaşamamıştır, o zaman hak veririm ama zaten bir şeyler yaşamış adam bakire değilsin diye olay çıkarıyorsa def etmen lazım. Daha gençsin bir sürü kişi çıkar karşına.
İsteyen saklayabiliyor yani bunun ameliyatı bile var zar diktiriliyor ama bu yükün altına girmeye değer mi, eski sevgilin çıkıp densizlik yapsa biz birlikte olduk dese ne kadar mahçup olur utanırsın. Ama ilerideki sevgilin bunu bilir ve takmazsa çok çok mutlu olursunuz.
Senin daha büyük bir problemin var bence şu an, o da sevgilinden
Gerçekten mi3 yıllık evliyim hala gelmedi,esnektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?