• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ona gelinlik demeye dilim varmıyor o bir sanat eseri :))))

abbavvvvvvvv yanlzım katibim gelinlik müthiş bişey bayıldım, sana çok yakışmış, e gerçekten de sanat eseri gibi durmuş :)) hemi artık sen yanlız katip diilsin, yanlız olmayan katipsin :)) düğününe gelmeyi çok istedim ama kısmet olmadı, içimde ukte kaldı, gelinlikle görmeyi istediğin en önemli arkadaşlarımdan birisi de sendin, canlı canlı göremedim ama buradan da gördüm, peri kızı gibi olmuşsun, zaten songül abam dediydi çok güzel olmuş diye, mutluluklar dilerim yavrım

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hihi bende gelmediğine çok üzüldüm ama napalım kuşum nasip böyleymiş senin yakışıklının düğününde oynarız artık karşılıklı :D canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim... kaydirigubbakcemile2

tüm kk hatunları iyi dilekleriniz beğenileriniz için sonsuz teşekkürler .. dahada güzelleri en güzelleri sizin oolsun inşallah....

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hihi bende gelmediğine çok üzüldüm ama napalım kuşum nasip böyleymiş senin yakışıklının düğününde oynarız artık karşılıklı :D canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim... kaydirigubbakcemile2

sen o zamana koca karı olursun ule :roflol::roflol::roflol:

sen o zamana koca karı olursun ule :roflol::roflol::roflol:

pörsürüm demiii kaydirigubbakcemile3 ossun değneklede olsa oynucam...kaydirigubbakcemile2 lülülülülülü
değnek diyince aklıma vizontele 1 deki değnek muhabbeti geldi .. deli eminle erkek çocuğu olmayanın arasındaki muhabbet laelaelaelaelae :roflol:

pörsürüm demiii kaydirigubbakcemile3 ossun değneklede olsa oynucam...kaydirigubbakcemile2 lülülülülülü
değnek diyince aklıma vizontele 1 deki değnek muhabbeti geldi .. deli eminle erkek çocuğu olmayanın arasındaki muhabbet laelaelaelaelae :roflol:

elinizi çıbık tutun da sizin kızı alak, anasına baktım kızını alcem :jeyyar:sırnaşık şey

sanat eseri diyince bende bişi sandım ..:kahve:
bildiğimiz gelinlik işte...
ama konu başlığı çekici, o kesin :tomato:

aşkınızın ölümsüzlüğünün simgesi olarak mutluluk getirsin abidevi gelinliğin...sevgilerimle....

Back