Ona çok aşığım ama o beni görmüyor...

yasemincik88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
1
0
34
Arkadaşlar merhaba. Ben Yasemin...

Evet yeni üye oldum sitenize, çünkü birbirinize ne kadar yardımcı olduğunuzu gördüm.
Benim derdim şu, çalıştığım iş yerinde birisi var. O çok yakışıklı ama beni hiç görmüyor.
Ben biraz kiloluyum ve hiç kendime güvenim yok. O ise havalı ve etrafında herzaman birçok insan oluyor.

Nolur bana bi akıl verin arkadaşlar....

Merhaba Yasemin. Bende senin yaşadıklarını yaşadım. Ama şunu öğrendim insanların dış görünüşüne bakmayı değil kalbine bakmayı öğrendim. Ve bence düzgün erkeklerde buna önem veriyor. Bence bir çok marifetin vardır. Kendine güvensizliğin onun seni farketmesinin önüne geçebilir. Her ne kadar önce göz görsede kalp seviyor. Seni tanırsa belki senden etkilenecek. Belki de sen tanıdıkça ondan vazgeçiceksin. Ama denemeden bilemezsin. Ve güvensizliğinin sana engel olmasına izin verme. Her zaman gülümse. :) Hakkında hayırlısı olsun öpüyorumm

Oncelikle 1 ay icerisinde siki bir diyete gir ve bol bol yuruyus yap. Sac makyaj giyimtarzin degissin topuklu ayakkabilar giy ozguvenin tam olsun her zaman pozitif ol ve o zaman cik karsisina ve dikkatini cek

Kesinlikle kendinde değişim yapmalısın.Saçını mesela her zamankinden farklı şekillendirebilirsin.Giyim tarzında oynamalar yapabilirsin.Rutinden çıktığın an inannıyorum ki seni farkedicektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…