mrb. çok uzun zamndır bu siteyi takip ediyorum. çok güzel bir site. bugün size katılıp bi derdimi paylaşmak istiyorum. belki bana yardımcı olabilirsiniz inşallah. ben 21 yaşındayım. bu yaşıma kadar bi tane svgilim oldu. beş aydır sürüyordu. bi hafta önce bitti. benim komplekslerim yüzümden. güzel bi kız deilim. çirkin bile sayılırım. o yüzden beni hiç beğenn olmadı bu zamana kadar. bazen sokaktaki yada çevremdeki insanların benlen alay ettiklerine bile şahit oluyorum. girdiğim her ortamda benmle dalgageçen insanlar çıkıor. onların bende gördükleri ama benim gözüme okadar çarpmayan çirkinliğim ne bilmiyorum. birde etrafımdaki herkez sevgilimin olmamasını çok doğal buluyor. kim bakar ona dediklerini duyuyorum hep. bu sevgilimi öğrendiklerinde bazıları yok canım olmaz öyle şey gibisinden şeyler bile söylediler. bazen iyi hissediorum kendimi güzel buluyorum ama birileri hep bozuyor. özgüvenimi yerle bir etti yıllardır bu duyduklarım. ailemden babamdan annemdem bile duyuyorum güzel olmadıüğımı. çok üzülüyorm elimde olmadan. pisikolojimi çok etkiliyor bu olaylar. kendimi sevmeme engel oluyor doğal olarak. ben kendşmi sevemiyoken birinin beni sevmemesinide doğal karşılıyorum aslında. sevgilim beni sevdiğini söylüyo. ama beni güzel bulmuyo biliyorum. başka kızlar için güzel dediğine şahit oldum bikaç kere. ailesiylen tanışmadım henüz. ama o kadar eminimki beni istemeyeceklerinden tanışma gününün hiç bizaman gelmemesini istiyorum. çok mutsuzum. onunla birlikteyken bazen bende beğenmediği şeyleri ağzından kaçırıyor bilerek yapmıyor biliyorum ama çok canım acıyor o anlarda ona belli etmek istemiyorum. beni böyle bilsin istemiyorum onunlayken beni kendine özgüveni olan birisi olarak bilsin istiyorum. onu beğenen pekçok kız çıkıyor biliyorum. ben ona layık değilim hiç. yanına yakışmıyorum. bigün başkasını sevecek benden sıkılıp. ogün gelmeden ayrılmak istedim. hergün bu düşünceyle yaşamak istemiyorum çünkü. arkadaşlarıda beni bilmiyor daha bilseler onlarda söylerler benim ona layık olmadığımı. yine soğur benden o durumdada. ondan neden ayrılmak istediğimi söyleyemedim ona. nedenini öğrenmek istiyor ama küçülmek i,stemiorum bende gözünde.
bana boşver başkalarını birbirinizi seviyorsunuz demeyin lütfen bu yetmiyır. ben kendimi sevmiyorum aynada görmye dayanamıyorum. insanların bana ilgi duymamalarına hak veriyorum. buyüzden onun beni sevdiğine birgün insansamda birgün inanmıyorum. birlikte gittiğimiz yerlerde bana edilen sözler onunda moralini bozmasın. o unutur zamanla beni daha güzellerini bulur.
bana boşver başkalarını birbirinizi seviyorsunuz demeyin lütfen bu yetmiyır. ben kendimi sevmiyorum aynada görmye dayanamıyorum. insanların bana ilgi duymamalarına hak veriyorum. buyüzden onun beni sevdiğine birgün insansamda birgün inanmıyorum. birlikte gittiğimiz yerlerde bana edilen sözler onunda moralini bozmasın. o unutur zamanla beni daha güzellerini bulur.
Son düzenleme: